Hier is waarom Fergie bijna nooit een muziekcarrière had

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Fergie bijna nooit een muziekcarrière had
Hier is waarom Fergie bijna nooit een muziekcarrière had
Anonim

Als we kijken naar de carrières van veel van de grootste beroemdheden, hebben mensen de neiging om te geloven dat ze zijn geboren om sterren te worden. Er zijn tenslotte echt enkele beroemde mensen die zo goed zijn in wat ze doen dat het moeilijk voor te stellen is dat ze iets anders of een andere artiest zouden doen die het in hun plaats zou doen. In werkelijkheid worden de meeste sterren echter alleen maar groot door de huid van hun tanden. Daarom gaven veel beroemdheden hun vak bijna op voordat ze beroemd werden.

Natuurlijk zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat sommige beroemdheden een aantal verrassende wegen naar het sterrendom hebben genomen. Emma Stone speelde bijvoorbeeld in een 'reality'-show op de d-lijst voordat ze een van de grootste filmsterren van haar generatie werd. Natuurlijk, alleen omdat het verhaal van Stone's beklimming naar het sterrendom een aantal grappige hoofdstukken heeft, betekent niet dat dat voor elke beroemde persoon het geval is. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat Fergie's muziekcarrière bijna niet doorging vanwege een donkere tijd in haar leven.

Fergie's geweldige prestaties

Hoewel Fergie druk is gebleven in de jaren sinds ze de Black Eyed Peas verliet, zijn veel fans van het werk van de zangeres met de groep zich daar niet van bewust, aangezien ze meestal uit de schijnwerpers is gebleven. Om die reden weten sommige mensen die minder bekend zijn met de carrière van Fergie misschien niet hoeveel de artiest heeft bereikt op het hoogtepunt van haar carrière.

Fergie werd voor het eerst beroemd als lid van de Black Eyed Peas en droeg bij aan hits als "I Gotta Feeling", "Boom Boom Pow", "My Humps", "Where is the Love", en "Imma Be". Na een belangrijke rol te hebben gespeeld in die groep die de muziekwereld stormenderhand veroverde, genoot Fergie veel succes als solo-ster. Het meest opvallende is dat Fergie grote hitnummers uitbracht zoals "Big Girls Don't Cry", "Fergalicious", "London Bridge" en "Glamourous".

Fergie's verslavingsproblemen

In een ideale wereld zou niemand weten hoe het voelt om tegen verslaving te vechten. Dit is natuurlijk geen ideale wereld en verslaving is een plaag op de planeet die het leven en het potentieel van veel mensen heeft gekost. Verbazingwekkend genoeg hebben vrijwel alle Black Eyed Peas-fans geen idee dat Fergie, voordat ze een ster werd, gemakkelijk een van de mensen had kunnen zijn die hun strijd tegen verslaving verloren.

In het verleden heeft Fergie gesproken over het feit dat ze al vroeg in haar leven worstelde met verslaving. Echter, gezien het feit dat Fergie jarenlang internationaal supersterren heeft genoten, zou het gemakkelijk kunnen zijn om die onthulling over het hoofd te zien als niets meer dan een simpel stukje trivia over de ster. Toen ze echter sprak met een Britse publicatie genaamd iNews, onthulde Fergie hoe ernstig de gevolgen van haar verslavingsproblemen in 2017 waren, ze relativeerde alles wat ze had bereikt.

Helaas voor Fergie en iedereen die om haar gaf, was ze verslaafd aan crystal methamfetamine voordat ze beroemd werd. De zangeres was uiteindelijk in staat om van haar gewoonte af te komen, maar zoals Fergie uitlegde tijdens het eerder genoemde interview, heeft ze lange tijd te maken gehad met de naweeën van haar verslaving nadat ze clean was geworden.

“Op mijn dieptepunt leed ik aan een chemisch geïnduceerde psychose en dementie. Ik hallucineerde dagelijks. Nadat ik van dat medicijn af was, duurde het een jaar voordat de chemicaliën in mijn hersenen tot rust kwamen, zodat ik de dingen niet meer zag. Ik zou daar gewoon zitten en een willekeurige bij of konijn zien. Natuurlijk klinkt het misschien lief om een bij of konijn te zien dat er niet is, maar Fergie's vreemde hersenchemie op dat moment deed haar geloven dat de FBI, de CIA en een SWAT-team achter haar aan zaten. Doodsbang voor dat vooruitzicht zocht Fergie zijn toevlucht in een kerk.

“Ze probeerden me eruit te schoppen, omdat ik op deze gekke manier door de gangpaden bewoog, omdat ik dacht dat er een infraroodcamera in de kerk was die mijn lichaam probeerde te controleren. Ik schoot langs het altaar een gang in en twee mensen zaten me achterna. Ik herinner me dat ik dacht: 'Als ik naar buiten loop en het SWAT-team is daarbuiten, had ik altijd gelijk. Maar als ze er niet zijn, dan zijn het de drugs die me dingen laten zien en zal ik in een instelling belanden. En als het echt de drugs zijn, wil ik mijn leven toch niet meer zo leven.’ Ik liep de kerk uit; er was duidelijk geen SWAT-team, ik was alleen op een parkeerplaats. Het was een bevrijdend moment.”

Aangezien Fergie's verslavingsproblemen ernstig genoeg waren om zo'n blijvend effect op de zangeres te hebben, lijkt het heel duidelijk dat ze gemakkelijk had kunnen overlijden als ze ze niet had kunnen verslaan.

Aanbevolen: