Voordat hij de hoofdrol speelde in 'The Suicide Squad', speelde John Cena bijna deze DC-held

Inhoudsopgave:

Voordat hij de hoofdrol speelde in 'The Suicide Squad', speelde John Cena bijna deze DC-held
Voordat hij de hoofdrol speelde in 'The Suicide Squad', speelde John Cena bijna deze DC-held
Anonim

De wereld van stripfilms heeft in de loop der jaren nieuwe hoogten bereikt, en zowel de MCU als de DCEU hebben een aantal van de beste talenten in de branche kunnen lokken dankzij wat ze kunnen doen voor iemands carrière. Deze rollen zijn moeilijk vast te houden, maar als iemand er eenmaal een heeft, is het groeipotentieel grenzeloos.

John Cena's optreden in The Suicide Squad kreeg veel lof van fans en hij was de perfecte keuze om Peacemaker te spelen. Jaren geleden was Cena echter in de war om een ander DC-personage te spelen.

Laten we de geschiedenis van Cena eens nader bekijken met DC.

John Cena is uitgegroeid tot een succesvolle acteur

In de afgelopen jaren heeft John Cena naam gemaakt met zijn acteerprestaties op het grote scherm, en het was verfrissend voor fans om te zien dat hij in staat is om succesvol over te stappen naar Hollywood. De overgang van de WWE naar het grote scherm is niet eenvoudig, en niet veel mensen kunnen het voor elkaar krijgen.

Cena is toegetreden tot de gelederen van jongens als Dwayne Johnson en Dave Bautista dankzij het feit dat hij een succesvolle acteur is geworden, en naarmate hij meer kansen en meer ervaring heeft gekregen, heeft hij bewezen dat hij kan omgaan met de beste van het beste. Nee, hij zal nog geen Oscar winnen, maar na verloop van tijd zal hij alleen maar blijven verbeteren.

Cena was in films als The Marine, 12 Rounds, Trainwreck, Sisters, Daddy's Home, Blockers, Bumblebee en F9.

Zijn lijst met credits is behoorlijk indrukwekkend geworden en eerder dit jaar speelde de acteur in wat een van zijn populairste films tot nu toe is geworden.

Hij speelde als vredestichter in 'The Suicice Squad'

Eerder in 2021 veroorzaakte James Gunn's The Suicide Squad een razernij in de DC-fandom, omdat de film een enorme verbetering was ten opzichte van zijn voorganger. De cast was perfect en John Cena was een uitstekende keuze als Peacemaker.

In het begin was Cena gehyped om met Gunn te werken en te schitteren in The Suicide Squad, en hij greep de kans die hem werd geboden volledig aan.

Volgens Cena: "Ik opereer onder de constructie van kansen, ik zal je vinden en klaar zijn om de deur te beantwoorden wanneer dat het geval is. Het is een moeilijke zoektocht om kansen te zoeken. En dit is niet anders. Ik ben niet Ik weet zeker dat ik James' eerste keuze was voor Peacemaker. En het kan me niet schelen. Omdat ik uiteindelijk werd gevraagd, en toen je werd gevraagd, doe je het beste wat je kunt leveren."

Low en zie, de film werd een succes bij de fans en Cena's Peacemaker stal de show. Hij is zelfs zo'n populair personage geworden dat hij zijn eigen spin-offshow krijgt.

Toen Cena het idee van een spin-off voorstelde, stemde hij ermee in zonder een pitch van James Gunn te horen.

James zegt: 'Ok, dus ik heb dit gedaan. En zou je willen-?' En voordat hij me zelfs maar kan vertellen wat het was, zei ik, 'ja!' Er zijn maar heel weinig mensen die ik doe dat met want ik moet de stof echt lezen. Ik ben niet op een niveau waarop ik die toezegging met vertrouwen kan doen. Ik wil kunnen lezen en weten welke tools ik heb en wat ik kan bijdragen. Werken met James was zo'n ervaring dat ik al geïnteresseerd was voordat hij zelfs maar zei wat hij aan het doen was, 'onthulde Cena.

Cena's tijd als Peacemaker is net begonnen, en het is geweldig dat het goed gaat met de acteur, want op een gegeven moment was hij in de stelling om een ander personage in de DCEU te spelen.

Hij speelde bijna als Shazam voor de DCEU

Voordat Zachary Levi werd gecast als de iconische Shazam, werd John Cena beschouwd als de grootste kanshebber voor de rol.

Volgens WhatCulture, "De eerste geruchten suggereerden dat Cena bovenaan de shortlist stond van acteurs die in aanmerking kwamen voor de hoofdrol, wat absoluut een ideale cast zou zijn geweest, maar nu raakt hij uit beeld, volgens één bron."

Dit zou geweldig zijn geweest om te zien, aangezien Cena de tegenstander van Dwayne Johnson op het grote scherm zou zijn geweest, net alsof ze in de ring waren geweest tijdens hun dagen in WWE. Helaas, dit was niet de bedoeling. Gelukkig was Zachary Levi een briljante keuze om Shazam te spelen, en DC-fans kunnen niet wachten om zijn vervolg op het grote scherm te zien.

John Cena zou schijnbaar altijd zijn weg vinden naar de DCEU, en we zijn gewoon dankbaar dat hij de juiste rol krijgt.

Aanbevolen: