Is Priyanka Chopra's afwezigheid van 'Matrix 4'-promo's een voorbeeld van een groot Hollywood-probleem?

Inhoudsopgave:

Is Priyanka Chopra's afwezigheid van 'Matrix 4'-promo's een voorbeeld van een groot Hollywood-probleem?
Is Priyanka Chopra's afwezigheid van 'Matrix 4'-promo's een voorbeeld van een groot Hollywood-probleem?
Anonim

Bij het ingaan van het jaar 2020 waren er veel films die fans over de hele wereld niet konden wachten om te zien. Alle grootste films van 2020 zijn uitgesteld. Sinds de theaters in 2021 weer open gingen, is het een jaar geworden met veel grote filmreleases. Zelfs in een jaar met zoveel grote filmreleases, lijdt het geen twijfel dat The Matrix Resurrections een van de meest spraakmakende films van het jaar blijft.

Sinds Warner Bros. de Matrix-franchise bijna twee decennia laat sluimeren, willen fans graag alles te weten komen over The Matrix Resurrections voordat het uitkomt. Elke keer dat bijvoorbeeld werd aangekondigd dat een andere ster zich bij de cast van The Matrix Resurrections had gevoegd, raakten mensen opnieuw opgewonden. Om die reden weten veel mensen heel goed dat Priyanka Chopra een opmerkelijke rol gaat spelen in The Matrix Resurrections. Toen de eerste trailer voor The Matrix Resurrections werd uitgebracht, kon je echter nauwelijks zien dat Chopra betrokken was bij het project, dat voor sommigen aantoonbaar een voorbeeld is van een groot probleem in Hollywood.

Priyanka Chopra's wereldwijde roem

Gedurende de hele carrière van Priyanka Chopra heeft ze bewezen een grote ster over de hele wereld te zijn. Net als Gal Gadot, die beroemd werd nadat ze Miss Universe werd, werd Chopra bekend toen ze in het jaar 2000 de titel Miss World verdiende. Na haar eerste aanraking met roem, probeerde Chopra acteren en werd een enorme deal in haar thuisland van India vanwege de hoofdrol in box office-giganten zoals Krrish en Don. Nadat ze een van de best betaalde acteurs in Bollywood was geworden, zette Chopra haar zinnen op het succes van Hollywood. Het duurde niet lang of Chopra kreeg de hoofdrol in de ABC-thrillerserie Quantico en ze kreeg een opmerkelijke rol in de verfilming van Baywatch. Daarnaast is Chopra een steunpilaar van de roddelbladen geworden omdat veel mensen gefascineerd zijn door haar privéleven.

Na te hebben gekeken naar alle manieren waarop Priyanka Chopra in haar leven is geslaagd, wordt één ding snel duidelijk: mensen komen opdagen als ze ergens bij betrokken is. Of dat nu betekent dat ze hun geld moeten betalen om Chopra's nieuwste film te zien, op een artikel moeten klikken dat over haar leven gaat, of naar haar tv-programma moeten kijken, al deze dingen leveren geld op voor de betrokken bedrijven. Gezien dat en het feit dat de filmstudio's vooral geld willen verdienen, zou Chopra een belangrijk onderdeel moeten zijn van de promotie voor elke film of show waar ze deel van uitmaakt.

Wat Priyanka Chopra's trailerafwezigheid zegt over Hollywood

Toen werd aangekondigd dat The Matrix Resurrections zou worden geproduceerd, wilde iedereen Keanu Reeves, Laurence Fishburne en Carrie-Anne Moss hun legendarische rollen opnieuw zien spelen. Gezien dat feit is het volkomen logisch dat trailers voor The Matrix Resurrections grotendeels gericht zijn op Reeves en Moss sinds Fishburne ervoor koos om niet terug te keren voor de film. Toch vond de eerste trailer van de film voldoende tijd om veel beeldmateriaal te bevatten van Yahya Abdul-Mateen II's nieuwe versie van Morpheus, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff en Jessica Henwick.

Hoewel Priyanka Chopra aantoonbaar wereldwijd bekender is dan wie dan ook die in The Matrix Resurrections schittert, afgezien van Keanu Reeves, is ze bijna afwezig in de eerste trailer van de film. Aangezien Chopra amper een seconde in de trailer te zien is, is geen van haar dialogen te horen en is het enige wat ze kan zien, stil blijven staan, afgezien van glimlachen.

Gezien het feit dat Priyanka Chopra over de hele wereld zo beroemd is, zou het zakelijk gezien heel logisch zijn als haar personage een grote rol zou spelen in de eerste trailer van The Matrix Resurrections. Aan de andere kant zou kunnen worden beweerd dat de studio beelden van Chopra in de film wilde achterhouden om fans te prikkelen. Alleen zou dat argument logischer zijn als Chopra helemaal niet in de eerste trailer was opgenomen. Bovendien, toen Warner Bros. bijna drie maanden na de eerste trailer een veel minder gehypte The Matrix Resurrections-teaser op Twitter uitbracht, waren er beelden van Chopra's sprekende personages te zien. Het is ook vermeldenswaard dat Chopra volledig ontbreekt op de hoofdposter van The Matrix Resurrections.

Natuurlijk zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat de meeste studio's willen dat elke ster die bij hun films betrokken is, een grote rol speelt in hun trailers. Hoewel Jeff Goldblum bijvoorbeeld amper in Jurassic World: Fallen Kingdom was, was hij overal in de trailers voor de film. Met dat alles in gedachten, lijkt het er zeker op dat Warner Bros. Priyanka Chopra zwaar had moeten gebruiken in de eerste trailer voor The Matrix Resurrections. In feite lijkt het zo vreemd dat Chopra niet meer een rol speelde in de eerste trailer en de filmposter dat het waarschijnlijk een bewijs is van het probleem dat Hollywood-toppers Indiase acteurs niet de eer geven die ze verdienen. Immers, als de filmstudio's Indiase acteurs meer respect zouden geven, zouden ze de grote sterren van Bollywood naar Amerika transplanteren om meer van die markt te profiteren.

Wie Priyanka Chopra speelt in 'Matrix 4' en waarom dat de reden kan zijn voor haar afwezigheid

Hoewel het gemakkelijk is om naar veronderstellingen te springen over waarom Priyanka niet veel voorkomt in het promotiemateriaal, is er geen bewijs dat suggereert dat het een op ras gebaseerde kwestie is. Hoewel er nog meer informatie moet worden ontdekt over waarom ze zo weinig aanwezig is in het promotiemateriaal, lijkt het erop dat het echt te maken heeft met wie ze in de film speelt.

De vierde Matrix is gehuld in mysterie en dit omvat ook wie Priyanka speelt. Volgens haar personageposter speelt ze de volwassen versie van het programma, Sati, die in The Matrix Revolutions zat. Deze versie van Sati kan ook het nieuwe Oracle worden - iemand met een groot mysterie in de films. Omdat er zo weinig bekend is over wie Priyanka speelt en wat haar precieze functie in de nieuwe film is, lijkt het erop dat de filmmakers het eigenlijk als een verrassing proberen te houden tot de film in december 2022 uitkomt. De tijd zal het leren.

Aanbevolen: