Jake Gyllenhaal-fans geschokt als hij deelt dat hij 'minder nodig baden' vindt

Jake Gyllenhaal-fans geschokt als hij deelt dat hij 'minder nodig baden' vindt
Jake Gyllenhaal-fans geschokt als hij deelt dat hij 'minder nodig baden' vindt
Anonim

Jake Gyllenhaal heeft fans in de war gebracht nadat hij tijdens een recent interview met Vanity Fair verklaarde dat hij "baden minder noodzakelijk vindt".

In het artikel dat donderdag verscheen, besprak de 40-jarige acteur verschillende onderwerpen. Maar wat fans de wenkbrauwen deed optrekken, was toen de Nightcrawler-ster toegaf dat hij een zeer lakse houding had als het op baden aankwam.

Hij bekende dat hij steeds meer gedesillusioneerd was geraakt door moderne douchepraktijken.

Lou Bloom rijdt in Nightcrawler
Lou Bloom rijdt in Nightcrawler

Specifiek zei Gyllenhaal: "Steeds meer vind ik baden soms minder nodig."

De Southpaw-ster noemde een van zijn favoriete muzikanten als reden waarom hij zijn tanden poetst.

"Ik geloof echt, omdat Elvis Costello geweldig is, dat goede manieren en een slechte adem je nergens brengen. Dus dat doe ik", zei hij.

Hij zei: "Ik denk ook dat er een hele wereld van niet-baden is die ook erg nuttig is voor het onderhoud van de huid, en we reinigen onszelf natuurlijk."

Gyllenhaal ging verder met het bespreken van badaccessoires en sprak over zijn levenslange fascinatie voor luffa's.

"Ik sta er altijd versteld van dat luffa's uit de natuur komen. Ze voelen alsof ze in een fabriek zijn gemaakt, maar in feite is het gewoon niet waar. Sinds ik jong was, sta ik versteld."

Jake Gyllenhaal Première
Jake Gyllenhaal Première

De douchebekentenis van de Donnie Darko-acteur komt nadat collega-acteurs Ashton Kutcher en Mila Kunis vorige maand spraken over hun opvattingen over hygiëne tijdens een optreden in de Armchair Expert.

Tijdens het gesprek sprak Kunis, 37, over de invloed van haar opvoeding op de hygiënische normen die ze voor haar kinderen heeft gesteld.

"Ik had geen warm water toen ik opgroeide als kind, dus ik douchte toch niet veel… Ik was niet die ouder die mijn pasgeboren baby's in bad deed, ooit," zei ze.

Haar 43-jarige echtgenoot zei verder dat hij ze niet laat baden, tenzij zijn kinderen zichtbaar onverzorgd zijn.

Mila Kunis Ashton Kutcher geschokt
Mila Kunis Ashton Kutcher geschokt

"Als je het vuil erop kunt zien, maak ze dan schoon. Anders heeft het geen zin", zei hij.

The That 70s Show-acteur wees er ook op dat hij zijn "oksels en kruis dagelijks wast", maar tenzij hij van mening is dat iets onmiddellijke aandacht vereist, maakt hij zich geen zorgen over het baden.

Sociale commentatoren wogen al snel op hun afschuwelijke reacties op de badkamerbekentenissen van de A-List-sterren.

"Dus, als ik doodie op mijn arm smeer en het afveeg met een tissue, kunnen we het er dan allemaal over eens zijn dat mijn arm nog steeds vies, stinkend en vol ziektekiemen is? Dus waarom oh waarom is het oké om je a- elke dag een gat? Vuile, vuile mensen, " merkte een persoon op.

Ashton Kutcher en Mila Kunis videochat
Ashton Kutcher en Mila Kunis videochat

"Eeekk, niemand heeft intimiteit met deze man. absoluut yuk. Kun je je de geur voorstellen, "voegde een tweede eraan toe.

"Dit is belachelijk en walgelijk! Jaren geleden deed ik vrijwilligerswerk en een klein meisje (ongeveer 8 jaar) vertelde me: 'Ik hoop dat ik vanavond in bad kan.' Ze zag er vies uit en haar haar was vettig. Dat ben ik nooit vergeten. Ouders hebben de plicht om hun kinderen schoon te houden. Iedereen voelt zich beter als ze schoon zijn", merkte een derde op.

Aanbevolen: