Hier is hoe Kendall en Kylie Jenner eruit zien zonder make-up op

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Kendall en Kylie Jenner eruit zien zonder make-up op
Hier is hoe Kendall en Kylie Jenner eruit zien zonder make-up op
Anonim

De lijst van vandaag gaat helemaal over het best betaalde model in 2020, Kendall Jenner en haar jongere zus, Kylie Jenner, een beroemde make-upmagnaat en miljardair waar we gewoon geen genoeg van kunnen krijgen. Als je door onze lijst blijft scrollen, zie je foto's van de twee zussen die pronken met hun make-upvrije gezichten, of het nu op sociale media is of - in het geval van Kendall - backstage bij een modeshow.

Het lijdt geen twijfel dat deze twee dames ongelooflijk mooi zijn. Als je denkt dat dat dankzij make-up is, zijn we hier om je van het tegendeel te overtuigen. Als we zien dat de twee zussen hun natuurlijke sproeten omarmen, voelen we ons zeker meer op ons gemak met onze eigen make-upvrije gezichten. Bovendien zouden we het zeker niet erg vinden als deze twee zussen hun huidverzorgingsroutines met ons zouden delen!

Ok, hier zijn ze dan - 14 foto's van Kylie en Kendall Jenner zonder make-up op hun gezicht.

14 Laten we beginnen met deze handdoek-selfie die Kylie nam

Om onze lijst af te trappen, besloten we om deze 'hoofddoek'-selfie te gebruiken die de jonge reality-tv-ster op sociale media met haar volgers deelde. Hoewel we pas onlangs het echte haar van Kylie Jenner hebben gezien, zien we haar echte gezicht al geruime tijd, aangezien de ster ons al jaren verse selfies met sproeten geeft!

13 Kendall is ook geen onbekende voor een naakte selfie

De volgende op onze lijst is een van Kendalls naakte selfies. Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien, ziet de oudere Jenner-zus er net zo prachtig uit als haar jongere zus met een make-upvrij gezicht. Als we Kendall zien gekleed en klaar voor de dag, met een schoon, bloot gezicht, voelen we ons zeker meer op ons gemak als we ook make-upvrij zijn!

12 Hier is Kylie Rocking Braids and Freckles

Hoe prachtig is deze selfie die Kylie Jenner nam terwijl ze een paar leuke vlechten en geen make-up wiegde? Het is veilig om te zeggen dat de reality-tv-ster en make-upmagnaat wimperextensies draagt, maar die zijn tegenwoordig zo gewoon dat ze vrijwel niet meer als make-up meetellen, toch?

11 De jongste zus in de familie poseert graag met een fris gezicht

Een andere prachtige foto van Kylie Jenner, zonder zelfs maar een vleugje make-up op haar gezicht, is de foto hierboven. Je kunt zeker zien dat Kylie heel goed voor haar huid zorgt, omdat het van nature erg bedauwd en stralend is - iets wat we allemaal proberen te bereiken! Natuurlijk heeft ze veel Kylie Skin-producten die ze kan gebruiken om de gloed te krijgen.

10 Hier is Kendall make-upvrij bij een modellenjob

Laten we verder gaan met deze make-upvrije foto van Kendall Jenner. Zoals je waarschijnlijk al kunt zien, is de foto van het model backstage genomen tijdens een modeshow, vlak voordat ze haar make-up liet doen. Nogmaals, Kendall's huid ziet er absoluut geweldig uit!

9 En Kylie pronkt opnieuw met haar sproeten op Instagram

Je zult waarschijnlijk merken dat er nog een paar foto's zijn van Kylie Jenner zonder make-up op haar gezicht die op onze lijst zijn gekomen. Dat komt omdat de jonge moeder graag foto's van zichzelf deelt, terwijl Kendall dat maar af en toe doet!

8 Kylie's huid ziet er absoluut prachtig uit met niets erop

Het lijkt alsof Kylie Jenner ervan houdt een goede huiddag vast te leggen en deze met haar fans op sociale media te delen, en eerlijk gezegd - we kunnen het haar niet kwalijk nemen. Wanneer onze huid er geweldig uitziet, maken we ook voortdurend foto's. Waarom zouden beroemdheden anders zijn!

7 En dat geldt ook voor Kendall's

De volgende op onze lijst is nog een foto van Kendall Jenner die een bloot gezicht schudt, en hoewel de ster een gek gezicht trok op deze foto, lijdt het geen twijfel dat ze er nog steeds ongelooflijk uitziet. We kunnen er gewoon niet over uit hoe schattig de sproeten van de zussen zijn!

6 Hier is Kylie die wimperextensions draagt terwijl ze in bed poseert

Laten we verder gaan met deze foto van Kylie Jenner die ontspant in bed en een schattige, make-upvrije selfie maakt. Nogmaals, zoals je al kunt zien - de ster schudde een paar superlange wimperextensies, maar het lijkt alsof de rest van haar gezicht volledig natuurlijk is!

5 En hier is de miljardair die met haar dochter knuffelt

Een andere foto van de jonge miljardair die op onze lijst is gekomen, is de foto hierboven. Ook al kun je de dochter van Kylie Jenner niet goed zien, je kunt toch zien dat de jonge moeder met kleine Stormi aan het knuffelen was zonder make-up op haar gezicht!

4 Kendall ziet er geweldig uit terwijl ze haar haar laat doen voor een modeshow - voordat ze make-up op haar gezicht heeft aangebracht

Hier is nog een foto van Kendall Jenner backstage bij een modeshow… met een volledig bloot gezicht. Het mooie model maakte zich klaar voor de Victoria's Secret Fashion Show, en het lijkt alsof ze besloten om eerst Kendalls haar te doen en daarna haar make-up.

3 En Kylie heeft de naakte selfie zeker geperfectioneerd

Het lijdt geen twijfel dat de jonge reality-tv-ster de kunst van een perfecte selfie heeft geperfectioneerd - Kylie kent zeker haar invalshoeken en weet ook hoe ze goede verlichting kan vinden. Die factoren kunnen het uiterlijk van iemands huid verbeteren. We zijn echter van mening dat haar huid er geweldig uitziet, zelfs zonder alle kleine trucjes!

2 Hier is Kendall die haar schattige sproeten verbergt

De volgende op onze lijst is nog een andere foto van Kendall Jenner die poseert zonder make-up op haar gezicht en zoals je kunt zien - Kendall Jenner verborg enkele van haar sproeten met een van haar handen. Eerlijk gezegd vinden wij dat dat niet nodig is! Naar onze mening zijn sproeten absoluut schattig!

1 En tot slot, Kylie poseert voor de camera Au Naturel

Om onze lijst af te ronden, hebben we besloten om deze foto's te gebruiken van Kylie Jenner die poseert op haar Instagram-verhaal, met een volledig natuurlijke uitstraling. Zoals je kunt zien aan het haar van de ster - dit is een van Kylie Jenner's meer recente naakte selfies… en er is niets veranderd, want ze ziet er nog steeds prachtig uit!

Aanbevolen: