De echte huisvrouwen van New Jersey'-mannen zijn zo hecht dat ze een groepschat hebben

Inhoudsopgave:

De echte huisvrouwen van New Jersey'-mannen zijn zo hecht dat ze een groepschat hebben
De echte huisvrouwen van New Jersey'-mannen zijn zo hecht dat ze een groepschat hebben
Anonim

Het enige dat interessanter is dan de Real Housewives van New Jersey, zijn hun echtgenoten. De mannen van New Jersey zijn zo'n nietje in de franchise geworden. Bij geen enkele andere serie is een groep echtgenoten meer betrokken dan bij deze jongens. De echtgenoot van Margaret Josephs, Joe Benigno; Dolores Catania's ex-man, Frank Catania; Melissa Gorga's echtgenoot, Joe Gorga; de echtgenoot van Jackie Goldschneider, Evan Goldschneider; en de echtgenoot van Jennifer Aydin, Bill Aydin, zijn zelf ere-huisvrouwen geworden. Als er een show was genaamd House Husbands, dan zouden zij de sterren van de show zijn.

De reden dat ze zo bekend zijn, is omdat ze niet bang zijn om zich in het drama te verdiepen. De meeste mannen van de andere franchises willen niets van de sissende aanvallen van hun vrouw, maar deze mannen zijn niet bang om wat problemen te veroorzaken. De echtgenoten hebben de afgelopen drie seizoenen ook een solide band opgebouwd in de show. Hun bromance is waarom ze zulke fanfavorieten zijn geworden. Terwijl de meisjes bezig zijn elkaars haren uit te trekken, genieten de jongens van een groot bro-fest. Ze hebben zelfs een groepschat waar ze de hele tijd sms'en! Het is goed om te weten dat hun bromance echt is en niet alleen voor de show.

7 Waarom de 'huisvrouw'-hubbies zo close zijn

De jongens blijven met elkaar in contact en hebben meer gemeen dan de dames. Zowel Joe Gorga als Joe Benigno zijn aannemers en Frank Catania koopt en verkoopt huizen.

Margaret Josephs legde uit: "De drie mannen, Joe, Frank en Joe werken allemaal samen. Ze doen dus veel werk samen." Ze voegde eraan toe: "Ze brengen enorm veel tijd door. Ze praten elke dag aan de telefoon. Ze ontmoeten elkaar. Ze doen een klus. Dus, ja, het is echt leuk.”

6 'RHONJ' Echtgenoten' Taglines

Bekijk deze hysterische montage van de slogans van de RHONJ-echtgenoten.

Niemand doet het zoals de Bravo-mannen. Als we moesten raden, zouden we aannemen dat de echtgenoten van de andere franchises binnenkort hun eigen slogans willen hebben!

5 Joe Gorga

"Als je jaloers bent op mijn vrouw", zegt Joe Gorga, "neem dan een lading van mijn leven."

Joe Gorga nam deel aan de show met zijn vrouw, Melissa Gorga tijdens seizoen drie. Zijn zus Teresa Guidice speelt al sinds het eerste seizoen en hun familiedrama is gemaakt voor televisie. Gedurende Gorga's tijd in de show, heeft hij nog nooit eerder contact gehad met een groep mannen als deze. Hij kon niet eens opschieten met zijn eigen zwager, dus het is leuk om deze verandering van tempo te zien.

4 Frank Catania Sr

"Ik weet niet hoe de andere mannen scoren, maar onthoud - er is een reden waarom ze me Big Frank noemen", zegt Frank Catania in zijn portie.

Dolores' ex-man Frank Catania is meer op de show dan haar oude vriend David Principe. Catania en Joe Gorga hebben al eeuwen een bromance. Tijdens een aflevering verloor Frank een golfweddenschap en moest hij Joe's kont kussen, dus dichterbij kun je niet komen!

3 Joe Benigno

"Ik draag altijd de broek, ook al heeft mijn vrouw het shirt uitgezocht", zegt Joe Benigno.

Hoewel Joe Benigno een beetje ouder is dan de jongens, past hij precies bij deze crew. Joe is de echtgenoot van Margaret en hij is een van de meest liefhebbende, lieve echtgenoten die we in de franchise hebben gezien. Joe werkt met Gorga en Catania, en toen iemand probeerde te claimen dat de jongens geld aan hen schuldig waren… was Margaret er snel bij om de jongens te verdedigen.

"Het is onnauwkeurig en, nogmaals, helemaal niet waar", zei Margaret. 'Iemand die iets heeft van 18 maanden geleden? Het is duidelijk niet waar. Ik denk dat het gek is. Mijn man, Joe Gorga en Frank werken elke week samen en er is nooit een probleem met hen geweest. Het geld stroomt vrijelijk tussen hen en dus denk ik dat dit uit het linker veld komt. … Het was niet erg authentiek of geloofwaardig.”

2 Bill Aydin

Bill Aydin's slogan is: "Ik ben de enige Bill waar mijn vrouw verantwoordelijk voor is."

Bill is een succesvolle plastisch chirurg in New Jersey en zijn vrouw Jennifer weet hoe ze die rekeningen moet uitgeven. De jongens hebben vorig seizoen de arme man behoorlijk vertroeteld tijdens een reis naar de Jersey Shore en het was absoluut een hecht moment. De mannen moesten Bill de trap op dragen en het huis in, wat een hysterische meme opleverde. Het is veilig om te zeggen dat Bill zijn drankjes tot een minimum beperkt nu hij in de buurt van deze menigte is.

1 Evan Goldschneider

"Het enige dat ik in de sportschool doe, is hoofden draaien", zegt Evan.

Een vreselijk gerucht over Evan die zijn vrouw Jackie bedroog, dook vorig seizoen op, maar het was allemaal flauwekul. Het schandaal maakte het paar alleen maar sterker en ze lieten het hun relaties binnen de groep niet verpesten.

Jackie Goldschneider sprak over de ongelooflijke chemie van de echtgenoten en zei: "We hadden veel plezier dit seizoen, er zijn veel feesten, er waren een aantal geweldige reizen. De echtgenoten in deze franchise zijn zo spectaculair, ongeëvenaard en ze houden er allemaal van om samen te zijn." Jackie voegde eraan toe: "Ze brengen er gewoon wat plezier in."

Aanbevolen: