Jake Johnson heeft geen spijt van Tom Cruise's 'The Mummy', ook al is het getankt

Inhoudsopgave:

Jake Johnson heeft geen spijt van Tom Cruise's 'The Mummy', ook al is het getankt
Jake Johnson heeft geen spijt van Tom Cruise's 'The Mummy', ook al is het getankt
Anonim

Zou een acteur vandaag de kans voorbij laten gaan om aan een film te werken met Tom Cruise? Jake Johnson deed het bijna. Dat was natuurlijk nadat hij al een paar jaar aan 'New Girl' had gewerkt.

Op dat moment was Jake redelijk beroemd, omdat hij meerdere seizoenen naast Zooey Deschanel speelde, dus hij had niet per se de betaaldag nodig. En zoals bioscoopbezoekers nu weten, eindigde de film 'Mummy' uit 2017 in een stroomversnelling - en de hele reeks spin-offs met Tom Cruise werd ingediend.

Het punt is dat Jake zegt dat hij er geen spijt van heeft dat hij aan het project heeft gewerkt, ook al was het niet per se een boost voor zijn cv.

Jake Johnson zei bijna nee tegen 'The Mummy'

Toen hij voor het eerst over het project hoorde, greep Jake de kans om met Tom Cruise samen te werken voordat hij zelfs het script voor 'The Mummy' had gelezen. Nadat hij grondig had gelezen waarvoor hij zich had aangemeld, kreeg Johnson koude voeten.

Zoals hij in een interview uitlegde, realiseerde hij zich dat hij veel met Tom zou samenwerken, en werken met Tom betekende dat Cruise allerlei gekke stunts deed. Dus natuurlijk ging Jake ervan uit dat hij ook stunts zou doen.

Dat was genoeg om hem helemaal niet uit de functie te halen, maar zo eenvoudig was het niet. Johnson legde uit dat hem werd verteld dat hij Tom Cruise persoonlijk zou moeten afwijzen, wat hij gewoon niet kon doen.

Toen werd hij zelf een soort fan, legde Jake uit, terwijl hij praatte met de acteur die hij 'de wildste man die ik ooit heb ontmoet' noemt. Uitgaan met Tom onthulde dat het maken van de film een soort ervaring zou zijn, zelfs als het niet het soort project was waar Jake super enthousiast over was. Omdat Johnson zei dat hij geen stunts doet.

Jake was terughoudend om stunts te doen voor de film

Terwijl Tom Cruise's voorliefde voor dodelijke stunts een bekend stuk van zijn persoonlijkheid is, is Jake Johnson als de antithese van een Tom Cruise-actieacteur. Tom heeft zichzelf bezeerd door veel verschillende stunts te doen, en niet allemaal hadden ze betrekking op hoge gebouwen of steile rotswanden.

Blessures weerhouden Tom Cruise er echter niet van om weer op de hoge draad te komen, en zelfs naarmate hij ouder wordt, is hij helemaal niet langzamer gaan rijden.

Johnson schaamt zich echter niet om toe te geven dat hij een lafaard is. Bovendien had hij het optreden niet nodig, dus hij wilde geen lijf en leden riskeren voor het salaris. Wat geraaskal van Tom over hoe eng zijn stunts zouden kunnen zijn (zittend op een bank, naar adem snakkend!) hielpen Jake om het in perspectief te plaatsen.

Uiteindelijk stemde Johnson ermee in om de film te maken, hoewel hij zich zorgen maakte over het feit dat hij een gezichtsloze "medeacteur" van Tom zou zijn en toevallig stierf op de set.

'The Mummy' 2017 bombardeerde de kassa volledig

Helaas voor Tom, Jake en alle anderen die betrokken waren bij de film -- die bedoeld was om deel uit te maken van een franchise met meerdere films -- liep 'The Mummy' 2017 vast.

Gelukkig voor Jake keerde hij terug naar 'New Girl' nadat 'The Mummy' was ingepakt, en de film leek zijn kansen in Hollywood helemaal niet te schaden. Jake's acteer-cv kreeg zelfs een behoorlijke boost na 'New Girl'.

Hij is sindsdien in muziekvideo's en tv-series geweest, heeft Peter B. Parker geuit in 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' en er komt een nieuwe tv-serie aan, per IMDb. In feite was 'The Mummy' nauwelijks een blip op de radar voor Johnson. Zo ziet hij het echter niet.

Jake heeft in feite al zijn rollen omarmd, inclusief zijn tijd als Peter B. Parker, dikke buik en zo.

Jake Johnson werkte graag met Tom Cruise

Jake had alleen zeer positieve dingen te zeggen over Tom in zijn interview; hij noemde Tom 'supergrappig' en 'een hele wilde vent', maar er was ook een andere kant aan de ervaring. Jake legde uit dat "hij echt een plezier was om mee te werken" -- stunts en zo.

In feite leerde Johnson een beetje over zichzelf terwijl hij aan de film werkte en natuurlijk viel hij uit gebouwen met drie verdiepingen. In een ander interview bekende Johnson dat hij het verschil leerde tussen "gewond" (kan niet verder) en "gewond" (kan nog een ronde mee) op de set van 'The Mummy', en het was Tom Cruise die hem de les leerde.

Het was een heel andere tijd dan Johnson had gewerkt aan 'New Girl', om voor de hand liggende redenen! Hoewel zijn uitstapje naar actiefilms niet lang zou duren, is dat duidelijk OK voor Jake. Hij is gewoon blij dat hij de ervaring heeft gehad, het heeft overleefd en is overgegaan naar andere goedbetaalde optredens waarbij geen lijf en leden worden geriskeerd.

Aanbevolen: