Heeft de cast van 'The Hunger Games' een groepschat?

Inhoudsopgave:

Heeft de cast van 'The Hunger Games' een groepschat?
Heeft de cast van 'The Hunger Games' een groepschat?
Anonim

"The Hunger Games" is zonder twijfel een van de meest boeiende filmfranchises van het decennium! Geïnspireerd door de Suzanna Collins-serie, was "The Hunger Games" een commercieel succes en verdiende $ 3 miljard tussen alle vier de films! De cast, met niemand minder dan Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Liam Hemsworth, werkte nauw samen tijdens de productie en slaagde erin een behoorlijk trio te worden.

Ondanks de liefdesdriehoek die tussen de drie op het scherm ontstond, is het veilig om te zeggen dat ze in het echte leven een veel minder dramatische vriendschap hadden. Terwijl de filmreeks is afgelopen, vragen fans zich af of een van de cast contact houdt, en gelukkig voor ons gaf Josh Hutcherson ons een beetje inzicht in of ze een groepschat hebben of niet.

"Hunger Games" Groepschat?

Hoewel "The Hunger Games" in 2015 tot een einde kwam met "Mockingjay Part 2", lijkt het alsof de cast nog steeds dichterbij is dan ooit. Jennifer Lawrence, die niemand minder dan Katniss Everdeen speelde, bevond zich in een liefdesdriehoek op het scherm met Liam Hemsworth, die Gale Hawthorne speelde, en Josh Hutcherson, die Peeta Mellark speelde. Hoewel we niet al te veel spoilers zullen weggeven als je de filmfranchise nog nooit hebt gezien, is het veilig om te zeggen dat fans tevreden waren met met wie Katniss uiteindelijk eindigt.

Hoewel de officiële afsluiting van de serie voor velen een triest moment was, was het zeker niet het einde van ons favoriete trio. Aangezien de groep tijdens de productie behoorlijk close is geworden, is het alleen maar passend voor hen om een of andere vorm van groepschat te hebben om contact te houden, toch? Nou, dat doen ze niet. Josh Hutcherson sprak onlangs met Us Weekly en liet de bonen weten waar hij en zijn voormalige castmates staan."We komen altijd bij elkaar en zien elkaar als we op dezelfde plek zijn", zei Hutcherson, maar als het op een groepstekst aankomt, lopen ze daar achter.

Ondanks dat er geen groepstekst was, zei Josh dat ze een manier hebben om contact te houden. De acteur zei: "er is geen "Hunger Games"-groepschat. We hebben een paar e-mailthreads waar enkelen van ons aan deelnemen, maar we hebben geen groepschat". Hoewel groepschats de gemakkelijkste en handigste manieren zijn om contact te houden, zei Hutcherson dat niet iedereen in de cast een mobieltje is! Woody Harrelson, die Haymitch Abernathy speelde, heeft bijvoorbeeld geen mobiele telefoon, dus e-mail lijkt de juiste keuze te zijn voor dit lot.

De eerste film, die 8 jaar geleden werd uitgezonden, transformeerde het grootste deel van het leven van de cast volledig met meer projecten en kansen die tot stand kwamen na het succes van "The Hunger Games". Hoewel dit meestal geweldig is, denkt Josh Hutcherson van niet. De ster onthulde dat dit misschien zijn laatste poging was tot zo'n enorme productie, maar hij zal altijd contact houden met zijn mede-co-sterren, zelfs als het per e-mail is!

Aanbevolen: