Fans willen niets te maken hebben met de nieuwe onhandige 'Kelly And Ryan'-opstelling

Inhoudsopgave:

Fans willen niets te maken hebben met de nieuwe onhandige 'Kelly And Ryan'-opstelling
Fans willen niets te maken hebben met de nieuwe onhandige 'Kelly And Ryan'-opstelling
Anonim

Kelly Ripa en Ryan Seacrest zijn terug in de studio voor Live With Kelly And Ryan. Deze keer zullen hun afzonderlijke bureaus echter anderhalve meter uit elkaar staan. Seacrest plaatste een foto op Instagram van de twee die "zij aan zij" zaten en onderschrift: "Terug in de studio met nieuwe zitplaatsenschema's. Shout-out naar iedereen die achter de schermen werkt om ons veilig en gezond te houden. Tot ziens morgen weer!"

Onhandig maar veilig

Kijkers vinden het meestal leuk om Ripa en Seacrest hartelijk met elkaar te zien omgaan, maar veiligheidsmaatregelen als gevolg van de huidige pandemie weerhouden hen ervan dit te doen. Terwijl iedereen dankbaar is dat ze gezond blijven en doen wat nodig is om zichzelf en hun dierbaren te beschermen, zien de bureaus er gewoon… onhandig uit.

Een fan merkte op: "Dat ziet er zo ongemakkelijk uit lol. Ik vond jullie allemaal thuis leuk", en een ander deelde soortgelijke verwarring: "Zo blij dat jullie terug zijn, maar verdrietig om jullie allemaal zo ver van elkaar op het podium te zien! Fijne eerste dag!" De afstand is nodig en soms kunnen beroemdheden gewoon niet winnen als het op kritiek aankomt. Ten eerste waren fans het beu om naar de talkshow te kijken terwijl ze vanuit huis werden gefilmd. Nu is de afstand van zes voet te onevenredig.

Critici van thuis

Andere toeschouwers probeerden manieren voor te stellen om de installatie te verbeteren. Een kritische maar zachtaardige Instagram-gebruiker zei: "Je ziet er niet uitgebalanceerd uit, Kelly lijkt zoveel langer in haar stoel." Niet de zwaarste dingen die zijn gepubliceerd op de meest recente foto van Seacrest. Sommige andere fans namen een prik tegen Ripa en hoe Seacrest zal, "kan een woord krijgen in Edgewise Ryan ❣️ GOEDE talkshow-hosts zijn goede luisteraars !!" Goede presentatoren van talkshows houden het gesprek ook gaande, maar spreek je stuk, veronderstellen we.

Een andere fan gaf zijn mening dat de achtergrond van het podium wat werk nodig heeft, "Maar de achtergrond heeft het te druk met kijken." Sommige fans prezen de show echter ook omdat het hen een gevoel van normaliteit gaf. Ze vonden het geweldig om Live With Kelly And Ryan weer aan het werk te hebben, zoals ze dat elke ochtend gewend zijn.

Een fan applaudisseerde de twee en zei: "Welkom terug @ryanseacrest‼️Ik hou van de manier waarop ze je eruit konden laten zien alsof je dichterbij zat dan je was." Het is een bizarre wereld waarin we nu leven. Alles wat ons het gevoel geeft dat de wereld niet uit elkaar v alt, zelfs als het een onhandig gespreide talkshowopstelling is, is misschien precies wat we nodig hebben.

Aanbevolen: