90 Day Fiancé': een kijkje achter de schermen van Larissa's vriendschap buiten de camera met voormalig rivaal Jess

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé': een kijkje achter de schermen van Larissa's vriendschap buiten de camera met voormalig rivaal Jess
90 Day Fiancé': een kijkje achter de schermen van Larissa's vriendschap buiten de camera met voormalig rivaal Jess
Anonim

Als liefde niet altijd genoeg is, lijkt de populaire realityshow 90 Day Fiancé van TLC de wereld te willen laten weten dat het spreekwoord vooral waar is als er visa in het spel zijn. De show, die internationale koppels volgt in de 90 dagen voorafgaand aan hun bruiloft, legt het drama en de angst bloot die het immigratieproces kan hebben op mensen die op zijn minst beweren verliefd te zijn.

Een bijzonder intense zaak betreft de in Las Vegas wonende Colt Johnson, die in seizoen 6 van 90 Day Fiancé verscheen met zijn nu ex-vrouw Larissa Dos Santos. Het paar stond bekend om explosieve ruzies, subtiele manipulatie en zelfs drie arrestaties wegens huiselijk geweld.

Johnson is ook te zien in het meest recente seizoen van de spin-offshow 90 Day Fiancé: Happily Ever After? Het nieuwe programma heeft een grote rol gespeeld bij het blootleggen van zijn tumultueuze relatie met een Braziliaanse roodharige genaamd Jessica "Jess" Caroline.

Het vuil achter Colt's relaties

Het lijkt er niet op dat het drama voor Colt is afgelopen, aangezien de show de vele leugens van de Amerikaan tegen Jess heeft uitgezonden, vooral over de aard van zijn relaties met andere vrouwen.

Fans beginnen het gedrag van Colt in twijfel te trekken, en gaan zelfs zo ver dat ze zijn moeder Debbie de schuld geven van zijn ongezonde relatiepatronen en schijnbaar onvermogen om een duurzaam huwelijk te manifesteren.

De twee voormalige vlammen van Colt hebben echter iets te zeggen over wat er is gebeurd, het is hun duidelijk dat hij grotendeels verantwoordelijk is voor het bevorderen van romantische dynamiek zonder fatsoen of respect.

Kijkers herinneren zich misschien zelfs de aflevering waarin Larissa Jessica belde om haar te waarschuwen voor Colt en Debbie.'Jessica, Colt is een demon. Ik weet dat alles vanaf het begin perfect met hem is. Maar hij verandert, en hij levert iemand gemeen aan… Hij is een speler. Hij is een geeky speler, weet je?…(En Debbie) is een wolf, 'vertelde Larissa aan Jess.

Nu vragen sommige kijkers zich misschien af: hoe close zijn de twee vrouwen? Hebben ze buiten de camera een relatie onderhouden? Hoe goed kennen ze elkaar?

We hebben wat gegraven en zijn klaar om de inside scoop over de geheime vriendschap van de twee vrouwen te verspreiden.

Jess en Larissa's relatie buiten de camera

De show heeft een verscheidenheid aan spannende momenten uitgezonden tussen de Colt en de vrouwen in zijn leven, maar Jess en Larissa hebben hun best gedaan om hun krachten te bundelen om voor zichzelf te spreken en het vuil dat de 90 Day Fiancé-franchise was nooit bereid om te laten zien.

Volgens een vijftien minuten durende Instagram 'live' van het officiële account van Larissa dos Santos, was het Braziliaanse dynamische duo in feite in staat om een geheime vriendschap buiten de camera te smeden. In de 'live' nodigt Larissa Jess uit om in het openbaar met haar te praten, zodat kijkers precies kunnen begrijpen hoe het paar contact maakte.

Eerst en vooral maakte Larissa echter duidelijk dat zij en Jess veel meer delen dan alleen een ex. 'Dit is Jessica. Zij is mijn vriendin. We hebben Braziliaanse vrienden gemeen…Kami is een gemeenschappelijke vriend”, vertelde Larissa haar volgers aan het begin van de video.

Jess leek enthousiast om Larissa te horen praten over de verschillende sociale connecties van het paar. "Hoi Kami," begroette de roodharige hun wederzijdse vriend met een grote glimlach en een kleine golf.

Colt's Dirty Secret & Threats Of Revenge

Naast hun wederzijdse vrienden zeggen de twee Braziliaanse vrouwen dat ze een unieke en gruwelijke ervaring met Colt hebben gedeeld. In de livevideo spreekt Larissa zich uit: "Dus iets wat mij vorig jaar is overkomen, gebeurt nu met Jessica."

De moeder uit Minas Gerais had er geen probleem mee om rechtstreeks naar de kern van het verhaal te duiken:

“Dus wat er vorig jaar met me gebeurde was: ik was thuis, nam foto's, gebruikte mijn sociale media, en toen was iemand met wie mijn ex betrokken was… begon me online te volgen en zei: 'heeft je vriend Erick weet je dat je foto's (naar) je ex hebt gestuurd?'”

Larissa was geschokt toen ze zag dat de vrouw in kwestie toegang had tot foto's die ze tijdens hun huwelijk naar Colt had gestuurd. "Hij stuurde onze foto's naar een vreemde", vertelde Larissa aan haar volgers.

Jessica gaf toe dat Colt haar foto's ook online had gelekt, maar ze zou andere vrouwen zeker smeken om extra voorzichtig te zijn als het om haar ex-vriendje gaat. "Jongens alsjeblieft", sprak ze de kijkers toe, "wees voorzichtig. Geen vertrouwen in hem. Omdat je voelt, 'oh deze arme man is zo aardig', maar nee."

Waar zijn de vrouwen nu?

Gelukkig zijn zowel Jess als Larissa verder gegaan en hebben ze een leven na Colt nagestreefd, zowel in termen van liefde als in termen van hun vriendschap.

Volgens het Instagram-account van Larissa is ze gelukkig in haar nieuwe romance met Erick. "Aan jouw zijde glimlachen is waar ik altijd wil zijn", schreef ze onder een video van het paar dat lachte en lachte in hun keuken.

Jess ziet op dezelfde manier een nieuw iemand, maar ze houdt de identiteit van de nieuwe man geheim. Op 12 augustus plaatste ze echter een sneak peek van haar man op haar Instagram en onthulde een paar rode bestelwagens.

Wat is de toekomst voor de vriendschap van de vrouwen? Alleen de tijd zal het leren.

Aanbevolen: