TBBT'-fans merkten dat Leonard's bril bijna nooit lenzen had

Inhoudsopgave:

TBBT'-fans merkten dat Leonard's bril bijna nooit lenzen had
TBBT'-fans merkten dat Leonard's bril bijna nooit lenzen had
Anonim

Een van de meest succesvolle shows van de moderne tijd, The Big Bang Theory zorgde voor monstercijfers in de kijkcijfers tijdens de hele uitzending op televisie. Met dat in gedachten kunnen sommige mensen het standpunt innemen dat de producenten van de show vrijwel alles goed hebben gedaan.

Aan de andere kant zijn veel mensen online erg gepassioneerd over hun afkeer van de show en vieren ze het feit dat Jim Parsons heeft geholpen om er een einde aan te maken. In feite heeft iemand de tijd en moeite gestoken om het lachnummer van The Big Bang Theory uit een clip te verwijderen en de video online te uploaden zodat de massa op de show kon onderdompelen.

Hoewel The Big Bang Theory-fans de neiging hebben om de show te verdedigen, om voor de hand liggende redenen, wijzen velen van hen niet op rare dingen over de sitcom. Een paar jaar geleden merkten sommige fans bijvoorbeeld op dat een prop die een van de sterren van de show droeg tijdens bijna al zijn scènes niet was wat het leek.

Enorm populair

In staat om de overgrote meerderheid van de sitcoms die de televisie hebben gehaald te overleven, bleef The Big Bang Theory 12 seizoenen in de lucht. Enorm succesvol vanaf het moment dat het begon tot het moment dat het eindigde, elke keer dat een nieuwe aflevering van The Big Bang Theory voor de eerste keer werd uitgezonden, keken miljoenen mensen erop af.

In tegenstelling tot de meeste shows waar The Big Bang Theory mee streden, waren de fans van de show erg gepassioneerd over de serie. Voor bewijs van dat feit hoeft u niet verder te zoeken dan het feit dat het niet zo lang geleden eens heel gewoon was om iemand op straat te zien lopen met een Bazinga-shirt aan.

Naast alle dagelijkse kijkers die afstemden om elke nieuwe aflevering van The Big Bang Theory te zien, zagen veel critici die de show keken ook zijn verdiensten. Eigenlijk een veelgeprezen serie, The Big Bang Theory won 10 Emmy Awards en werd genomineerd voor nog eens 55 en dat wil nog niet zeggen over alle andere trofeeën die het verdiende.

Een All-Star Cast

Toen The Big Bang Theory zijn televisiedebuut maakte, hadden de meeste mensen nog nooit gehoord van de cast van de show, afgezien van Johnny Galecki. Al die jaren later zijn de sterren echter allemaal enorm beroemd, wat geweldig is voor al hun carrières. Misschien nog belangrijker, het lijkt erop dat de cast relatief nuchter is gebleven, aangezien geruchten over een strijd op de set waarschijnlijk overdreven zijn.

Hoewel alle sterren van The Big Bang Theory erg populair zijn geworden bij fans, is het duidelijk dat Johnny Galecki, Kaley Cuoco en Jim Parsons het meest geliefd zijn. Verbazingwekkend genoeg miste Parson echter bijna zijn ster-makende rol toen Neil Patrick Harris vrij dicht bij het portretteren van Sheldon Cooper kwam. Hoewel het interessant zou zijn om te zien hoe Harris het personage op zich neemt, is het een goede zaak dat Parsons de rol heeft gekregen, aangezien hij een aantal interessante post-TBBT-rollen lijkt te spelen. Het zal zelfs fascinerend zijn om te zien waar de sterren van The Big Bang Theory de komende jaren heen gaan.

Vreemde beslissing

Toen The Big Bang Theory in 2007 debuteerde op CBS, waren er veel kijkers die de show niet in high definition konden bekijken. In de tussenliggende jaren is het aantal televisiekijkers dat hun favoriete programma's nog in standaarddefinitie bekijkt echter steeds kleiner geworden. Misschien om die reden hebben veel fans van The Big Bang Theory iets behoorlijk wilds opgemerkt aan de show.

Gedurende de hele geschiedenis van Hollywood is er een zeer, zeer lange geschiedenis waarin acteurs die nerds spelen een bril dragen. Natuurlijk is dat in veel opzichten best raar, omdat recht willen zien niet iets nerds lijkt om te verlangen, en het is niet zo dat mensen kunnen bepalen hoe goed hun natuurlijke visie is. Hoe dan ook, gezien het feit dat The Big Bang Theory vier nerdy personages in hoofdrollen had, leek het onvermijdelijk dat ten minste één van hen een bril zou dragen.

Als enige van de originele sterren van The Big Bang Theory wiens personage een bril draagt, heeft Johnny Galecki keer op keer monturen op televisie gedragen. Verbazingwekkend genoeg merkten fans van The Big Bang Theory op dat de bril van Leonard Hofstadter geen lenzen had. Tijdens een gesprek met de Huffington Post grapte Galecki dat fans die anderen erop wezen, "de magie doodden".

Op het eerste gezicht lijkt het belachelijk dat ze geen neplenzen in zijn monturen hebben gedaan. Tijdens datzelfde Huffington Post-interview legde Galecki echter uit waarom de bril van zijn personage geen montuur had. Vanwege het feit dat Galecki kleiner is dan Jim Parsons, keek hij veel op naar de acteur en dat zette zijn bril in een hoek die het licht ving waardoor een schittering op de camera ontstond. Gelukkig voor producenten loste het verwijderen van de lenzen dat probleem onmiddellijk op.

Aanbevolen: