Podcasts van beroemdheden die fans een kijkje achter de schermen geven in hun favoriete shows

Inhoudsopgave:

Podcasts van beroemdheden die fans een kijkje achter de schermen geven in hun favoriete shows
Podcasts van beroemdheden die fans een kijkje achter de schermen geven in hun favoriete shows
Anonim

Sociale media en streamingdiensten hebben de schare fans voor geliefde hitshows uit de jaren '90 en 2000 vergroot, wat het momentum heeft gecreëerd voor vele opwekkingen, reünies en reboots. Het eerste seizoen van de reboot van Gossip Girl werd vorig jaar uitgezonden op HBO Max. Friends en The Fresh Prince Of Bel-Air hadden beide een HBO Max cast-reünie, en de reboot van Fresh Prince bracht dit jaar ook zijn eerste seizoen uit op Peacock. How I Met Your Mother's spin-off, How I Met Your Father, ging eerder dit jaar ook in première op Hulu.

Een andere manier om herinneringen op te halen aan je favoriete oudere programma's, is door podcasts te bekijken die worden gehost door de sterren erachter. Roddelster; Beverly Hills, 90210, The O. C.; Een Boomheuvel; Nieuw meisje; Het kantoor; Schrobt; en Gilmore Girls hebben allemaal podcasts gewijd aan het opnieuw bekijken en ophalen van herinneringen aan deze hits-shows. Lees verder om meer te weten te komen over elk van deze podcasts.

9 Gossip Girl: XOXO met Jessica Szohr

Gossip Girl werd uitgezonden in 2007 en 2012, en het stelde veel jonge acteurs in staat om naam te maken, waaronder Blake Lively, Penn Badgley, Chase Crawford en Leighton Meester. Jessica Szohr, die als buitenstaander Vanessa Abrams speelde in het hitdrama, heeft nu een podcast over de show genaamd XOXO. Tot nu toe heeft Jessica veel van de sterren van de show verwelkomd op haar podcast, waaronder Kelly Rutherford, ex-vriend Ed Westwick, Chace Crawford, Taylor Momsen en Michelle Trachtenberg.

8 Beverly Hills, 90210: 90210MG

Iconische serie uit de jaren 90 Beverly Hills, 90210 liep van 1990 tot 2000, en het begon de carrières van veel van zijn jonge sterren, waaronder Luke Perry, Shannen Doherty, Jason Priestley en Brian Austin Green. Twee van de andere grote sterren van de show, Tori Spelling en Jennie Garth, hebben nu hun eigen podcast, 90210MG, waar ze de serie opnieuw bekijken en fans een kijkje achter de schermen geven in hun tijd met het spelen van Donna en Kelly.

7 Boy Meets World: Pod Meets World

Een andere geliefde serie uit de jaren 90 is Boy Meets World. Boy Meets World-sterren Danielle Fishel, Rider Strong en Will Friedle hosten nu een podcast genaamd Pod Meets World. In de podcast bekijken de sterren Boy Meets World opnieuw en halen ze herinneringen op over hun tijd dat ze aan de show werkten. Ze hebben ook hun andere voormalige costars uitgenodigd om als gasten mee te doen, waaronder Trina McGee, Bill Daniels en Matthew Lawrence.

6 One Tree Hill: Drama Queens

One Tree Hill gaf zijn fans vermakelijke (en soms benijdenswaardige) vriendschappen op het scherm. De chemie op het scherm werd waarschijnlijk mogelijk gemaakt door de chemie buiten het scherm van de cast. Echte besties Hilarie Burton, Sophia Bush en Bethany Joy Lenz hosten nu de podcast Drama Queens. De voormalige OTH-sterren bespreken hoe het was om aan de serie te werken met de hulp van enkele van hun voormalige medespelers, waaronder Lee Norris, Antwon Tanner, Paul Johansson en Danneel Ackles.

5 Nieuw meisje: welkom bij onze show

Net als bij One Tree Hill, vertaalden de vriendschappen tussen de New Girl-cast zich goed op het scherm. De sitcom duurde zeven seizoenen en volgde de levens van de hilarische huisgenoten Nick, Jessica, Winston, Schmidt en Coach, evenals Jessica's vriend Cece. Drie van de belangrijkste castleden van de serie, Zooey Deschanel, Hannah Simone en Lamorne Morris, werkten onlangs samen voor een herbekijk podcast genaamd Welcome To Our Show.

4 The OC: Welkom bij The OC, Bches

De O. C. had alles wat je zou kunnen vragen van een tienersoap: komedie, drama, mode en een getalenteerde cast. Twee van de sterren van de show, Rachel Bilson en Melinda Clarke, hebben nu een podcast genaamd Welcome to the OC, Bches! Ze pakken de populaire dramaserie uit, evenals het drama achter de schermen. Ze hebben hun voormalige costars verwelkomd, waaronder Tate Donovan, Adam Brody en Peter Gallagher.

3 Het kantoor: kantoordames

Hoewel The Office in 2013 eindigde, hebben sociale media, herhalingen en streamingdiensten de sitcom steeds populairder gemaakt. Jenna Fischer en Angela Kinsey hebben hun krachten weer gebundeld voor een podcast genaamd Office Ladies. In elke wekelijkse aflevering blikken Jenna en Angela terug op een aflevering van The Office. Net als The Office is Office Ladies een bekroonde show. Het heeft een Discover Pods Award gewonnen voor "Best TV and Movies Podcast."

2 Scrubs: valse dokters, echte vrienden

Scrubs was een grappige sitcom over de medische studenten en artsen in het fictieve Sacred Heart Hospital. Het liep negen seizoenen van 2001 tot 2010. Voormalige costars en goede vrienden Zach Braff en Donald Faison co-hosten een podcast met de toepasselijke naam Fake Doctors, Real Friends, waar ze elke aflevering van de serie bespreken en analyseren. Ze hebben ook hun andere voormalige costars als gasten verwelkomd, waaronder Neil Flynn, Sarah Chalke en Ken Jenkins.

1 Gilmore Girls: I Am All In

Gilmore Girls was een andere geliefde hitshow uit de jaren 2000. Het draaide om moeder-dochterduo Lorelai en Rory Gilmore en hun vriendschappen en relaties. Scott Patterson, die Luke Danes speelde, heeft nu zijn eigen podcast genaamd I Am All In waar hij zijn mening bespreekt terwijl hij voor het eerst naar de hitshow kijkt. Chad Michael Murray, Keiko Agena, Milo Ventimiglia en andere voormalige costars hebben zich ook bij Scott aangesloten op de podcast.

Aanbevolen: