Emma Stone werd bijna geannuleerd omdat ze in deze rol speelde

Inhoudsopgave:

Emma Stone werd bijna geannuleerd omdat ze in deze rol speelde
Emma Stone werd bijna geannuleerd omdat ze in deze rol speelde
Anonim

Als een van de meest populaire actrices van vandaag, is Emma Stone een artiest die enorm veel succes heeft geboekt in Hollywood. Ze heeft hitfilms gehad, verscheen in succesvolle tv-shows en was zelfs in een realityshow. In de loop van de tijd hielp dit haar een enorm vermogen te verdienen.

Stone's carrière was echter niet perfect, en een paar jaar geleden zorgde ze voor een controverse die mensen echt verraste. Sindsdien is het overwaaien, maar de terugslag die ze in die tijd kreeg, was niet gemakkelijk te verwerken.

Dus, hoe kwam Emma Stone in de problemen? Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

Emma Stone is een enorme ster

In de jaren 2000 maakte Emma Stone haar aanwezigheid voelbaar in de filmindustrie, en toen ze eenmaal in staat was om de juiste rollen te krijgen, werd ze een doorbraakster die de top kon bereiken en haar plaats jarenlang kon behouden einde.

Kleine televisierollen waren al vroeg een hulp, maar op het grote scherm maakte de actrice een enorme plons van de sprong toen ze een rol in Superbad belandde. Van daaruit zou ze verschijnen in films als The House Bunny, Ghosts of Girlfriends Past, Zombieland en Easy A. Plotseling was de actrice een hot item, en vanaf daar zou het alleen maar blijven groeien.

Sommige van haar andere grootste acteercredits zijn onder meer Crazy, Stupid, Love, The Help, de Amazing Spider-Man-films, Birdman, La La Land en Cruella. Het is duidelijk dat Stone een enorm succes is sinds ze al die jaren geleden uitbrak, en ze heeft een kans om de zaken in de nabije toekomst goed te laten verlopen.

Ook al heeft Stone enorm veel succes geboekt, zelfs zij is niet immuun geweest voor de hoofdrol in een totale blindganger van een film.

Ze speelde in de rampzalige 'Aloha'

In 2015 maakte de met sterren bezaaide Aloha zich op om naar de bioscoop te gaan, en met het talent aan boord voor deze film leek het alsof het een duidelijke winnaar zou kunnen zijn aan de kassa. Met namen als Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams, John Krasinski en zelfs Bill Murray was deze film klaar om van start te gaan.

Directeur Cameron Crowe stond voor deze film achter de camera en hij was klaar om te vertellen wat volgens hem een interessant verhaal was. De regisseur had veel succes geboekt voorafgaand aan de release van Aloha, maar in plaats van een enorme hit te worden, viel deze film op zijn kop en veroorzaakte enige controverse.

Aan de kassa verdiende Aloha minder dan $ 30 miljoen, wat behoorlijk schokkend is voor een film met zoveel talent in de cast. Het leek alsof niemand zelfs maar van deze film had gehoord voordat hij uitkwam, maar mensen raakten er echt mee vertrouwd toen Emma Stone in heet water stapte omdat ze in de film zat.

Waarom ze in heet water kwam

Voor de onbekende, het personage van Emma Stone in Aloha zou Hawaïaanse en Chinese voorouders hebben, maar ziet er blank uit. In plaats van een gekleurde persoon in de rol te casten, waren mensen teleurgesteld over het besluit van Cameron Crowe om een blanke actrice te casten.

Toen hij sprak over de terugslag die ze kreeg en de lessen die ze leerde, zei Stone: Ik ben het mikpunt van veel grappen geworden. Ik heb op macroniveau geleerd over de krankzinnige geschiedenis van witwassen in Hollywood en hoe veel voorkomend is het probleem echt. Het heeft een gesprek op gang gebracht dat heel belangrijk is.”

Whitewashing is niets nieuws in Hollywood, en hoewel het een uitstervende trend lijkt te zijn, vindt het nog steeds plaats en maakt het filmfans nog steeds boos.

Directeur Cameron Crowe zou de controverse aanpakken en zei: "Ik heb je woorden en je teleurstelling gehoord, en ik bied je oprechte excuses aan aan iedereen die dit een vreemde of misplaatste castingkeuze vond. Al in 2007 werd Kapitein Allison Ng geschreven als een supertrotse Hawaïaan voor een kwart, die gefrustreerd was dat ze, zo te zien, er niet uitzag als een."

"Een half-Chinese vader was bedoeld om de verrassende mix van culturen te laten zien die vaak voorkomt in Hawaï. Extreem trots op haar onwaarschijnlijke afkomst, voelt ze zich persoonlijk gedwongen om elke kans die ze krijgt te veel uit te leggen. Het personage was gebaseerd op een echte, roodharige local die precies dat deed, " vervolgde hij.

De dingen kwamen uiteindelijk tot rust, en voor het grootste deel herinnert niemand zich deze ramp met de kassa zelfs. Onnodig te zeggen dat Emma Stone in de toekomst wat selectiever zal zijn in de rollen die ze kiest.

Aanbevolen: