The Invisible Man' is nu op HBO Max en fans hebben er niets dan lof voor

The Invisible Man' is nu op HBO Max en fans hebben er niets dan lof voor
The Invisible Man' is nu op HBO Max en fans hebben er niets dan lof voor
Anonim

Afgelopen zaterdag ging de horrorfilm The Invisible Man in première op het streamingplatform HBO Max.

Gebaseerd op de roman van H. G. Wells, volgt de film een vrouw genaamd Cecilia Kass, gespeeld door Elisabeth Moss, die denkt dat ze wordt gestalkt door haar gewelddadige ex-vriendje. Nadat hij zijn eigen zelfmoord in scène heeft gezet, verwerft hij het vermogen om onzichtbaar te worden.

De film ontving positieve recensies van critici, met een 91 procent op Rotten Tomatoes en een 7,1 op 10 op IMDb. Moss' optreden in het bijzonder werd geprezen om zijn moderne kijk op de roman uit 1897, en de film werd geprezen voor het construeren van een slim verhaal dat laat zien hoe mensen kunnen worden gemanipuleerd in misbruikrelaties.

The Invisible Man bracht wereldwijd $ 134 miljoen op, en het is momenteel de achtste meest winstgevende film van 2020. Vanwege de pandemie kondigde Universal aan dat de film vier weken nadat deze in de bioscoop was uitgebracht op digitale platforms beschikbaar zou komen. voor een korte periode.

Na de release op HBO Max gingen abonnees naar sociale media om hun bewondering voor de boeiende thriller te uiten. The Invisible Man begon trending op Twitter, gebruikers beweren dat de film de beste thriller is die tot nu toe in 2020 is uitgebracht.

Elisabeth Moss in The Invisible Man-film
Elisabeth Moss in The Invisible Man-film

Twitter-gebruiker @self_made_van zei: "The Invisible Man is een van de beste films van 2020. Houd je de hele tijd scherp." Een andere gebruiker, @scoobgoob, zei: "The Invisible Man (2020) is momenteel trending in de Verenigde Staten. Blij te zien dat meer mensen van de film genieten. Het is absoluut mijn favoriete film uit de 2020-releases op dit moment.”

Zelfs een fan van niet-horrorfilms als @frankconniff vond de film vermakelijk. Hij zei: "Ik hou niet van horrorfilms, maar ik zag The Invisible Man met Elizabeth Moss en het was best goed."

Als je op zoek bent naar een goede horrorfilm voor het komende Halloween-seizoen, is The Invisible Man momenteel beschikbaar om te streamen op HBO Max.

Aanbevolen: