Fans label KJ Apa A 'DILF' nadat hij babyjongen verwelkomt

Fans label KJ Apa A 'DILF' nadat hij babyjongen verwelkomt
Fans label KJ Apa A 'DILF' nadat hij babyjongen verwelkomt
Anonim

KJ Apa speelt Archie Andrews, een middelbare scholier en tienerhartenbreker in de langlopende show Riverdale van de CW, maar in het echte leven is hij een stuk volwassener.

De 24-jarige acteur heeft een zoon verwelkomd met zijn vriendin van twee jaar, het 27-jarige Franse model Clara Berry, en nu hebben fans besloten dat tienerrollen misschien niet langer geschikt zijn voor de Nieuw-Zeelandse -geboren ster.

De niet-zo-veilig-voor-werk-naam van DILF wordt nu toegepast op Songbird-acteur nadat Berry op Instagram had gepost dat het paar een babyjongen op de wereld heeft verwelkomd.

"Sasha Vai Keneti Apa, geboren op 23 september", schreef Berry, bij een afbeelding van zijn handen die om haar vingers gewikkeld waren. "Hij is een perfecte perfectie. Ik heb het geluk dat ik nu twee mannen van mijn leven heb, die mijn hart vullen met deze kosmische gigantische liefde."

Het is een drukke week geweest voor Apa, wiens debuutalbum Clocks toevallig op dezelfde dag als zijn zoon ter wereld werd gebracht.

In een video op zijn eigen Instagram vertelde Apa zijn bijna 20 miljoen volgers hoe dankbaar en dankbaar hij is voor alle liefde die hij de afgelopen dagen heeft ontvangen.

"Ik wilde je gewoon bedanken voor de steun voor het album, ik weet dat een aantal van jullie ernaar hebben geluisterd." hij zei. "Ik heb een aantal reacties gezien… ik waardeer het echt. Het was eigenlijk gek, het album werd willekeurig uitgebracht op de dag dat mijn zoon werd geboren, en het gaat goed met hem, het gaat geweldig met Clara. De liefde van jullie is geweldig."

En de liefde van zijn fans was er zeker, met velen die naar sociale media gingen om de dubbele hit van de vieringen in het leven van de kiwi-hunk te vieren.

"Echt niet voorbereid op de KJ Apa DILF-tweets…", schreef een overweldigd fan. "Ik kan KJ Apa eindelijk een DILF noemen en grammaticaal correct zijn", vierde een ander, terwijl anderen verheugd waren dat het nu officieel is, en ze hoefden niet te wachten tot "hij 40 was" om hem dat te noemen. Anderen noemden hem 'legende' en 'baby papa'.

Apa en Berry begonnen in 2019 te daten, maar maakten hun relatie pas in 2020 openbaar toen hij een foto van de Europese schoonheid op zijn Instagram-account plaatste. De geliefde acteur plaatst niet veel, maar het is bekend dat het paar aanhankelijke foto's van elkaar deelt op sociale media.

Na de aankondiging van de zwangerschap in mei, vonden fans het leuk om te theoretiseren of Apa's kind net zo vermakelijk zou zijn als hij op Tiktok.

Fans kunnen luisteren naar het DILF-debuutalbum Clocks, dat nu uit is.

Aanbevolen: