Hier ziet 'Vikings'-ster Katheryn Winnick eruit zonder make-up

Inhoudsopgave:

Hier ziet 'Vikings'-ster Katheryn Winnick eruit zonder make-up
Hier ziet 'Vikings'-ster Katheryn Winnick eruit zonder make-up
Anonim

Van buitenaf lijkt het erop dat beroemdheden een extreem glamoureus leven leiden. Sterren zien er immers vaak geweldig uit wanneer ze een met sterren bezaaid evenement bijwonen, op het scherm verschijnen of deelnemen aan fotoshoots. De waarheid is natuurlijk dat de meeste beroemdheden een heel team van mensen hebben die eraan werken om ze er zo goed uit te laten zien, ondanks hun fantastische genetica.

Voor het grootste deel, elke keer dat een beroemdheid in het openbaar verschijnt, hebben ze een diepgaand proces ondergaan dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat ze er op hun best uitzien. Verbazingwekkend genoeg zorgen de meeste beroemdheden er zelfs voor dat hun make-up- en haarteam eraan werkt voordat ze zogenaamd openhartige foto's maken voor hun sociale media-accounts. Het is zelfs zo zeldzaam om iemand als Jennifer Lopez make-upvrij te zien worden, dat wanneer ze in die staat voor de camera worden betrapt, het nieuws wordt.

Katheryn Winnick Ziet er prachtig uit
Katheryn Winnick Ziet er prachtig uit

Aangezien zoveel beroemdheden zo voorzichtig zijn om nooit in hun natuurlijke staat te worden gezien, is het altijd interessant wanneer een ster een make-upvrije foto van zichzelf plaatst. Zo heeft Vikingster Katheryn Winnick in het verleden schijnbaar make-upvrije foto's van zichzelf op Instagram geplaatst.

Lange carrière

In de hele geschiedenis van Hollywood zijn er eindeloze voorbeelden van beroemdheden die van de ene op de andere dag een succes werden. Als het echter om Katheryn Winnick gaat, is dat zeker niet het geval. Katheryn Winnick heeft zelfs zo'n interessant leven geleid dat er veel dingen over haar verleden zijn waar veel van haar fans zich totaal niet van bewust zijn.

Voor het eerst gezien op het kleine scherm in 1999, verscheen Winnick in de loop der jaren in een lange lijst van shows, waaronder Oz, CSI: NY, House en Nikita. Wat nog belangrijker is, ze speelde een personage genaamd Hannah Burley in 11 afleveringen van het populaire misdaadkomedie-drama Bones.

Katheryn Winnick Bones
Katheryn Winnick Bones

Naast Katheryn Winnicks lange televisiecarrière, bevat haar cv ook optredens in verschillende opmerkelijke films. Ze heeft bijvoorbeeld haar stempel gedrukt op films als Hellraiser: Hellworld, Cold Souls, Love & Other Drugs, Polar, The Art of the Steal, Wu Assassins, Stand Up Guys en The Dark Tower.

Belangrijkste claim op roem

Ondanks alles wat Katheryn Winnick heeft bereikt tijdens haar lange carrière, lijdt het geen twijfel dat ze vooral bekend is door het spelen van Lagertha uit het tv-programma Vikings. Katheryn Winnick, een van de weinige acteurs die van het begin tot het einde een belangrijk onderdeel van die show was, verscheen in meer Vikings-afleveringen dan welke andere acteur dan ook. Om die reden kunnen Vikings-fans vooral geïnteresseerd zijn om te horen wat Katheryn Winnick te zeggen heeft over de show.

Afbeelding
Afbeelding

De eerste vrouw van het oorspronkelijke hoofdpersonage van de show, Ragnar Lothbrok, als iemand dacht dat Lagertha op de achterbank zou gaan zitten bij haar ex-man, dan was er nog iets anders op komst. Lagertha, een felle krijger in elke situatie, werd vooral angstaanjagend wanneer ze werd geroepen om de troon of haar familie te verdedigen.

Make-up-vrij

Vanwege de bekendheid die ze verdiende tijdens haar tijd met de hoofdrol in Vikings, heeft Katheryn Winnick een indrukwekkende 4,6 miljoen volgers op Instagram verzameld. Zoals het geval is met de meeste van haar leeftijdsgenoten, bevat de overgrote meerderheid van de foto's die Winnick met haar volgers deelt haar sportieve make-up en ziet ze er absoluut fantastisch uit.

In tegenstelling tot sommige van haar collega-acteurs heeft Katheryn Winnick genoeg zelfvertrouwen om foto's van zichzelf te posten waarin ze weinig of geen make-up lijkt te dragen. Zo plaatste ze ooit een afbeelding van de tijd dat ze een aflevering van Vikings regisseerde. Op de foto lijkt ze geen make-up op te hebben, aangezien ze gefixeerd lijkt op een monitor.

Aanbevolen: