Madonna deelt verhaal over het adopteren van haar zoon terwijl hij een babyfles dronk gevuld met cola

Madonna deelt verhaal over het adopteren van haar zoon terwijl hij een babyfles dronk gevuld met cola
Madonna deelt verhaal over het adopteren van haar zoon terwijl hij een babyfles dronk gevuld met cola
Anonim

Madonna deelde een oprecht verjaardagsbericht met haar zoon, David Banda, toen de tiener deze week 16 werd.

De zangeres "Girl Gone Wild" ging naar haar Instagram en deelde een reeks foto's die een tijdlijn van Banda door de jaren heen lieten zien, vanaf het moment dat hij werd geadopteerd in een weeshuis in Malawi tot het moment dat hij zijn huis verliet om te verhuizen in het buitenland met Madge en haar toenmalige echtgenoot Guy Ritchie.

Banda was slechts 13 maanden oud toen de popsuperster hem adopteerde, en te oordelen naar Madonna's opmerkingen waren zijn levensomstandigheden op zijn zachtst gezegd zorgwekkend.

De 63-jarige vertelde fans dat toen ze Banda voor het eerst ontmoette, hij Coca Cola uit een babyfles dronk.

Ze schreef: David Banda!! Ik kan niet geloven dat je bent uitgegroeid tot deze jonge man! Deze artiest. Deze atleet. Deze welbespraakte en charismatische mens.

"Wie wist toen ik je ontmoette in Home of Hope Orphanage in Malawi, cola drinken uit een babyfles en geen luier dragen dat je deze kracht van de natuur zou worden? Happy Sweet Sixteen! Ik ben zo trots op jij!"

Op een van de foto's is Banda te zien in traditionele Afrikaanse kleding, terwijl een ander hem ziet poseren voor de camera met zijn moeder in designerkleding.

Banda was het eerste kind dat Madonna adopteerde. Toen ze hem ontmoette, kreeg ze te horen dat hij tegen een longontsteking had gevochten, wat de zangeres ertoe bracht niet alleen de toenmalige peuter te adopteren, maar hem ook de beste medische zorg te bieden die ze kon.

Het was nog maar twee jaar geleden toen Madonna naar buiten kwam over haar connectie met Banda, en vertelde aan het tijdschrift Vogue dat ze van al haar kinderen de hechtste band met hem had.

"Wat hij meer dan wat dan ook heeft, is focus en vastberadenheid. Ik ben er vrij zeker van dat hij het van mij heeft gekregen. Hij is degene met wie ik het meest gemeen heb, "zei Madge.

"Ik heb het gevoel dat hij me begrijpt; hij heeft tot nu toe meer van mijn DNA dan al mijn kinderen. Laten we eens kijken wat er gebeurt - het is nog vroeg voor iedereen."

Aanbevolen: