Dus 'Family Guy' en de koninklijke familie lopen een bar binnen

Inhoudsopgave:

Dus 'Family Guy' en de koninklijke familie lopen een bar binnen
Dus 'Family Guy' en de koninklijke familie lopen een bar binnen
Anonim

Gary Janetti, de man die verantwoordelijk is voor het geven van Family Guy en Will & Grace, staat op het punt de meest koninklijke serie van al zijn werk af te leveren: The Prince.

De serie zal een uitbreiding zijn van Janetti's Prince George parodie Instagram-account. Met bijna een miljoen volgers biedt dit meme-account regelmatig satirisch commentaar over de koninklijke familie en inzicht in de geest van de zesjarige erfgenaam van de Britse troon.

Nog interessanter… de beroemde stemmen achter de bekende gezichten van deze aankomende animatieserie.

The Voices

Afbeelding
Afbeelding

Het gaat al snel wat deze serie betreft. Het is al bevestigd dat Janetti de titelrol zal vertolken, maar er zullen ook veel A-listers een rol spelen in deze vorstelijke nieuwe serie.

Orlando Bloom speelt Prins Harry, Condola Rashad (Billions) zal Meghan Markle inspreken, Kate Middleton wordt ingesproken door Lucy Punch (Into the Woods), Iwan Rheon (Game of Thrones) wordt prins William, Tom Hollander (Pride & Prejudice) is zowel prins Charles als prins Philip, en Frances De La Tour (Outlander) wordt koningin Elizabeth. Oh, en we mogen niet vergeten dat de uitzonderlijke Alan Cumming (The Good Wife) de rol van George's butler zal spelen.

Je raadt het al. Het wordt geweldig!

Enig woord over de hertog en hertogin?

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Deadline werd dit project opgericht vóór hun koninklijke exit-nieuws. Het is echter waarschijnlijk dat het project zal worden aangepast om up-to-date nieuws weer te geven.

Je zou denken dat Meghan Markle zelf zou kunnen ingrijpen en een rol zou kunnen spelen, met haar recente voice-overdeal met Disney. Nog geen woord over!

Aanbevolen: