Deze Jason Bateman-films annuleerden bijna zijn carrière, maar op de een of andere manier werd hij waanzinnig succesvol

Inhoudsopgave:

Deze Jason Bateman-films annuleerden bijna zijn carrière, maar op de een of andere manier werd hij waanzinnig succesvol
Deze Jason Bateman-films annuleerden bijna zijn carrière, maar op de een of andere manier werd hij waanzinnig succesvol
Anonim

Acteur Jason Bateman begon zijn carrière in de vroege jaren '80 in de NBC-dramashow Little House on the Prairie. Sindsdien is de acteur vooral bekend door het spelen van Martin "Marty" Byrde in de Netflix-misdaaddramashow Ozark. Bateman verscheen ook in nogal wat blockbusters zoals Juno, Office Christmas Party en Horrible Bosses en het vervolg - maar de acteur staat ook bekend om het werken aan projecten die het niet zo goed doen.

Vandaag bekijken we de minst succesvolle films waarin de acteur speelde. Blijf scrollen om te zien welke projecten van Jason Bateman uiteindelijk minder dan $ 50.000 opleverden aan de kassa!

10 Uittreksel - Box Office: $10,8 miljoen

De aftrap is de komische film Extract uit 2009 waarin Jason Bateman Joel Reynolds speelt. Naast Bateman zijn er in de film ook Mila Kunis, Kristen Wiig, J. K. Simmons, David Koechner en Ben Affleck te zien. Extract heeft momenteel een beoordeling van 6,1 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 10,8 miljoen aan de kassa.

9 Teen Wolf Too - Box Office: $ 7,9 miljoen

Laten we verder gaan met de fantasy-komedie Teen Wolf Too uit 1987. Daarin speelt Jason Bateman Todd Howard en schittert hij naast Kim Darby, John Astin, Paul Sand, James Hampton en Mark Holton. Teen Wolf Too heeft momenteel een rating van 3,4 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 7,9 miljoen aan de kassa.

8 Slechte woorden - Box Office: $7,8 miljoen

De volgende op de lijst is de zwarte komedie Bad Words uit 2013 waarin Jason Bateman Guy Trilby speelt. Naast Bateman zijn er in de film ook Kathryn Hahn, Rohan Chand, Ben Falcone, Philip Baker Hall en Allison Janney te zien.

Bad Words heeft momenteel een beoordeling van 6,6 op IMDb en het bracht uiteindelijk $ 7,8 miljoen op aan de kassa.

7 The Ex - Box Office: $5,2 miljoen

De komedie uit 2006 The Ex is de volgende op de lijst. Daarin speelt Jason Bateman Chip Sanders en schittert hij naast Zach Braff, Amanda Peet, Mia Farrow, Amy Poehler en Amy Adams. The Ex heeft momenteel een rating van 5,5 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 5,2 miljoen aan de kassa.

6 Love Stinks - Box Office: $ 2,9 miljoen

Een andere film die de lijst heeft gehaald, is de duistere komedie Love Stinks uit 1999. Daarin portretteert Jason Bateman Jesse Travis, en hij schittert naast French Stewart, Bridgette Wilson, Tyra Banks, Steve Hytner en Bill Bellamy. Love Stinks heeft een rating van 5,7 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 2,9 miljoen aan de kassa.

5 Verbinding verbreken - Box Office: $1,5 miljoen

Laten we verder gaan met de psychologische dramafilm Disconnect uit 2012 waarin Jason Bateman Rich Boyd speelt. Afgezien van Bateman, zijn er in de film ook Hope Davis, Frank Grillo, Michael Nyqvist, Paula Patton en Alexander Skarsgård te zien. Hoewel Disconnect een beoordeling van 7,5 heeft op IMDb, verdiende het uiteindelijk slechts $ 1,5 miljoen aan de kassa.

4 The Family Fang - Box Office: $585, 165

De volgende op de lijst is de komedie-dramafilm The Family Fang uit 2015. Daarin speelt Jason Bateman Baxter Fang, en hij schittert naast Nicole Kidman, Christopher Walken, Maryann Plunkett, Jason Butler Harner en Kathryn Hahn.

The Family Fang heeft momenteel een beoordeling van 6,0 op IMDb en verdiende uiteindelijk slechts $ 585, 165 aan de kassa.

3 De Promotie - Box Office: $408, 709

De top drie van Jason Bateman's minst succesvolle films is de komedie uit 2008 The Promotion. Daarin speelt de acteur de Camp Instructor. Naast Bateman zijn er ook Seann William Scott, John C. Reilly, Jenna Fischer, Lili Taylor en Fred Armisen in de film te zien. De promotie heeft momenteel een beoordeling van 5,6 op IMDb en verdiende uiteindelijk slechts $ 408, 709 aan de kassa.

2 De regels overtreden - Box Office: $ 52, 285

De nummer twee op de lijst van vandaag is de dramafilm Breaking the Rules uit 1992. Daarin speelt Jason Bateman Phil Stepler en schittert hij naast C. Thomas Howell, Jonathan Silverman, Annie Potts, Kent Bateman en Krista Tesreau. Breaking the Rules heeft momenteel een beoordeling van 5,5 op IMDb, en het verdiende uiteindelijk slechts $ 52, 285 aan de kassa.

1 De langste week - Box Office: $49, 490

De lijst als de minst succesvolle film van Jason Bateman is het comedy-drama The Longest Week uit 2014. Daarin speelt de acteur Conrad Valmont, en hij schittert naast Olivia Wilde, Billy Crudup, Jenny Slate en Tony Roberts. De langste week heeft momenteel een 5,4 rating op IMDb, en het bracht uiteindelijk slechts $ 49, 490 op aan de kassa.

Roger Ebert gaf de film één ster en zei dat "zelfs de bekwame acteurs die Glanz op de een of andere manier in zijn project heeft weten te krijgen, niet veel kunnen doen met het slepende verhaal en de flauwe personages die ze hebben gekregen om te spelen," toevoegend dat "Bateman, die uitblinkt in het spelen van fundamenteel fatsoenlijke mensen die fundamenteel onfatsoenlijke dingen proberen te doen en er meestal niet in slagen om fundamenteel onfatsoenlijke dingen te doen, eenvoudigweg ten onrechte wordt gezien als een rechttoe rechtaan eikel en geen ingang kan vinden om zijn personage zelfs maar op afstand toegankelijk te maken voor kijkers."

Aanbevolen: