Wat was het salaris van Ashton Kutcher in vergelijking met dat van Charlie Sheen op 'Two And A Half Men?

Inhoudsopgave:

Wat was het salaris van Ashton Kutcher in vergelijking met dat van Charlie Sheen op 'Two And A Half Men?
Wat was het salaris van Ashton Kutcher in vergelijking met dat van Charlie Sheen op 'Two And A Half Men?
Anonim

In 2011 kondigde CBS aan dat Ashton Kutcher Charlie Sheen zou vervangen als de hoofdrolspeler van Two And A Half Men, na een reeks schandalen waarbij de in ongenade gevallen 55-jarige betrokken was die hem ook een aantal niet-zo-leuke opmerkingen over de maker van de show, Chuck Lorre.

Sheen werd een van de best betaalde acteurs in Hollywood dankzij zijn rol in de bekroonde show, maar na een reeks controversiële gedragingen, een vermeende drugsverslaving, botsingen met de politie en andere slechte gedrag, werd hij ontslagen.

De hoeveelheid geld die Sheen verdiende per aflevering op de sitcom was destijds ongehoord, dus het is begrijpelijk waarom hij woedend was toen CBS hem van de hand deed in een poging om schade te beperken na alle negatieve pers die had de show omsingeld vanwege de controversiële acteur.

Wat was het salaris van Charlie Sheen op 'TAAHM'?

Sheen was de best betaalde acteur in Hollywood en verdiende een ongelooflijke $ 1,8 miljoen per aflevering op TAAHM in het laatste seizoen van de show.

Dat soort geld verdienen aan een tv-serie was in die tijd ongebruikelijk, maar aangezien CBS miljoenen dollars in rekening bracht voor reclamespots tussen commercials, kon het netwerk het zich veroorloven hem dat enorme bedrag te betalen.

Sheen, die ruzie had met Lorre voordat hij de show verliet, kwam in 2017 naar voren en gaf toe dat hij zijn relatie met de 58-jarige niet had hersteld, die aanstoot nam aan een van Sheens tirades in februari 2011, waar hij verschillende antisemitische opmerkingen over zijn baas had gemaakt.

Dat leek te zijn waar Lorre klaar was om de grens te trekken. Na alle schandalen die in die twee jaar in Sheens leven waren losgebarsten, stond de televisieregisseur en producent niet toe dat een acteur die miljoenen dollars betaalde hem op die manier in diskrediet zou brengen of hem niet zou respecteren.

Maar in 2017, tijdens een interview met de Kyle en Jackie O Show, maakte de Wall Street-ster het volkomen duidelijk dat de zaken tussen hem en Lorre nog steeds niet waren opgelapt terwijl hij doorging met het beledigen van de tv-magnaat.

“Houd er rekening mee dat ik vier miljard verdiende voor die studio en ontslagen werd. Als ik er vijf had gemaakt, hadden ze me vermoord!' tierde hij.

“De meest belachelijke bedrieger aan deze kant van La Brea is Chuck Lorre, en ik hoop dat je luistert. Hij is de meest ellendige klootzak, de meest talentloze zak van klootzakken aan deze kant van La Brea… Kerel, als je klaar bent met aanraken, zuig er dan op !”

Velen geloofden dat Sheen niet dacht dat hij ooit ontslagen zou kunnen worden uit de show die hij hielp veranderen in het fenomeen dat het was, maar Lorre liet hem het tegendeel zien.

Een verlies van 1,8 miljoen dollar zou voor elke acteur moeilijk te accepteren zijn - vooral wanneer het werk in Hollywood bijna opraakt en men herinneringen opha alt aan de prachtige tijden waarin het geld non-stop binnenstroomde.

Ashton Kutcher's Salaris

Ondertussen, toen Ashton Kutcher in 2011 voor het negende seizoen bij de show kwam, verdiende zijn rol als Walden Schmidt hem een coole $ 700.000 per aflevering, en hoewel dat misschien niet in de buurt kwam van de cijfers die Sheen was brutowinst voor zijn salaris, het is nog steeds een zeer royale som.

De meeste acteurs in succesvolle tv-shows verdienen hetzelfde bedrag dat Kutcher verdiende met TAAHM, wat al een gevestigde sitcom was op het moment dat hij lid werd van de serie, dus om binnen te komen als de nieuwe man en al dat soort te verdienen geld zou elke acteur gelukkig hebben gemaakt.

Zijn contract van $ 700.000 per aflevering rangschikte Kutcher nog steeds als de best betaalde acteur in een sitcom, maar dat was natuurlijk lang voordat de hoofdcast van The Big Bang Theory hun contracten opnieuw liet onderhandelen en een coole $ 1 verdiende miljoen per aflevering.

De vader van twee onthulde later in een openhartig gesprek op de WTF met Marc Maron-podcast dat van hem aanvankelijk werd verwacht dat hij een heel andere rol zou spelen dan degene die fans hem op tv zagen spelen.

Maar we gaan ervan uit dat Kutcher, gezien het grote salaris en aan het werk gaan voor een enorme sitcom, genoeg was om aan boord te blijven en toch de rol te spelen.

“Ik kreeg het script en dacht: 'Nou, daar hebben we het niet over gehad.' Maar hij had een idee voor dit personage waarvan ik dacht dat het interessant was, en hij zei: 'Ben je er klaar voor?' en ik had zoiets van 'Wat bedoel je?' Hij zei: 'Dit wordt een groot verhaal en een groot ding.'

“Ik had zoiets van, 'Wat gaat er gebeuren?' Ik bedoel, in het ergste geval gaat de man met me praten en dan? Dus ik was oké, en ik besloot het gewoon te doen en had echt een leuke tijd.”

Aanbevolen: