Deze 'Big Bang Theory'-ster speelde bijna Barney Stinson in 'HIMYM', maar werd afgewezen

Inhoudsopgave:

Deze 'Big Bang Theory'-ster speelde bijna Barney Stinson in 'HIMYM', maar werd afgewezen
Deze 'Big Bang Theory'-ster speelde bijna Barney Stinson in 'HIMYM', maar werd afgewezen
Anonim

Nadat een acteur een aantal jaren in een sitcom heeft gespeeld, kan het al snel heel moeilijk worden om je voor te stellen dat hij een ander personage speelt. Om soortgelijke redenen kan het ook onaangenaam zijn om je voor te stellen dat een andere acteur een geliefd sitcom-personage speelt waar kijkers in de loop der jaren van zijn gaan houden.

Hoewel sommige tv-casts altijd in steen lijken te zijn gegoten, zijn er veel voorbeelden van legendarische personages die bijna door een andere acteur werden gespeeld. Matthew Broderick speelde bijvoorbeeld bijna de rol van W alter White van Breaking Bad, Connie Britton had Olivia Pope van Scandal kunnen zijn en de producers van Friends wilden dat Courtney Cox Rachel zou spelen.

Interessant genoeg, als de dingen een beetje anders waren geweest, zou Jim Parsons nooit Sheldon Cooper van The Big Bang Theory hebben gespeeld, omdat hij het te druk zou hebben gehad. Parsons kwam tenslotte verrassend dicht bij de cast als How I Met Your Mother's, Barney Stinson.

The Ultimate Ladies Man

In de uitzending van 2005 tot 2014 had How I Met Your Mother een werkelijk indrukwekkende serie op televisie. HIMYM werd tijdens de eerste jaren veelgeprezen en bracht een uniek gevoel voor humor naar de vermoeide sitcom-formule. Veel van de vroege afleveringen van de show draaiden bijvoorbeeld om eenvoudige ideeën, zoals de bende die te veel interventies voor elkaar gooide, maar ze pakten de concepten op hilarische manieren aan.

In sommige opzichten lijkt het erop dat de schrijvers van How I Met Your Mother Barney Stinson oorspronkelijk als een ondersteunend personage beschouwden. Natuurlijk kreeg hij vaak behoorlijk goede regels, maar de verhalen van de show draaiden in het begin zelden om hem. Na verloop van tijd werd het echter duidelijk dat Barney het doorbraakkarakter van de show was, omdat veel kijkers geen genoeg konden krijgen van zijn vaak buitensporige manieren.

Voordat Neil Patrick Harris werd gecast als Barney Stinson van How I Met Your Mother, leek het alsof hij nooit zou ontsnappen aan een eerdere tv-rol die hij speelde, die van Doogie Howser. Toen fans en critici echter voor het eerst zagen hoe Harris Barney speelde, verdween zijn televisieverleden naar de achtergrond. Harris werd zelfs genomineerd voor 4 Emmy Awards voor Outstanding Supporting Actor in a Comedy vanwege zijn veelgeprezen optredens als Barney Stinson van HIMYM. Bovendien was de tijd van Neil Patrick Harris in HIMYM fascinerend achter de schermen.

King Of The Nerds

Van alle sitcoms die de afgelopen twintig jaar zijn uitgezonden, is er een behoorlijk sterk argument dat The Big Bang Theory het meest succesvol was. De show bleef tenslotte een kijkcijferkoorts gedurende alle 12 seizoenen. Alsof dat al niet indrukwekkend genoeg was, en dat is het zeker, won TBBT 7 Emmy-awards en werd genomineerd voor nog eens 46 Emmy's tijdens zijn ongelooflijke run op televisie.

Hoewel alle sterren van The Big Bang Theory enorm bekend zijn geworden vanwege hun tijd in de show, lijdt het geen twijfel dat Jim Parsons het populairste castlid van de show was. Met dat in gedachten schokt het nog steeds veel waarnemers dat Parsons zo betrokken was bij het einde van The Big Bang Theory. Gecast als het meest buitensporige en unieke personage van de show, Sheldon Cooper, was Parsons zo geweldig in de rol dat het vaak lijkt alsof hij werd geboren om het personage tot leven te brengen.

De grote onthulling

In een video die werd uitgebracht op The Late Show met het YouTube-kanaal van James Corden, ging Jim Parsons in op verschillende fantheorieën over The Big Bang Theory. Sommige fans suggereerden bijvoorbeeld dat "Sheldon eigenlijk Spock in vermomming is" en dat "Bernadette eigenlijk een cyborg is die door Howard is gemaakt".

Interessant genoeg raakten ze halverwege de video een fantheorie aan dat Sheldon Cooper van TBBT "eigenlijk Barney is van 'HIMYM" in een tegenovergestelde dimensie". In plaats van onmiddellijk op dat idee in te gaan, wat leuk is aangezien Sheldon en Barney elkaars tegenpolen zijn, onthulde Parsons iets fascinerends.

“Het grappige hiervan is dat ik auditie deed om Barney te spelen, en voelde dat ik er helemaal naast zat, en bijna gillend de kamer uit rende nadat ik auditie had gedaan. Net zoals, nou ik deed dat en ik weet niet waarom, en ze zorgden ervoor dat ik terugkwam alsof ze geïnteresseerd waren. Um, niet geïnteresseerd genoeg omdat de juiste persoon die rol kreeg, Neil Patrick Harris.'

Vanaf daar begon Parson de theorie zelf aan te pakken; “Ik vind het fascinerend dat ik die losse band met dat deel heb en jij hebt deze theorie die niet waar is. Maar je hebt deze theorie helemaal. Ik bedoel, misschien geef ik die sfeer af. Misschien zit er onder dit personage dat ik speel een razende horndog en een rokkenjager en. Ik bedoel, ja. Welnu, deze komt volgens mij zo dicht bij de waarheid als men maar kan komen. Dus bedankt dat je het me vertelt.”

Aanbevolen: