DC-fans zijn allemaal lof voor Wonder Woman in 'Zack Snyder's Justice League

Inhoudsopgave:

DC-fans zijn allemaal lof voor Wonder Woman in 'Zack Snyder's Justice League
DC-fans zijn allemaal lof voor Wonder Woman in 'Zack Snyder's Justice League
Anonim

Gal Gadot schittert als Wonder Woman zoals nooit tevoren!

Zack Snyder's Justice League-promo voor Wonder Woman arriveerde net op tijd voor Internationale Vrouwendag, en DC fans zijn er helemaal voor. Hoewel we onlangs herenigd werden met Diana Prince in Wonder Woman 1984, is de superheld een van de oprichters van de Justice League, dus het is duidelijk dat ze de film heeft gehaald!

Gal Gadot zal haar rol als de Amazone-prinses in de Snyder Cut opnieuw opnemen, samen met de machtigste helden in het DC-universum. Ze zijn goed voorbereid op hun strijd tegen Darkseid en Steppenwolf, en de nieuwe teaser geeft ons een goed beeld van de superschurken.

Wonder Woman is sterker dan ooit tevoren

In de personagegerichte teaser herkenden fans de stem van veel Amazones toen Diana Prince werd gezien bij een oude tempel, met een pijl in de hand. Oorspronkelijk afgevuurd door haar moeder Hippolyta, ontstak de pijl een fakkel in het heiligdom van de Amazone en was bedoeld om haar dochter te waarschuwen voor het onvermijdelijke gevaar dat de komst van Steppenwolf met zich meebracht.

De clip geeft DC-fans een kijkje in Zack Snyder's opnieuw ontworpen versie van Steppenwolf, die er trouwens fantastisch uitziet. De beelden eindigen met Diana en de Justice League aan de ene kant, met Steppenwolf aan de andere kant, terwijl ze zich klaarmaken om het tegen elkaar op te nemen.

"Ik weet dat haar teaser me emotioneel zal breken", deelde @galdianas op Twitter.

Een andere fan prees het marketingteam achter Zack Snyder's Justice League voor het vrijgeven van de personage-emoji, poster en teaservideo op Internationale Vrouwendag.

"Perfecte timing", schreef @theSNYDERVERSE.

"Ik ben helemaal verliefd op haar haar", zei @Dianas_Angel en deelde twee foto's van de personageposter van Gal Gadot.

Haar golvende haar maakt de gouden tiara van Wonder Woman alleen maar majestueus als altijd, en DC-fans kijken ernaar uit om Diana binnenkort in actie te zien.

De vorige film, geregisseerd door Joss Whedon (nadat Snyder was vertrokken vanwege een persoonlijke tragedie) werd bekritiseerd omdat hij te ambitieus was en veel te veel personages en verhaallijnen in één film propte.

Zack Snyder's visie aan de andere kant, is een vier uur durende saga met zes verschillende hoofdstukken, en zal elke held volgen op hun missie tegen de slechteriken.

Wonder Woman's teaser werd uitgebracht direct nadat Snyder fans een glimp gaf van de personages van Batman, Superman, Aquaman, Ezra Miller's The Flash en een glimp van Jared Leto als The Joker. Ray Fisher's Cyborg zal het laatste lid van de Justice League zijn dat zijn eigen karaktergerichte promo ontvangt, vóór de releasedatum van 18 maart.

Aanbevolen: