Hoe 'The Kids In The Hall' weer bij elkaar kwamen voor de nieuwste reboot

Inhoudsopgave:

Hoe 'The Kids In The Hall' weer bij elkaar kwamen voor de nieuwste reboot
Hoe 'The Kids In The Hall' weer bij elkaar kwamen voor de nieuwste reboot
Anonim

De cultklassieker The Kids In The Hall komt terug op televisie. De in Canada gemaakte serie zal de volledige originele cast bevatten die voor het eerst sinds het einde van de originele show herenigd wordt. 20 jaar.

Dave Foley, Kevin McDonald, Bruce McCulloch, Mark McKinney en Scott Thompson keren terug naar hun iconische personages, zoals The Idiot Boy en The Axe Murderer, maar we zullen ook nieuwe personages en nieuwe pruiken zien, maar de nieuwe show zal nog steeds de donkere humor benadrukken die de originele show zo populair maakte. Wat was er nodig voor The Kids om na meer dan 20 jaar weer bij elkaar te komen voor een nieuwe show?

9 De originele show werd na 5 seizoenen geannuleerd

De originele serie debuteerde in 1988 op het Canadese netwerk CBC, maar vond al snel distributie op HBO en CBS in de Verenigde Staten. Herhalingen zijn ook gesyndiceerd op netwerken zoals Comedy Central.

8 'The Kids In The Hall' werd al snel een cultklassieker

Dankzij de wijdverbreide verspreiding, zowel tijdens de show als na de annulering van de show in 1995, vond The Kids In The Hall zijn plek bij fans van Avante-Garde en donkere komedie. De show is donkerder dan SNL, maar minder ordinair dan MadTV, waardoor ze een publiek kunnen vinden dat zich ergens tussen de mainstream en de cutting edge bevindt. De cult-populariteit van The Kids In The Hall stelde de castleden in staat een bloeiende carrière te hebben, hoewel ze net zo ingetogen bleven als toen ze de show deden.

7 De 'Kids In The Hall'-castleden eindigden met een bloeiende solocarrière

Ingetogen en toch scherp, dat is misschien wel de beste manier om zowel de show als de carrières van de castleden samen te vatten nadat de originele show was afgelopen. Dave Foley maakte zijn ronde in verschillende tv-shows, waaronder Scrubs en nieuwsradio. De meeste mensen zullen zich Foley echter herinneren omdat hij zijn stem heeft uitgeleend aan Pixar's A Bug's Life. Kevin McDonald is nu ook een prominente stemacteur en titels op zijn cv zijn onder meer Lilo and Stich en Invader Zim. Bruce McCulloch heeft meer films gemaakt dan op televisie, fans herkennen hem misschien van Stealing Harvard, Superstar en Comeback Season. Mark McKinney was ook in Superstar, evenals een andere film gebaseerd op SNL-sketch, A Night at The Roxbury. Het moderne publiek herkent McKinney misschien het beste als Glenn van Superstore. Scott Thomspon is degene in de groep die meer buiten de camera werkt, naast acteren heeft hij verschillende boeken geschreven, waaronder een biografie van komiek Buddy Cole.

6 Een documentaire legt het allemaal uit

Maar dit is nog steeds geen antwoord op de eerste vraag, hoe hebben The Kids het voor elkaar gekregen om weer bij elkaar te komen? Nou, dit zou niet de eerste keer zijn, ze hebben een paar reünieshows gedaan, waarvan de meest recente in 2010. We kunnen dus aannemen dat ze contact hebben gehouden. Maar als fans de details nodig hebben, hebben ze geluk, er komt een nieuwe documentaire uit samen met de nieuwe show die alles verklaart. The Kids in the Hall: Comedy Punks is een tweedelige documentaire die debuteerde op SXSW en werd uitgebracht in mei 2022.

5 Lorne Michaels stapte op om opnieuw de 'Kids In The Hall' te produceren

Het is redelijk om te zeggen dat Lorne Michaels een katalysator was voor de heropleving van de show. Niet veel mensen realiseren zich dat Michaels de originele show produceerde (Michaels is ook Canadees) en Michaels is een instelling in comedy televisie geworden als producent van niet alleen SNL maar ook 30 Rock en The Tonight Show met Jimmy Fallon. Michaels is iemand die doorgaans nauw samenwerkt met de castleden van zijn shows, en hen vaak helpt door hun films en andere nevenprojecten te produceren, zoals hij deed met Chris Farley op Tommy Boy of Portlandia met Fred Armisen. Hoe instrumentaal Michaels in de serie zal zijn, v alt nog te bezien, maar fans kunnen de komische kopstuk bedanken voor het helpen terugbrengen van deze cultklassieker.

4 Waar wordt de nieuwe 'Kids In The Hall'-show gestreamd?

3

Als iemand het nog niet door heeft of gewoon geen zin heeft om het zelf te Googlen, laat dan weten dat The Kids In The Hall op Amazon Prime zal worden gestreamd. Interessant genoeg vond de show geen distributie op Peacock. Hoewel het geen NBC-show was, werkt Lorne Michaels zo nauw samen met NBC dat je zou verwachten dat het grootste deel van zijn projecten op NBC Universal-streamingdiensten zou blijven.

2 Alles wordt opnieuw opgestart

Het zou ook geen verrassing moeten zijn dat er weer een juweel uit de jaren 90 weer tot leven komt. Het lijkt erop dat dit het nieuwe tijdperk van de reboot is, aangezien verschillende andere cult-shows uit de jaren 90 terugkomen. Titels zijn onder meer Mystery Science Theatre dat nu wordt gestreamd op zijn eigen app The Gizmoplex, Fresh Prince of Bel-Air is opnieuw gemaakt in een dramaserie voor Peacock, en zelfs Will en Grace zijn weer in actie en er zijn bijna te veel andere titels om lijst. Mensen missen gewoon de jaren 90, wat kun je zeggen?

1 De reboot zal meer gaststerren hebben dan ooit tevoren

Een ding dat deze versie van de show zal onderscheiden van de andere is het aantal beroemde gaststerren dat fans kunnen verwachten te zien. We weten al dat Mark Hamill, Samantha Bee, Catherine O'Hara, Kenan Thompson, Will Forte, Eddie Izzard, Pete Davidson en nog een aantal anderen. The Kids zijn klaar voor een grote comeback en hun fans staan klaar voor hen.

Aanbevolen: