Nick Cannon verwelkomt baby nummer 8 (en baby nummer NEGEN is onderweg)

Inhoudsopgave:

Nick Cannon verwelkomt baby nummer 8 (en baby nummer NEGEN is onderweg)
Nick Cannon verwelkomt baby nummer 8 (en baby nummer NEGEN is onderweg)
Anonim

The Masked Singer-presentator Nick Cannon heeft zijn achtste kind verwelkomd in afwachting van de geboorte van zijn negende baby.

Bre Tiesi deelde haar natuurlijke thuisbevalling op YouTube

Bre Tiesi, 31, heeft op 28 juni een zoon verwelkomd genaamd Legendary Love na "een volledig natuurlijke, niet-medicinale thuisbevalling". Cannon, 41, was aanwezig bij de bevalling en de bevalling, wat werd vastgelegd in een video die ze maandag op haar YouTube-kanaal deelde. Ze zei: "Dit was de meest vernederende / grensverleggende, maar ook ontwakende en volledig versterkende ervaring."

Tiesi voegde toe: "Ik kan mijn team niet genoeg bedanken voor het veilig afleveren van mijn zoon. Deze ervaring heeft me voor altijd veranderd en ik had me geen meer geweldige en ondersteunende partner kunnen wensen. Papa liet de f voor ons zien. Ik had het niet zonder jou gekund. Ik kan niet geloven dat hij hier is."

Nick Cannon prees zijn baby Mama Bre Tiesi voor haar 'drive

In een reactie op haar Instagram-bericht zei Cannon dat hij "vereerd en bevoorrecht" was om een kind bij haar te verwelkomen. "Je blijft me verbazen!!" Hij schreef. "Vol passie, gedrevenheid, focus, genialiteit en vooral liefde!!! Vereerd en bevoorrecht om dit prachtige wonder met jou te mogen meemaken! Bedankt voor het grootste geschenk dat een mens een ander kan geven. Hiervoor ben ik mijn liefde voor altijd verschuldigd."

Cannon is momenteel vader van acht kinderen met vijf partners: waaronder de tweeling Moroccan en Monroe Cannon, 11, met ex-vrouw Mariah Carey; Gouden, vijf, en krachtig, één, met Brittany Bell; tweeling Zion Mixolydian en Zillion Heir, één, met Abby De La Rosa.

Nick Cannon Baby Son Zen is vorig jaar overleden

De zoon van de gastheer van Wild N' Out, Zen, met model Alyssa Scott stierf afgelopen december op tragische wijze aan hersenkanker. Cannon onthulde eerder dit jaar dat hij en Tiesi een jongen verwachtten met een sex-onthulling bij een babyshower. Op The Nick Cannon Show in januari zwoer de vader van acht dat hij "de beste vader [hij] kan zijn." Hij verwees naar zijn overleden zoon Zen bij het maken van de aankondiging, en zei dat hij afgemeten was aan wanneer hij het nieuws moest aankondigen te midden van de tragedie.

"Dit proces is extreem moeilijk voor me geweest", zei Cannon. "Ik weet al een tijdje van Bre's zwangerschap, zelfs voordat mijn jongste zoon, Zen, stierf. Dus zelfs als ik dat allemaal doormaakte, was dit altijd in mijn achterhoofd. Wanneer is het juiste moment? Wanneer deel ik Dit? Om een soort chronologische volgorde of hiërarchie te achterhalen, hield het me 's nachts wakker."

Cannon verwacht momenteel ook zijn negende kind met Abby De La Rosa. De DJ verwelkomde minder dan een jaar geleden een tweelingjongen met de entertainer.

Aanbevolen: