Wie is de dochter van Ted Bundy, Rose, en waar is ze nu?

Inhoudsopgave:

Wie is de dochter van Ted Bundy, Rose, en waar is ze nu?
Wie is de dochter van Ted Bundy, Rose, en waar is ze nu?
Anonim

Stel je voor dat je de dochter bent van een seriemoordenaar? Maak kennis met Rose Bundy.

Er zijn talloze documentaires, films en boeken uitgebracht over het leven van de beruchte en narcistische Ted Bundy, maar er werd niet veel onthuld over zijn dochter die in de dodencel werd verwekt. Ja, Rose (of Rosa) is verwekt terwijl Bundy in de gevangenis zat. Onlangs is er een hernieuwde interesse in de sociopaat vanwege Netflix's Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile en The Ted Bundy Tapes, maar beiden verzuimden te vermelden wat er met de dochter van Ted Bundy was gebeurd.

Wat volgt is een klein achtergrondverhaal over Bundy en zijn ex-vrouw. De van nature charmante seriemoordenaar liet vrouwen aan zijn voeten vallen, en een van hen was toevallig Carole Ann Boone. Boone werd verliefd op de gekke man, waarvan ze ervan overtuigd was dat hij onschuldig was gedurende zijn hele tijd in de gevangenis, en ze trouwden zelfs tijdens een proces. We weten nog steeds niet zeker hoe Boone zwanger raakte tijdens een bezoek aan Bundy in de dodencel, maar het is inderdaad gebeurd.

Hoewel Rose relatief privé is gebleven, zijn er een paar stukjes en beetjes die we willen delen.

6 Ze is het enige kind van Ted Bundy

Hoewel we misschien nooit zullen weten hoe Ted zijn vrouw Boone kon bevruchten terwijl hij in de dodencel zat, weten we wel dat zijn dochter legitiem van hem is. En terwijl de massamoordenaar zijn straf uitzat voor zijn verachtelijke daden, voedde hij ook een kind op - zijn enige biologische kind.

Het enige kind van de beruchte seriemoordenaar werd geboren in oktober 1982, waarmee ze al 38 jaar oud is. Haar geboorte kwam ook op een moment dat de zaak van de terroriserende moordenaar de grootste razernij ter wereld was. We zijn al 38 en we vragen ons af waar ze haar jeugd doorbracht en hoe ze opgroeide.

5 Ze heeft een halfbroer bij haar moeder

Hoewel Rose Bundy's enige biologische kind is, heeft Carol Anne Boone, die in het konijnenhol viel en verliefd werd op Bundy, nog een kind. Als je de simpele wiskunde doet, betekent dat dat Rose een halfbroer heeft. Boone was in een eerder huwelijk voordat ze onder de charme van Bundy werd gegoten en een zoon had genaamd Jayme/James. Terwijl Bundy in de dodencel zat en zijn proces media-zwaar was, zou Boone zowel Jayme als Rose de charismatische moordenaar laten bezoeken.

Of Rose een relatie heeft onderhouden met de zoon van haar moeder is onduidelijk, maar ze is in ieder geval niet helemaal alleen.

4 Ze leeft waarschijnlijk onder een pseudoniem

Als je grondig op zoek bent naar een Rose of Rosa Bundy, loop je misschien tegen een muur aan. Blijkbaar moest Boone na de executie van de slechte en narcistische moordenaar alleen haar dochter opvoeden.

Na zoveel meegemaakt te hebben, koos het moeder-dochterduo ervoor om uit de schijnwerpers te blijven en van de kaart te verdwijnen. Wat we echter wel weten, is dat Rose Bundy misschien niet langer 'Rose Bundy' is, omdat ze naar verluidt onder een pseudoniem leeft. We nemen haar of haar moeder niet kwalijk dat ze die beslissing heeft genomen, aangezien ze niet zou moeten leven onder de bedorven naam van haar vader.

3 Ze is naar verluidt aardig en intelligent

Als er een film of documentaire over de moordenaar uitkomt, zijn we opnieuw gefascineerd door het verhaal en zetten we onze detectivehoed op en doorzoeken we grondig het World Wide Web om te proberen alle belangrijke informatie te vinden op zijn dochter.

Het blijkt dat er eigenlijk niet veel bekend is over Rose. De auteur Ann Rule, die zich vrijwillig bij Bundy aanmeldde bij een zelfmoordcrisis-hotline, is de enige die een paar dingen te zeggen had met behoud van de privacy van het gezin. Zowel Boone als Rose kennende, volgens Oxygen, beweerde de schrijver achter The Stranger Beside Me dat Rose "aardig en intelligent" is.

2 Haar huidige verblijfplaats is begrijpelijk een mysterie

Hoewel we slechts stukjes en beetjes informatie hebben, is de informatie die we hebben waardevol. Rose leidt een leven onder de radar, wat niet meer dan eerlijk is gezien de pijn die ze moest doorstaan.

Rule, die een boek over Ted Bundy schreef, heeft zeker waardevolle informatie gedeeld, hoewel sommigen misschien denken dat het lege woorden zijn. Als toevoeging aan het gevoel dat Rose aardig en intelligent is, legde de auteur, die zoveel weet, maar zo weinig over de beruchte familie, uit: "Ik heb geen idee waar zij en haar moeder kunnen wonen." Dus we weten dat Rose het goed doet voor zichzelf en ver van de schijnwerpers leeft.

1 Voor altijd uit de schijnwerpers

Voor zover we weten, lijkt ze in niets op haar vader!

Helaas is de enige concrete informatie die we hebben van Rule. En omdat Rule herhaaldelijk heeft beweerd dat ze hun privacy wil respecteren, is wat we wel weten nogal vaag. Op de officiële website van Rule getuigde ze van het feit dat ze echt niet weet waar Rose haar leven doet."Ik heb bewust vermeden iets te weten over de verblijfplaats van Ted's ex-vrouw en dochter, omdat ze privacy verdienen. Ik wil niet weten waar ze zijn; ik wil nooit overrompeld worden door de vraag van een journalist over hen. Ik weet alleen dat Teds dochter is uitgegroeid tot een fijne jonge vrouw."

Een fijne jonge vrouw is alles wat we moesten horen om te weten dat het goed met haar gaat. Ze blijft een mysterie.

Aanbevolen: