‘Gossip Girl’ reboot cast praat over de aankomende HBO Max-serie, zegt dat het niets is zoals de originele show

‘Gossip Girl’ reboot cast praat over de aankomende HBO Max-serie, zegt dat het niets is zoals de originele show
‘Gossip Girl’ reboot cast praat over de aankomende HBO Max-serie, zegt dat het niets is zoals de originele show
Anonim

Op woensdag onthulde Gossip Girl-showrunner Joshua Safran dat de langverwachte reboot-serie in juli in première gaat. De schrijver deed een onverwachte aankondiging op Twitter over de serie en schreef eenvoudig: "Oh hallo ook: show drops in juli."

Terwijl de premièredatum gestaag dichterbij komt, vertelde de cast alles over de aankomende HBO Max-serie in een nieuw interview met Cosmopolitan.

GERELATEERD: Twitter reageert op de nieuwe cast van de 'Gossip Girl' HBO Max Reboot

De revival-serie zal hetzelfde uitgangspunt volgen als de originele Gossip Girl, maar zal "compleet anders" zijn dan de populaire CW-show. Een opmerkelijk contrast tussen de twee is de vertegenwoordiging en diversiteit onder de castleden.

"Vertegenwoordiging is alles", vertelde Whitney Peak, die Zoya Lott in de show speelt, aan de outlet. in staat om naar de show te kijken en te denken: 'Dat is iemand die op mij lijkt. Ik hoef niet het stereotype idee te zijn van wie ik ben.'"

Savannah Smith, die de rol van Monet de Haan speelt in de show, voegde aan de verklaring toe door te zeggen: Het is echt belangrijk voor een zwart meisje, met krullen in haar haar, om iemand in een machtspositie die op haar lijkt.”

"En het is ook belangrijk voor kinderen in de buitenwijken of kinderen die niet veel zwarte vrienden of gekleurde vrienden hebben, gewoon om ons over het algemeen op verschillende manieren afgebeeld te zien," vervolgde ze. “Ik denk dat dit dingen echt kan veranderen. Misschien leren ze deze dingen niet thuis, maar ze zien ze op Gossip Girl. Hoe geweldig is dat?”

Terwijl de cast aanvullende details over de serie geheim hield, zegt Tavi Gevinson, die Kate Keller speelt tijdens de revival, dat de show privileges zal verkennen op manieren die ze nog niet eerder hebben gedaan.

“Een deel van het plezier van het kijken naar de oude was destijds: 'Oh, dit is hoe het is om een zeer bevoorrechte tiener te zijn die straffeloos kan handelen' en daar plaatsvervangend doorheen te leven, maar met dit toon, wrok in de klas is er een veel explicieter onderdeel van, waar ik heel goed in ben, zei hij.

Op dit moment is er momenteel geen officiële releasedatum voor de reboot-serie, behalve wat Safran op Twitter heeft aangekondigd.

Tot die tijd kunnen fans alle zes seizoenen van de originele Gossip Girl op HBO Max bingewatchen.

Aanbevolen: