Mensen kunnen niet stoppen met het vergelijken van Lucas Bravo van 'Emily In Paris' met Armie Hammer

Inhoudsopgave:

Mensen kunnen niet stoppen met het vergelijken van Lucas Bravo van 'Emily In Paris' met Armie Hammer
Mensen kunnen niet stoppen met het vergelijken van Lucas Bravo van 'Emily In Paris' met Armie Hammer
Anonim

Emily in Parijs kwam pas een paar dagen geleden op onze televisieschermen, maar het is al gelukt om een stempel te drukken en de romcom-serie van het jaar te worden!

De show speelt Lily Collins in de titulaire rol van Emily Cooper, een jonge vrouw uit Chicago die de baan van onze dromen krijgt en naar Parijs verhuist. Ze brengt het 'Amerikaanse perspectief' naar een marketingbureau in de stad van de liefde, waar de opvattingen en de Parijse cultuur van haar collega's botsen met de hare.

Darren Starr, de naam achter Sex and The City, creëerde de serie voor Netflix, dus kijkers kunnen verwachten dat ze verliefd zullen worden op Parijs, net als op New York! De serie bevat verschillende glamoureuze, modieuze momenten, memorabele vriendschappen en zit vol Franse humor.

De show is prachtig om naar te kijken en neemt de kijker mee op een reis naar de zijstraten van Parijs, naar de Arc de Triomphe, de tuinen van Jardin du Palais Royale en meer, voordat ze terug naar de realiteit worden gebracht. In deze sombere tijden is Emily In Paris het perfecte toevluchtsoord. Hoewel Lily Collins’ vertolking van Emily een van de redenen is, is het niet de reden!

Een zekere Fransman op Emily in Parijs wint harten

Lucas Bravo die Gabriel speelt in de serie, Emily's buurman en liefdesbelang, en de opkomende sous-chef van Parijs is het nieuwste vriendje van internet! De opgewekte acteur is misschien nieuw voor de Netflix-kijkgemeenschap, maar zijn modellen- en acteercarrière in Frankrijk is indrukwekkend.

Bravo's personage is misschien geen favoriet bij fans, gezien zijn flirterige houding tegenover Emily, terwijl hij een vriendin heeft, maar de acteur wordt geprezen voor zijn werk aan de show. En in recent nieuws hebben fans op Twitter erop gewezen dat Bravo een opvallende gelijkenis vertoont met Armie Hammer. Ze zijn zeker niet verkeerd!

Fans kunnen niet stoppen Lucas Bravo te vergelijken met Armie Hammer

Fans van Emily In Paris kunnen niet stoppen met het vergelijken van Lucas Bravo met Armie Hammer, en op het eerste gezicht lijken de acteurs zelfs op een tweeling! Sommige fans beweerden zelfs dat ze dachten dat Bravo eigenlijk Armie Hammer was, vanwege hun opvallende gelijkenis, ook al is Hammer geen Fransman.

In een interview met Vulture reageerde Bravo op de vergelijking, en het lijkt erop dat hij niet vreemd is aan de beweringen! Hij legde uit: “Ik heb dat een paar keer gehoord. Het is heel leuk om te zeggen. Ik hou van hem, hij is een geweldige acteur. Het is grappig.”

De blauwogige, 30-jarige acteurs zijn zeker geen familie van elkaar, maar we weten zeker dat fans ze graag zouden zien samenwerken in de toekomst. Tot die tijd lijkt het alsof fans geduldig wachten om Bravo verder te zien gaan waar hij was gebleven, in een nieuw seizoen van Emily In Paris !

Aanbevolen: