Verdient Charlie Sheen nog steeds geld met 'Two And A Half Men'?

Inhoudsopgave:

Verdient Charlie Sheen nog steeds geld met 'Two And A Half Men'?
Verdient Charlie Sheen nog steeds geld met 'Two And A Half Men'?
Anonim

Als je ooit een beetje jaloers bent geweest op een of andere beroemdheid, zijn daar behoorlijk goede redenen voor. Sterren hebben tenslotte zoveel duidelijke voordelen ten opzichte van de rest van ons dat het soms vervelend kan zijn. Kristen Bell lijkt bijvoorbeeld een heel lief persoon, maar het feit dat ze overal goed in lijkt te zijn, kan een beetje moeilijk zijn om te accepteren.

Bovenop het feit dat sterren over het algemeen stinkend rijk zijn en er goed uitzien, en de meeste mensen zich voor hen inspannen, is hun baan ook in veel opzichten spectaculair. Acteurs krijgen bijvoorbeeld niet alleen heel veel geld betaald als ze voor het eerst in een show of film schitteren, velen van hen worden jarenlang steeds weer betaald voor hun werk.

Opgemerkt moet worden dat sommige beroemdheden jarenlang continu geld verdienen met dezelfde rol, terwijl anderen dat niet doen, afhankelijk van het contract dat ze met producenten hebben ondertekend. Met dat in gedachten vraag je je af of Charlie Sheen nog steeds geld verdient aan Two and a Half Men ondanks zijn jarenlange vete met de maker van de show?

Lopende looncheques

In de meeste bedrijfstakken worden werknemers eenmaal aangenomen en betaald, hetzij per uur of per stuk. Aan de andere kant zijn veel sterren krachtig genoeg om bedrijven te dwingen jarenlang geld aan hen over te dragen. Beroemde muzikanten kunnen bijvoorbeeld deals sluiten waarin ze geld blijven verdienen telkens wanneer mensen betalen voor hun liedjes of hun werk speelt tijdens een tv-show of film.

In de televisiewereld zijn er verschillende manieren waarop acteurs jarenlang geld kunnen blijven verdienen met hun werk. In sommige gevallen wordt een individueel personage zo beroemd dat er merchandise wordt gemaakt met de gelijkenis van een acteur en krijgen ze een stukje van de taart elke keer dat dat item wordt verkocht. De belangrijkste factor die beslist of een tv-acteur al dan niet op lange termijn geld blijft verdienen met zijn werk in syndicatie.

Zodra een tv-programma populair genoeg wordt, zullen andere tv-zenders waarschijnlijk geïnteresseerd raken in het uitzenden van herhalingen van de serie, wat in het bedrijf syndicatie wordt genoemd. Als het gaat om programma's als Friends, Seinfeld, The Office en The Big Bang Theory, kan het vaak lijken alsof herhalingen op alle uren van de dag worden uitgezonden. Omdat sommige acteurs elke keer dat de show waarin ze speelden in syndicatie te zien was, geld verdienen, kan dat geld heel snel oplopen als de herhalingen consistent zijn.

Two And a Half Men Rules The Roost

Net voordat Two and a Half Men in 2003 op televisie debuteerde, lijkt het zeer waarschijnlijk dat de meeste betrokkenen gewoon hoopten dat het niet snel zou worden geannuleerd. Veel succesvoller dan dat, zou de show snel een van de meest populaire sitcoms worden die er zijn en het bleef in de lucht voor een werkelijk indrukwekkende 12 seizoenen.

Natuurlijk was het verloop van de show verre van perfect, omdat het voor een hitserie altijd moeilijk is om halverwege van hoofdrolspeler te wisselen. Two and a Half Men slaagde er echter in om alle kansen te verslaan door het vertrek van Charlie Sheen te overleven.

Slimme onderhandelaar

Afgezien van het feit dat Two and a Half Men een extreem populaire show was, is er één ding waar mensen aan denken als de sitcom ter sprake komt, Charlie Sheen. In het begin was Sheen synoniem met de show omdat hij verreweg het beroemdste castlid was. Toen de serie immens populair werd, werd het immens duidelijk dat de meeste verhaallijnen van de show draaiden om het personage van Sheen.

Helaas voor Charlie Sheen begonnen mensen na een tijdje vooral na te denken over zijn capriolen achter de schermen toen Two and a Half Men werd grootgebracht. Immers, geruchten over Sheen-benders werden vrij algemeen bekend, zelfs toen de populariteit van de show bleef toenemen. Toen kwam het tot een hoogtepunt voor Sheen toen hij zijn baas, Chuck Lorre, publiekelijk beledigde tijdens een schandalig interview dat ertoe leidde dat hij werd ontslagen bij Two and a Half Men.

Hoewel Charlie Sheen in 2011 zonder pardon werd ontslagen uit Two and a Half Men, bleef hij op één belangrijke manier een doorlopend onderdeel van de show: herhalingen. Populair genoeg dat de show tot op de dag van vandaag regelmatig in syndicatie wordt uitgezonden, is Two and a Half Men nog steeds een kracht op televisie.

Gelukkig voor Charlie Sheen was Two and a Half Men in de loop der jaren extreem winstgevend, waardoor hij een deal kon sluiten met producers voordat hij werd ontslagen. Als onderdeel van die deal kreeg hij een groter deel van het geld dat de show in syndicatie verdiende. Om die reden blijft Sheen veel geld verdienen aan Two and a Half Men. Collider.com schat dat hij alleen al aan de herhalingen van de show ongeveer $ 20 miljoen heeft verdiend sinds Two and a Half Men de finale uitzond.

Aanbevolen: