Niet iedereen was verdrietig over de afwezigheid van Michelle Tanner op 'Fuller House

Niet iedereen was verdrietig over de afwezigheid van Michelle Tanner op 'Fuller House
Niet iedereen was verdrietig over de afwezigheid van Michelle Tanner op 'Fuller House
Anonim

Fans wisten niet zeker of 'Fuller House' hetzelfde zou zijn als Michelle Tanner er niet was. Maar ondanks veel geruchten over Mary-Kate en Ashley Olsen die hun gedeelde rol opnieuw opnemen, is de tweeling nooit in een enkele aflevering van de nieuwe show terechtgekomen.

En het v alt niet te ontkennen dat de sterren van 'Full House' in de loop der jaren veel zijn veranderd. Het zou moeilijk zijn om Mary-Kate en Ashley te ruilen nu ze niet langer peuters zijn die er bijna precies hetzelfde uitzien.

Toch is de dynamiek van de cast hetzelfde gebleven. In feite zijn zelfs de verhaallijnen van de personages in 'Fuller House' net als de gebeurtenissen die plaatsvonden in de zustershow. Dit leidt fans tot het besef dat het hebben van Michelle Tanner in de show de zaken voor ten minste één Tanner-familielid zou hebben verpest.

De boog van de reboot volgt tenslotte een vergelijkbare verhaallijn als het origineel. In de inmiddels iconische sitcom uit de jaren 90 (die eigenlijk begon in 1987), was Danny (Bob Saget) een weduwnaar en voedde hij zijn drie dochters DJ, Stephanie en Michelle alleen op. Gelukkig had hij de hulp van zijn zwager Jesse (John Stamos) en jeugdvriend Joey (Dave Coulier) om rond te komen.

Op 'Fuller House' is DJ (Candace Cameron Bure) degene die drie kinderen alleen opvoedt na het overlijden van haar man. Haar zus Stephanie (Jodie Sweetin) en BFF Kimmy (Andrea Barber) helpen haar bij het opvoeden van de kinderen. Michelle's afwezigheid wordt een paar keer weggeredeneerd, maar eerlijk gezegd zou het Stephanie waarschijnlijk niets hebben kunnen schelen.

Olsen kind als Michelle Tanner met John Stamos als Jesse op Full House
Olsen kind als Michelle Tanner met John Stamos als Jesse op Full House

Zoals ScreenRant uitlegde, zou Michelle's aanwezigheid een sleutel zijn geweest in de huwelijksaflevering met DJ en Kimmy. Bovendien zou de dynamiek weg zijn geweest als de derde zus in de buurt was. Onthoud dat het uitgangspunt is dat DJ twee mensen heeft die haar steunen, net als haar vader, om haar door het leven te loodsen.

In werkelijkheid lijkt het erop dat de hele cast beter af is zonder Michelle vanwege de manier waarop het plot is gestructureerd. En het is mogelijk dat MK en Ashley de show gewoon hebben doorgegeven nadat ze zich afgesnauwd voelden toen niemand voor de grote aankondiging uitstak, merkte Elite Daily op.

Maar echt, niemand heeft een solide verklaring voor de onwil van de tweeling om 'Fuller House' te filmen. Eén gok is dat de dames het te druk hebben met hun andere inspanningen om terug te keren naar een show waar hun jeugd om draaide.

Maar de cast van 'Fuller House' moest zich aan tal van regels houden, zowel op de huidige Netflix-aanpassing als op de originele sitcom. Het kan zijn dat Mary-Kate en Ashley te gewend zijn aan de creatieve vrijheid van het runnen van hun eigen rijk en niet geïnteresseerd zijn om te horen wat ze tegenwoordig moeten doen.

Wat het ook was dat "Michelle" buiten beeld hield, het kwam uiteindelijk goed voor Stephanie Tanner, want ze staat eindelijk op het podium na 25 jaar de middelste zus te zijn geweest.

Aanbevolen: