Jared Padalecki deelt nostalgische boodschap terwijl hij in Canada was voor de laatste serie 'Supernatural

Inhoudsopgave:

Jared Padalecki deelt nostalgische boodschap terwijl hij in Canada was voor de laatste serie 'Supernatural
Jared Padalecki deelt nostalgische boodschap terwijl hij in Canada was voor de laatste serie 'Supernatural
Anonim

Jared Padalecki heeft niets dan vriendelijke woorden voor Vancouver, de filmlocatie van zijn geliefde show Supernatural, die op het punt staat de seriefinale uit te zenden.

De langlopende CW-show over demonenjagende broers Sam (Padalecki) en Dean Winchester (Jensen Ackles) werd gefilmd in Vancouver en de omliggende gebieden, waardoor cast en crew lange tijd in British Columbia verbleven. tijd tijdens het filmen.

Jared Padalecki is Vancouver dankbaar

Padalecki heeft een foto gedeeld van zichzelf terwijl hij rond de Vancouver Seawall fietst, een stenen muur die rond de omtrek van Stanley Park werd gebouwd om erosie van de waterkant van het park te voorkomen.

De Amerikaanse acteur, ook bekend van het spelen van de rol van Dean Forester op Gilmore Girls, deelde een lief bericht voor zijn geadopteerde geboorteplaats.

“Fietstocht rond de Vancouver Seawall. (Waarschijnlijk) Nog een laatste keer… Deze stad en deze mensen zijn goed voor me geweest. En ik ben je eeuwig dankbaar', schreef hij op 30 augustus.

Zijn bericht leidde tot een overvloed aan trieste opmerkingen van fans van de show, verdrietig om afscheid te nemen van hun favoriete personages.

“Ik wil nog geen afscheid van jullie nemen. Ik hou van Sam en Dean”, schreef een fan.

“Nu huil ik weer”, luidt een andere opmerking.

Jared Padalecki over zijn geadopteerde woonplaats Vancouver

Padalecki heeft bij verschillende gelegenheden zijn liefde voor Vancouver beleden, onder meer tijdens een interview in 2017 met Jimmy Kimmel.

"We filmen eigenlijk als een schooljaar", zei hij, terwijl hij uitlegde dat cast en crew vrij zouden krijgen voor Thanksgiving, Kerstmis en een weekendje weg.

“Het is een prachtige plek,” voegde hij eraan toe.

'Bovennatuurlijke' sterren staan op het punt afscheid te nemen van Vancouver

Gemaakt door Eric Kripke, Supernatural ging in première in september 2005 en is momenteel de langstlopende Amerikaanse live-action fantasy-televisieserie.

Supernatural's vijftiende en laatste seizoen zou in mei 2020 de laatste aflevering uitzenden, maar de productie werd stilgelegd vanwege de huidige pandemie van het coronavirus. Met slechts achttien van de twintig afleveringen voltooid, moest het filmen worden hervat met veiligheidsmaatregelen zodra het was toegestaan. De productie werd hervat in augustus 2020 en zal de hele eerste week van september doorgaan.

Eerder dit jaar onthulde showrunner Andrew Dabb dat het seizoen zou stoppen na de aflevering van 23 maart, "Destiny's Child". Supernatural wordt weer uitgezonden op 8 oktober, en de finale van de serie komt op 19 november op het scherm.

Het laatste seizoen ging van start na de epische strijd van het veertiende seizoen, waarin Sam en Dean God zelf, gespeeld door Rob Benedict, confronteerden in een poging de wereld te redden.

Het vijftiende seizoen van 'Supernatural' wordt uitgezonden op The CW vanaf 8 oktober 2020

Aanbevolen: