Wat de cast van 'Hunger Games' vandaag gaat doen

Inhoudsopgave:

Wat de cast van 'Hunger Games' vandaag gaat doen
Wat de cast van 'Hunger Games' vandaag gaat doen
Anonim

De cast van The Hunger Games heeft sinds de première van de laatste film in 2015 niet meer op dezelfde set samengewerkt. De franchise met vier films was destijds erg succesvol! De eerste film in 2012 trok $ 694,4 miljoen USD op. De franchise vertelt het verhaal van hoe het is in een dystopisch universum voor individuen die in een arme samenleving leven.

Tieners en kinderen worden gedwongen om het tegen elkaar uit te vechten in een reality-tv-show als entertainment voor rijke mensen om achterover te leunen en te kijken. Het concept van de films is ontmoedigend en alarmerend, maar nog steeds zo interessant om naar te kijken. Dit is wat de cast sindsdien heeft gedaan.

10 Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence heeft gewerkt aan een film genaamd Don't Look Up met Timothée Chalamet. Helaas raakte ze onlangs gewond op de set van haar film, maar ze is een extreem sterke en geweldige actrice, dus we weten dat de blessure haar niet te lang zal tegenhouden. Ze heeft sinds 2019 een relatie met haar vriend Cooke Maroney. Er begonnen geruchten de ronde te doen dat ze een kind verwachtte, maar eigenlijk helemaal niet zwanger is.

9 Josh Hutcherson

Josh Hutcherson is sinds 2014 aan het daten met Claudia Traisac en de twee lijken erg gelukkig samen te zijn. Hij heeft vanaf vandaag een nettowaarde van $ 20 miljoen verzameld door zijn acteercarrière. Enkele van de regels die hij sinds The Hunger Games heeft aangenomen, zijn Hulu's Future Man als Josh Futterman. Josh Hutcherson heeft ook zijn best gedaan om te regisseren en hij geniet er echt van. Sterker nog, hij zei dat hij er ‘verslaafd’ aan was! Regisseur zijn is zoveel anders dan acteur zijn, maar de werelden zijn nog steeds met elkaar verbonden.

8 Liam Hemsworth

Een van de grootste krantenkoppen die de naam van Liam Hemsworth volgde, draaide rond zijn scheiding van Miley Cyrus. Ze trouwden in 2019, maar waren in 2020 gescheiden. Aan het einde van dit alles hadden ze bijna 10 jaar een relatie. wat best lang is voor twee jonge volwassenen. Vanaf nu heeft hij een relatie met een nieuwe jonge vrouw genaamd Gabriella Brooks. Afgezien van zijn persoonlijke leven, landde Liam Hemsworth filmrollen, waaronder I ndependence Day: Resurgence en Arkansas.

7 Elizabeth Banks

De mooie en getalenteerde Elizabeth Banks is nog steeds getrouwd met haar man, Max Handelman. Ze trouwden ver voor haar Hunger Games-dagen sinds ze in 2003 in het huwelijksbootje stapten. Sinds het einde van de populaire franchise is ze zeker bezig gebleven!

Ze speelde in de opnieuw opgestarte versie van Charlie's Angels in 2019, waarin ook Kristen Stewart te zien was. Hoewel de film het niet zo goed deed als geprojecteerd, was het toch leuk om haar in een leuke actiefilmrol te zien.

6 Woody Harrelson

Woody Harrelson was een belangrijke speler in de filmfranchise van The Hunger Games. Net als Elizabeth Banks is hij sinds zijn tijd in hetzelfde huwelijk als in de populaire filmfranchise. Hij is sinds 2008 getrouwd met Laura Louis. Enkele van zijn recentere rollen zijn Zombieland 2: Double Tap, die in 2019 in première ging en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, die in 2017 in première ging.

5 Wilgenschilden

Willow Shields speelde de onschuldige rol van Primrose Everdeen in de franchise. Haar oudere zus Katniss bood zich vrijwillig aan als 'eerbetoon' en zo begon het hele verhaal. Willow Shields is zeker opgegroeid sinds ze het kleine meisje speelde dat bang was voor haar leven en de bescherming van haar zus nodig had. In 2020 maakte ze deel uit van de Netflix-schaatsshow Spinning Out. De show duurde maar één seizoen, maar voor schaatsliefhebbers is het zeker de moeite waard om te kijken.

4 Amandla Stenberg

Amandla Stenberg is zeker een van de drukkere actrices geweest die uit de filmfranchise van The Hunger Games kwamen. Enkele van haar meer recente rollen zijn Everything, Everything in 2017 en The Hate U Give in 2018.

Acteren is duidelijk iets dat als een tweede natuur voor Amandla Stenberg komt, omdat ze precies weet wat ze doet zodra de camera's beginnen te draaien. Vanaf 2020 heeft ze een relatie met een jonge vrouw genaamd Michaela Strauss, ook wel bekend als King Princess. De twee ontmoetten elkaar in 2017.

3 Alexander Ludwig

Alexander Ludwig heeft in november 2020 zijn vriendin, Lauren Dear, ten huwelijk gevraagd, dus het lijkt erop dat de huwelijksklokken eraan komen! Zijn leven gaat duidelijk de goede kant op. Buiten de filmfranchise van The Hunger Games maakte hij van 2013 tot 2020 deel uit van Vikings. Vikings is een van de grootste actie-tv-shows die je op History Channel kunt bekijken. Hij kreeg ook een rol in Bad Boys For Life in 2020.

2 Wes Bentley

Wes Bentley speelde Head Game Maker Seneca Crane in The Hunger Games. Met andere woorden, hij speelde de schurk van de franchise die iedereen wilde uitschakelen! In het echte leven is Wes Bentley lang niet zo sluw als het personage dat hij in de films speelde. Hij is sinds 2010 getrouwd met zijn vrouw Jacqui Swedberg en heeft twee kinderen. Helaas heeft hij geen Instagram, dus zijn fans hebben geen directe manier om hem bij te houden, afgezien van wat popcultuurwebsites over hem posten.

1 Isabelle Fuhrman

Isabelle Fuhrman was bekend voordat ze de hoofdrol speelde in The Hunger Games, omdat ze in 2009 de hoofdrolspeelster was in een horrorfilm genaamd Orphan. Na The Hunger Games ging ze meteen terug naar de horrorgame-filmfranchise met de hoofdrol in een film genaamd Down a Dark Hall in 2018. Volgens haar Instagram heeft ze haar beste leven geleefd na de hongerspellen. Ze vindt het heerlijk om met haar hond om te gaan, oude foto's te posten en te socializen met haar vrienden. Fitness is iets anders waar ze prioriteit aan geeft.

Aanbevolen: