Fans feliciteren 'Falcon and the Winter Soldier'-acteur Emily VanCamp terwijl ze haar eerste baby verwelkomt

Fans feliciteren 'Falcon and the Winter Soldier'-acteur Emily VanCamp terwijl ze haar eerste baby verwelkomt
Fans feliciteren 'Falcon and the Winter Soldier'-acteur Emily VanCamp terwijl ze haar eerste baby verwelkomt
Anonim

Marvel-acteur Emily VanCamp verraste fans door de geboorte van haar eerste kind te delen. Ze ging naar Instagram om een reeks zwart-witfoto's te delen die haar zwangerschapsreis documenteerden.

Fans waren verrast door dit bericht toen VanCamp haar zwangerschap met succes geheim hield voor het publiek. De Falcon en de Winter Soldier-ster schreef: "Welkom in de wereld, onze lieve kleine Iris. Onze harten zijn vol."

VanCamp is getrouwd met haar Revenge-collega Josh Bowman. De twee "verbonden" in december 2018 na minder dan een jaar verloofd te zijn. People Magazine bevestigde dat de twee een bestemmingshuwelijk hadden op de Bahama's. Voorafgaand aan hun huwelijk zei VanCamp tegen de outlet: "We hebben geen haast en we zijn niet in de planningszone voor bruiloften. Ik denk dat als we eenmaal beginnen, het hopelijk snel zal gaan, maar we zijn allebei erg gefocust op ons werk, dus de weinige tijd die we samen hebben, willen we gewoon samen zijn." Ze vervolgde: "Als ik eenmaal klaar ben met The Resident, wil ik wat goede familietijd hebben, wat reizen en gewoon proberen aanwezig te blijven en van elk moment te genieten."

De 35-jarige bleef haar woord trouw, want kort daarna was ze getrouwd en bereidde ze zich voor om een babymeisje op de wereld te verwelkomen. In een reactie op haar Instagram-bericht schreef celebrity-haarstylist Marcus Francis: "Oh mijn god!!! Emily! Wat een opwindend nieuws is dit! Dikke knuffels en gefeliciteerd voor jullie allebei!"

Acteur Andrew Walker merkte op: "Welkom op de wereld, mooie kleine meid. Je hebt een paar [van] lijfwachten hier in LA die op je wachten, Wolf en West genaamd!"

Fans zijn ook naar sociale media gegaan om de twee te feliciteren en vriendelijke gevoelens te uiten. Een fan twitterde: "Ze had een baybeeeee! Hoe mooi zijn deze foto's!"

Een ander zei: "Ik ben zo blij voor hen en hun nieuwe gezin!"

"Ik moet zeggen dat het een geweldige verrassing is!!!! Zo blij voor jullie!! @EmilyVanCamp @Josh_Bowman gefeliciteerd," drukte een derde uit.

VanCamp schuwde het nooit om open te zijn over haar liefde voor haar man. Eerder dit jaar gaf ze People Magazine inzicht in haar relatie met Bowman. Ze gutste over hoe de COVID-19-gerelateerde lockdown haar drukke werkschema volgde op The Falcon and the Winter Soldier en The Resident. Ze noemde het 'zeer gastvrij'.

VanCamp ging verder met te zeggen: "Ik dacht: 'Oké, ik ga echt een beetje slapen', wat geweldig was. Gewoon kunnen genieten van de rust, genieten van mijn man en mijn hond, genieten van het zijn thuis, dingen die ik al heel lang niet meer had. Dat vond ik helemaal niet vanzelfsprekend. Ik heb van elke seconde genoten."

De internetwereld was blij met het laatste nieuws van VanCamp. Commentatoren lijken blij te horen dat het gelukkige paar nog steeds sterk is en een verrassende toevoeging aan hun familie heeft toegevoegd.

Aanbevolen: