Een licht schijnen op 'Green Lantern Corps', de nieuwste reboot binnen de DCEU

Inhoudsopgave:

Een licht schijnen op 'Green Lantern Corps', de nieuwste reboot binnen de DCEU
Een licht schijnen op 'Green Lantern Corps', de nieuwste reboot binnen de DCEU
Anonim

De afgelopen jaren hebben veel stripfiguren uit het DC-universum hun plaats op het grote scherm ingenomen. Er zijn meerdere films geweest met Batman, Superman is een vast onderdeel geworden en Wonder Woman, Aquaman en Shazam zijn slechts enkele van de andere helden die hebben gestreden om hun plaats in multiplexen.

Niet elke DC-film is natuurlijk een succes geweest. Hoewel films als The Dark Knight en Man of Steel veel bijval hebben gekregen, zijn er titels geweest die zowel filmrecensenten als het publiek teleurstelden. Jonah Hex was zo'n misfire in 2010, en in 2011 was Green Lantern een andere. Deze laatste film was een enorme smet op de carrière van Ryan Reynold, en hij probeerde het zelfs te vernietigen tijdens de aftiteling van Deadpool 2. Toch kun je een goede held niet onderdrukken. Hoewel er geen woord is over een nieuwe Jonah Hex-film, zijn we voorbestemd om de Emerald Knight opnieuw te zien in een nieuwe film, Green Lantern Corps.

Laten we een licht schijnen op de komende film.

Zal Ryan Reynolds in Green Lantern Corps zijn?

Green Lantern-acteur
Green Lantern-acteur

Als je hoopt dat Ryan Reynolds de rol van de Groene Lantaarn opnieuw vertolkt in de nieuwe film, dan heb je pech. Hoewel hij een comeback zal maken als het personage in de Snyder Cut of Justice League, zal hij niet de hoofdrol spelen in Green Lantern Corps.

De nieuwe film wordt een reboot van de franchise en zal een gloednieuwe cast van acteurs bevatten. Over wie de leden van het Green Lantern Corps zullen spelen, weten we nog niet. Chris Pine en Tyrese Gibson zijn slechts twee van de grote namen die voor de film worden genoemd, maar er is nog geen officieel woord.

Waar gaat het Green Lantern Corps over?

Lantaarn Universum
Lantaarn Universum

Hal Jordan was de focus van de film uit 2011 toen hij de smaragdgroene ring erfde die hem zijn superkrachten gaf, en dit personage zal een van de hoofdrolspelers zijn in de nieuwe film. We weten niet of zijn oorspronkelijke verhaal opnieuw zal worden verteld, maar in een poging om de film uit Reynolds blindganger van een film te verwijderen, kunnen de filmmakers een geheel andere richting uitgaan.

We weten wel dat Hal Jordan niet de enige Groene Lantaarn in de film zal zijn. John Stewart, een andere Lantern met Earthbound-oorsprong zal ook in de film te zien zijn, en de twee zullen zich waarschijnlijk aansluiten bij de andere leden van het Green Lantern Corps.

Geoff Johns, de schrijver van de originele stripboeken, zal het script schrijven en hij heeft beloofd zich te houden aan de mythologie die hij al heeft gecreëerd. Aangezien het Green Lantern Corps het grootste deel van hun tijd in de ruimte doorbrengt, kunnen we waarschijnlijk een kosmisch verhaal verwachten dat lijkt op de laatste Guardians Of The Galaxy-film, en niet iets dat zo aardgebonden is als veel van de andere films binnen de DCEU.

Wanneer wordt Green Lantern Corps uitgebracht?

Warner Bros. kondigde de film voor het eerst aan in 2014 en er werd een releasedatum voor juni/juli 2020 voorgesteld. Zoals we nu weten, is de film nooit uitgekomen, dus wanneer deze zal worden uitgebracht, weten we nog niet. Omdat er nog steeds geen nieuws is over de casting of het verhaal, kunnen we de film dit jaar niet verwachten. De film is echter nog in actieve ontwikkeling, dus een releasedatum in 2021 is misschien niet uitgesloten. Als dat niet lukt, kun je de film waarschijnlijk in 2022 verwachten.

Zal de film passen in de komende tv-show?

HBO Max' Green Lantern TV-show staat momenteel gepland voor 2021. Er zijn nog maar weinig details van de show onthuld, hoewel we wel weten dat het zich zal concentreren op twee Green Lanterns from Earth, waaronder John Stewart, en dat de belangrijkste schurk zal de legendarische Sinestro zijn.

Schrijver Geoff Johns is verbonden aan zowel de show als de Green Lantern Corps-film, en er is gesuggereerd dat de twee projecten mogelijk met elkaar verbonden zijn. We hebben hier echter nog geen directe bevestiging van, maar we kunnen meer horen wanneer de show ergens volgend jaar wordt uitgebracht.

Wordt de film beter dan de vorige 'Green Lantern'-film?

slechte film
slechte film

Nou, erger kan het toch niet? Green Lantern was een enorme flop en heeft momenteel een 'rotte' rating van 26% op Rotten Tomatoes. Maar met stripboekschrijver Geoff Johns aan boord van de nieuwe film, en met de inspanningen van Warner Bros en DC-films om de kwaliteit van de MCU te evenaren, kunnen we verwachten dat de film veel beter zal zijn dan zijn voorganger.

Voor nu zullen we gewoon moeten afwachten, maar we hopen dat het licht van Green Lantern fel zal schijnen in de wereld van de DCEU, en niet zal flikkeren met een teleurstellende film.

Aanbevolen: