Heeft Dwayne Johnson spijt van het stoppen met de 'Fast & Furious'-franchise?

Heeft Dwayne Johnson spijt van het stoppen met de 'Fast & Furious'-franchise?
Heeft Dwayne Johnson spijt van het stoppen met de 'Fast & Furious'-franchise?
Anonim

De toeschouwers van de Fast And Furious-franchise wilden graag reageren op de reactie van Dwayne Johnson op het niet verschijnen in de negende film van de saga. Hij voegde zich bij de familie als Hobbs in Fast Five en velen waarderen hem voor het opnieuw aansteken van een broodnodig vuur. Een langdradige vete met Vin Diesel wordt gespeculeerd als de redenering achter Johnson's weigering om deel te nemen. Zelfs als dat waar is, zou hij willen dat hij ja zei?

Terugkijkend op Johnson's onenigheid met Diesel, is het logisch waarom Johnson besloot de F9-set te vermijden. In 2016 insinueerde zijn cryptische Instagram-onderschrift over een van zijn Fast 8 mannelijke costars dat het vlees tussen de twee nog steeds ontstoken was. Hij zei in een regel die over de hele wereld werd gelezen: "Sommigen gedragen zich als staande mannen en echte professionals, terwijl anderen dat niet doen. Degenen die dat niet doen, zijn te laf om er toch iets aan te doen. Zoete ezels."

Diesel heeft zelf een paar bijtende opmerkingen gemaakt en de twee vochten zelfs met elkaar in Wrestlemania 33. Dus, zou al deze verhitte hype deel kunnen uitmaken van de kayfabe die de worstelcultuur omhult? De diepgewortelde rivaliteit lijkt te reëel om een publiciteitsstunt te zijn, maar het vergroten van de populariteit van de filmfranchise zou de dynamiek kunnen vergroten.

De trots van de acteurs leidde tot heen en weer ruzies en resulteerde in voortdurende vragen van fans. Terwijl hij klaar was met het filmen van F9, bracht Diesel een video uit waarin hij laat zien hoe trots hij was op de hele cast en regisseur Justin Lin. Hij probeerde de ruzie de kop in te drukken door Johnson het beste te wensen en zijn huwelijk te prijzen.

Nu hun afkeer van elkaar zogenaamd voorbij is, zou Johnson willen dat dit gebeurde terwijl hij zich bij de F9-cast voegde?

In een interview met ET Canada zei Johnson: "Het is altijd de bedoeling geweest dat het Fast And Furious-universum zou groeien en uitbreiden… Wie weet met Fast 10 en later, je weet maar nooit. Aan het einde van de dag, de waarheid is dat er onafgemaakte zaken zijn tussen Hobbs en Dom."

Johnson geniet van nieuwe projecten zonder een volledige pauze te nemen van de opzwepende franchise. Zijn spin-off Hobbs & Shaw met Jason Statham kwam uit in 2019. De film volgt de twee buitenbeentjes die de wereld moeten redden van een bovenmenselijke schurk en een dodelijke ziekteverwekker. Het bracht verrassend meer dan $ 760 miljoen binnen. Het is veilig om te zeggen dat Johnson geen geld heeft verloren vanwege F9.

Hoewel hij hoopvol lijkt om weer aan te sluiten, is er een nieuwe vete ontstaan tussen hem en Tyrese Gibson, die Roman speelt. Gibson zou Johnson de schuld geven van de tegenslag bij het vrijgeven van F9 vanwege egoïstische acties.

In een Instagram-bericht dat sindsdien is verwijderd, verklaarde Gibson: "Gefeliciteerd aan @TheRock en je zwager, oftewel 7 dollar producerende partner @hhgarcia41 voor het maken van de fast and the furious franchise over JOU… Baywatch? Jongens, relax, ik ben gewoon een gepassioneerd filmcriticus."

Naast de opzettelijke opmerking, werd Gibson geciteerd en zei: "Ik sta op je tijdlijn omdat je niet reageert op mijn sms-berichten. FastFamily is gewoon een familie… We vliegen niet alleen."

Het is duidelijk dat Johnson er geen spijt van heeft de constante gevechten met costars te missen. Dit laat kijkers zich echter afvragen of Johnson om de juiste redenen echt in de reeks films zat. Als hij bereid was de productie uit te stellen om zijn eigen Fast & Furious spin-off te maken, zal hij dan soortgelijke problemen veroorzaken in Fast 10 ?

Hij verscheen ook in meerdere films die hem in 2020 een vermogen van naar schatting $ 320 miljoen opleverden. En het jaar is nog niet eens voorbij. Hij speelt de hoofdrol in twee extra films uit 2021, Black Adam en Jungle Cruise. Hoewel hij het extra geld op zijn bankrekening niet nodig heeft, betekent dat niet dat de Fast & Furious trouwe volgers Hobbs in een ander project kunnen missen.

Nu Hobbs terugkeert naar Fast 10, dat al in de boeken staat voor release op 2 april 2022, kan Johnson stoppen met het dragen van het gewicht op zijn schouders. Hoewel hij het waarschijnlijk gemakkelijk zou kunnen. De weigering van Diesel en Johnson om samen te filmen voor The Fate of the Furious dwong regisseurs om te vertrouwen op CGI-tactieken. Als dat hetzelfde is voor Fast 10, willen fans misschien hun opwinding in bedwang houden voor de verwachte releasedatum.

Johnson is geliefd door zijn enthousiaste publieke steun en vierde onlangs zijn eenjarig huwelijksjubileum met zijn vrouw Lauren. Hij heeft belangrijkere dingen om zich op te concentreren dan castmate-drama. Hij hoeft geen aandacht te schenken aan wie hem waarneembaar veracht als zijn familie bloeit. Hij is een man met talloze talenten en als Fast 10 om de een of andere reden net zo problematisch blijkt te zijn als zijn laatste Fast & Furious-onderneming, zal hij in staat zijn om meer bevorderlijke projecten te starten.

Aanbevolen: