Lady Gaga onthulde dat ze bijna een Tiffany-diamant had gestolen

Inhoudsopgave:

Lady Gaga onthulde dat ze bijna een Tiffany-diamant had gestolen
Lady Gaga onthulde dat ze bijna een Tiffany-diamant had gestolen
Anonim

Lady Gaga is een van de meest spraakmakende artiesten geworden sinds haar debuut in 2008. Als er iemand is die onvermoeibaar heeft gewerkt om de top te bereiken, dan is het zonder twijfel Lady Gaga. De zanger begon voor het eerst op te treden in clubs in heel New York City nadat hij was gestopt met Tisch.

Na zo'n beetje elk optreden dat ze kon veilig te stellen en nee te zeggen tegen geen enkele, werd Lady Gaga ontdekt door Akon en tekende ze bij Interscope Records. Haar debuutalbum "The Fame" bracht haar naar de eerste plaats en sindsdien heeft ze nooit meer achterom gekeken.

De zangeres "Born This Way" heeft zojuist haar meest recente album "Chromatica" uitgebracht, maar dat is niet voordat ze het beste jaar van haar leven heeft beleefd. Lady Gaga kreeg niet alleen een nominatie voor haar originele nummer "Shallow", maar ze won ook de prijs! De ster woonde de Academy Awards bij met een prachtige zwarte baljurk en de gewaardeerde Tiffany-diamant, die beroemd werd gedragen door Audre Hepburn in "Breakfast At Tiffany's". Lady Gaga stal bijna de ketting zonder het te beseffen, en daar duiken we nu in.

De geschiedenis van de Tiffany-diamant

Als het gaat om de wereld van diamanten en juwelen, is er één diamanten halsketting die superieur is aan de rest. Tiffany, die bekend staat om de prachtige sieradenlijn, creëerde een prachtige ketting die bekend staat als de Tiffany Diamond. Het is momenteel een van 's werelds grootste en mooiste gele diamanten die in 1877 werd ontdekt in de Kimberley-diamantmijnen in Zuid-Afrika.

De steen zelf meet 287,42 karaat, een getal dat niet veel mensen ooit zouden kunnen dragen. De diamant werd later in 1878 verworven door de oprichter van Tiffany, Charles Lewis Tiffany, voor $ 18.000, wat bijna niets is in vergelijking met de huidige prijs van de ketting.

De gele diamant is slechts door drie verschillende mensen gedragen, waarvan Lady Gaga de meest recente is. De eerste was van E. Sheldon Whitehouse op het Tiffany Ball in 1957 en vervolgens gedragen door Audrey Hepburn zelf. Audrey, die destijds de actrice was, droeg de prachtige diamant tijdens de opnames van de film "Breakfast At Tiffany's", die wordt beschouwd als Audrey's beste film. De gewaardeerde ketting kwam sinds Audrey Hepburn niet meer in de buurt van iemand anders, dus tot 2019!

The Famous Oscars Night

Lady Gaga, die sinds haar debuut in 2008 een van de grootste popsterren is geworden, werd de meest recente persoon die de prachtige Tiffany Diamond droeg tijdens haar tijd bij de 2019 Academy Awards. Dit was de derde keer dat iemand de diamant droeg, wat een prestatie op zich is voor Gaga.

De diamant is sindsdien verplaatst naar een andere ketting, daarom ziet degene die Audrey Hepburn droeg er iets anders uit dan die van Lady Gaga. Maar wees gerust, de ketting kan er anders uitzien, maar de diamant zelf is het origineel. Tijdens een interview op de "Graham Norton Show", onthulde Lady Gaga dat ze een heel beveiligingsteam had gekregen van Tiffany om de diamant koste wat kost te beschermen. Klinkt erg "Ocean's 8" nietwaar?

Na het winnen van de Oscar voor 'Best Original Song', nam Gaga haar prijs in ontvangst terwijl ze de prachtige steen droeg. Ze vierde later backstage met haar zus, die ze als haar date had meegenomen, en begon door de champagne te "barrelen", zoals Gaga het uitdrukte. Het was op dit moment dat de zanger besloot de Oscars te verlaten zonder het aan iemand te vertellen, inclusief de beveiliging van Tiffany.

Lady Gaga On The Run

Nadat Lady Gaga haar overwinning bij de Oscars had gevierd, vloog ze naar het huis van Madonna's manager, waar ze de vieringen samen met Madonna zelf voortzette! Tiffany's beveiliging werd uiteindelijk op de hoogte gebracht van waar ze was en bevonden zich ook in het huis, kijkend door de ramen om ervoor te zorgen dat de ketting nog intact was.

Hoewel Lady Gaga op een veilige plek was, was er geen enkele manier dat de beveiliging van Tiffany de halsketting van $30 miljoen uit hun zicht zou laten, ja, dat klopt, $30 miljoen! Ondanks hun inspanningen slaagde Lady Gaga er opnieuw in te vluchten, maar deze keer was het niet waar Madonna heen ging, het was naar Taco Bell.

Lady Gaga onthulde dat ze Taco Bell heel graag wilde, dus pakte ze haar Oscar, de Tiffany Diamond, en stapte in de auto. Hoewel het niet haar bedoeling was, slaagde Gaga erin het beveiligingsteam buiten de deur te houden, wat er later toe leidde dat ze werd aangehouden en de ketting "beleefd" teruggaf. Nou, over een wervelwind van een avond gesproken! Het Tiffany-team wist zichzelf te vinden bij de Oscars, het huis van Madonna's manager, en halverwege Taco Bell voordat ze de ketting weer in hun bezit kregen.

Aanbevolen: