Zo ziet Billie Eilish eruit zonder make-up

Inhoudsopgave:

Zo ziet Billie Eilish eruit zonder make-up
Zo ziet Billie Eilish eruit zonder make-up
Anonim

Fans zijn zo gewend om beroemdheden te zien met perfect opgemaakte gezichten dat het een schok kan zijn om ze zonder make-up te zien. Een nog grotere verrassing is dat zovelen van hen er nog beter blootsvoets uitzien. Dit is ook het geval voor Billie Eilish.

Billie Eilish heeft de muziekindustrie stormenderhand veroverd. Op slechts 18-jarige leeftijd heeft de inwoner van LA, die nog steeds in haar ouderlijk huis woont, talloze prijzen gewonnen, waaronder vijf Grammy's, twee American Music Awards en nog veel meer.

Ze is ook op wereldtournee geweest, heeft de Forbes 30 Under 30-lijst gemaakt en vertoont voorlopig geen tekenen van vertraging.

Met haar gebrek aan enthousiasme voor roem en focus op het vak van de muziek, is het ongelooflijk verfrissend om een echte artiest te vinden die geen muziek uitpompt om populair te blijven.

Uniciteit omarmen

Billy Eilish staat bekend om veel dingen: haar mysterie, ongelooflijke zang, maar ook haar stijl. Het is bekend dat ze kleding draagt die, zoals ze zegt, zo'n achthonderd keer te groot is. Ze heeft een goede reden om zich in al die lagen te bedekken.

Sinds het prille begin van Billy Eilish' carrière heeft ze een pad gebaand voor haar eigen stijl, maar het enige dat mensen altijd meedogenloos in twijfel trekken, is waarom Billy zulke wijde kleding draagt.

Mode is haar veiligheidsdeken, en het is de manier waarop ze zichzelf kan uiten en wat ze voelt zonder woorden. De zangeres gelooft dat mode haar taal kan zijn, en ze schrijft haar eigen taal. Dit is een tip die ze van Rihanna heeft geleerd.

Billie Eilish Makeup

De 18-jarige schoonheidssignatuur is haar minimalistische en natuurlijke make-up. Ze doet uitstekend werk door zowel haar natuurlijke schoonheid als haar huidskleur te omarmen. Hoewel Billie amper make-up draagt, ziet ze er al prachtig bloot op haar gezicht.

Haar simpele make-up ziet er alledaags natuurlijk uit. Billie is een van de populairste beroemde jonge artiesten geweest omdat ze opkomt voor haar overtuigingen. Niet alleen dat, maar ze laat haar lichaam of seksuele aantrekkingskracht niet zien om te komen waar ze is. De Bad Guy-zangeres wil bekend staan om haar talent en muziek.

Ze ging van de norm af waar Hollywood om bekend staat, en mensen van haar leeftijd en vrouwen hebben ook in kaart gebracht geen nadelen te aanvaarden van andere vrouwen die wel met hun lichaam pronken. Dit is een van de redenen waarom ze op zo'n jonge leeftijd al zo ver is gekomen.

Natuurlijk mooi

Volgens Pop Sugar: "Behalve een beetje mascara en misschien wat lipgloss, is Eilish bijna onbeschadigd in de meeste van haar muziekvideo's en Instagram-foto's. Zelfs op de rode loper beheerst ze de natuurlijke make-up die eruitziet als geen andere."

Billie is van nature mooi, maar wat haar echt een engel maakt, is haar authenticiteit en goede hart. In het verleden was ze erg vocaal over haar problemen met het lichaamsbeeld. Onlangs onthulde de zangeres echter een krachtige korte film gespeeld als intermezzo tijdens haar tour met een essentiële boodschap: Billie klapt terug naar bodyshamers. Ze laat de haters weten dat hun negatieve mening niet haar verantwoordelijkheid is.

Er is niets mooiers dan iemand die anderen waardeert om hun hart en niet om hun uiterlijk. Billie Eilish leert haar fans trouw te blijven aan zichzelf.

Aanbevolen: