Heeft de cast van je favoriete show een groepschat?

Inhoudsopgave:

Heeft de cast van je favoriete show een groepschat?
Heeft de cast van je favoriete show een groepschat?
Anonim

Heb je je ooit afgevraagd of acteurs uit je favoriete shows of films met elkaar overweg kunnen? Casts brengen maandenlang uren per dag samen door, terwijl ze hard werken terwijl ze zich op de set hechten. Daarna woonden ze samen interviews en premières bij, waar we meestal kunnen raden wanneer de acteurs met elkaar overweg kunnen. En in het tijdperk van iPhones? We moeten ons voorstellen dat acteurs en crewleden elkaar sms'en tijdens en na het filmen van een show.

Onlangs zijn streamingbedrijven begonnen met het produceren van castreünies van klassieke shows zoals Friends en Big Bang Theory. Fans vinden het geweldig om te zien hoe de cast als vrienden met elkaar omgaat, wat de vraag oproept of de acteurs nog steeds contact houden. Wie kent sitcoms uit de jaren 2000, maar de cast van veel populaire shows communiceren tegenwoordig vaak in groepschats en WhatsApp-berichten.

8 Vreemde dingen

Natuurlijk hebben de jonge acteurs van Netflix' Stranger Things een groepschat! Het lijkt er echter op dat het in de loop der jaren dat ze de serie hebben gefilmd, voor wat drama gezorgd heeft. Acteur Joe Keery onthulde in een interview met Access in 2019 dat hij uit de groepschat van de kinderen werd gegooid omdat hij te 'oud' was. Noah Schnapp, die Will speelt, was het meest actieve lid van de groepschat.

7 Ted Lasso

Fans van Ted Lasso zijn net zo verliefd op de cast als op de show. De oprechte comedyshow omvat populaire acteurs zoals Jason Sudeikis, Brandon Hunt en Juno Temple. Op de rode loper van de Emmy in 2021 zei ster Hannah Waddingham dat de groepschat van hun cast één groot 'liefdesfeest' is.

6 Gossip Girl

Tijdens het filmen van HBO's Gossip Girl-reboot moest de cast eigenlijk samen in quarantaine. Ze kwamen heel dichtbij en houden nog steeds constant contact via een groepsbericht, volgens Town & Country. De show draait om geruchten die afkomstig zijn van smartphoneberichten, waardoor de onthulling van een cast-groepschat ironisch is. Je kunt je alleen afvragen waar ze over roddelen!

5 Grote kleine leugens

In 2017 veroverde Big Little Lies de tv-wereld stormenderhand met zijn legendarische cast van A-lijstacteurs, waaronder Meryl Streep, Nicole Kidman, Reese Witherspoon en Laura Dern. In een interview met Vanity Fair zei Nicole Kidman dat er een groepschat is voor alleen meisjes van de cast. Meryl Streep maakt er zelfs deel van uit, en ze is 'erg grappig'. Tijdens het filmen van de show dineerde de cast elke week bij Streep thuis.

4 Dit zijn wij

ABC's This Is Us is een hitdrama over een familie waarvan het laatste seizoen in mei 2022 eindigde. Ze hebben een beruchte groepschat met de cast en zelfs de makers van de show. Mensen sturen memes en gifs tijdens de conversie terwijl ze hun leven buiten de show bespreken. Nu de show voorbij is, begint ster Mandy Moore aan een muzikale tour. We kijken ernaar uit om te zien wat de geliefde cast nog meer te wachten staat.

3 Alleen moorden in het gebouw

Netflix heeft onlangs seizoen 2 van Only Murders In The Building uitgebracht in juli 2022, en het is al schokkend gebleken voor de vele fans van de donkere komedie en zelfs voor de cast zelf. In de show spelen komische legendes Steve Martin en Martin Short en voormalig Disney-ster Selena Gomez. De drie kunnen het goed met elkaar vinden in interviews, en we kunnen alleen maar hopen dat ze samen een geheime groepschat hebben.

2 Bridgerton

De fictieve Bridgerton-familie lijkt in het echt net zo dichtbij. Acteurs uit de show noemen vaak de groepsboodschap van de cast en TikTok-video's gemaakt door de Bridgerton-kinderen zijn viraal gegaan op sociale media. Het lijkt er echter op dat er enige spanning is binnen de acterende 'familie'. Regé-Jean Page stelde veel fans teleur en verliet de show na het eerste seizoen permanent. Hij verliet ook de WhatsApp-groepschat en vertelde GQ dat hij niet onhandig eruit getrapt wilde worden.

1 Riverdale

In de vijf seizoenen van Riverdale zijn acteurs, waaronder Lili Reinhart en KJ Apa, goede vrienden geworden. In 2020 hebben ze zelfs allemaal samen een wandeltocht gemaakt. Uiteraard is er een groepschat tussen de acteurs. Camila Mendes vertelde US Magazine dat de cast vaak TikToks naar elkaar stuurt in de groepschat.

Aanbevolen: