Kerry Washington heeft niets dan lof voor Priyanka Chopra's 'White Tiger

Inhoudsopgave:

Kerry Washington heeft niets dan lof voor Priyanka Chopra's 'White Tiger
Kerry Washington heeft niets dan lof voor Priyanka Chopra's 'White Tiger
Anonim

De film ging in première op de streamer op 22 januari en is een goed-man-breekt-slecht verhaal met in de hoofdrol Chopra naast Adarsh Gourav en Rajkummar Rao. De Indiase actrice is ook uitvoerend producent, samen met Selma-regisseur Ava DuVernay.

Kerry Washington houdt van 'White Tiger' en Priyanka Chopra

“WIT. TIJGER. WIT. TIJGER. WIT. TIJGER. WHITE F%€ TIGER,” tweette Washington.

The Little Fires Everywhere-ster beschouwde de film ook als een 'must-see'.

Een bewerking van de veelgeprezen roman uit 2008 van Aravind Adiga, The White Tiger, ziet de in de staat Bihar geboren coureur Balram Halwai (Gourav) gedesillusioneerd raken door het volgen van de regels. Hij zal eindelijk ontsnappen aan een leven van dienstbaarheid en een succesvolle ondernemer worden. Maar succes heeft een prijs.

Chopra speelt de rol van Pinky Madam, wiens verhaal verweven raakt met dat van hoofdrolspeler Balram. Als chauffeur voor een machtige Indiase familie wordt Balram blootgesteld aan corruptie en wordt hij onder druk gezet om een misdaad toe te geven die hij niet heeft begaan.

Pinky is de vrouw van Ashok (Bollywood-ster Rao,) Balram's baas. De film zet de schijnwerpers op de hypocrisie en wreedheid van het Indiase kastenstelsel, waardoor de sociale en economische verdeeldheid in stand wordt gehouden. Geboren in een landelijk dorp, wordt Balram bespot en ontslagen door Ashok en zijn familie, behalve Pinky.

Chopra reageerde op de tweet van Washington en bedankte haar voor haar vriendelijke woorden.

“Heel erg bedankt voor je steun lieverd! Jij bent de beste! Yay, schreef de actrice en producer.

Cardi B werd verplaatst door 'White Tiger'

Washington is niet de enige beroemdheid die in de ban raakt van White Tiger. Cardi B heeft zelfs getweet om Chopra haar liefde voor de film te laten zien.

“Witte tijger is zo'n geweldige film. Ik was aan het huilen en boos toen ik ernaar keek', schreef de Bodak Yellow-rapper op Twitter.

“Hetzelfde,” antwoordde Chopra.

“Bedankt, zo blij dat je ervan genoten hebt,” voegde de actrice eraan toe.

Cardi nam ook de tijd om Chopra te vertellen dat haar optreden "geweldig" was, en voegde voor de goede orde een emoji met hartogen toe.

White Tiger streamt op Netflix

Aanbevolen: