Wie is de dochter van Scarlett Johansson? Zoete weetjes over Rose Dorothy Dauriac

Inhoudsopgave:

Wie is de dochter van Scarlett Johansson? Zoete weetjes over Rose Dorothy Dauriac
Wie is de dochter van Scarlett Johansson? Zoete weetjes over Rose Dorothy Dauriac
Anonim

Scarlett Johansson en Romain Dauriac verwelkomden hun dochter, Rose Dorothy, in 2014, maar ze willen haar zeker zo onbekend mogelijk maken. ScarJo en haar inmiddels ex-man, Romain Dauriac, beschermen hun bijna zesjarige dochter zorgvuldig voor het publieke oog. Geen van beide ouders heeft accounts op sociale media en ze houden er zeker niet van als ze door de paparazzi wordt gefotografeerd.

De ster van Marvel Cinematic Universe staat echter open om over Rose Dorothy te praten in talkshows en heeft een aantal zeer lieve feiten over haar dochter onthuld, van haar meisjesachtige outfits tot haar zorgzame en sprankelende persoonlijkheid. Dus, wie is Rose precies? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 7 juli 2021, door Michael Chaar: Scarlett Johannson en Romaine Dauriac verwelkomden hun dochter Rose Dorothy in 2014 en hebben haar beiden opgevoed als alleenstaande ouders. hun 2017-splitsing. Het duo heeft er allebei voor gekozen om Rose's leven privé te houden, maar ScarJo heeft duidelijk gemaakt dat ze zo meisjesachtig is als maar kan! Naast Rose verwacht Scarlett Johannson nog een baby met SNL-ster, Colin Jost. Het nieuws kwam eerder vandaag naar buiten en onthulde dat de Black Widow-actrice "binnenkort" moet komen, wat betekent dat Rose Dorothy op het punt staat een grote zus te worden!

Wie is de vader van Rose, Romain Dauriac?

Lang voordat Scarlett Johansson Saturday Night Live-presentator Colin Jost de liefde van haar leven noemde, ging ze uit en trouwde ze uiteindelijk met Romain Dauriac, een Franse journalist die later eigenaar werd van een onafhankelijk creatief reclamebureau.

De exen werden in 2012 voor het eerst samen gefotografeerd in New York City op een date, en volgens Us Weekly was hun relatie een 'wervelwindroman'.

Het stel verloofde zich al snel en op 30 augustus 2014 beviel Johansson van Rose Dorothy Dauriac in New York City, slechts twee maanden voordat zij en Dauriac gingen trouwen. In oktober van datzelfde jaar hadden ze hun bruiloft op een ranch in Phillipsburg, Montana.

De eerste jaren van Rose's leven verdeelden Johansson en Dauriac hun tijd tussen New York en Parijs. Hierdoor konden de grootouders van Rose aan beide kanten van de familie hun kleindochter leren kennen.

Drie jaar later, in 2017, vroegen Johansson en Dauriac echter een echtscheiding aan. Ze waren minstens een paar maanden eerder gescheiden en kwamen als een beetje een verrassing voor fans. Johansson hield haar relatie en haar pasgeboren baby op een laag pitje, dus het nieuws leek nog abrupter.

Wie is Rose Dorothy Dauriac?

Zoals veel van haar fans al weten, is Scarlett een zeer beschermende moeder. Er zijn geen officiële foto's van Rose openbaar gemaakt, wat betekent dat de paparazzi nog wanhopiger zijn geweest om te proberen foto's te maken van Johansson en haar dochter.

De dreiging die Johansson voelde tijdens de Avengers: Endgame-perstour die aan haarzelf en haar dochter was gericht, was genoeg voor haar om naar de politie te gaan en een verklaring af te leggen.

Hoewel Johansson haar dochter erg beschermend is en bereid is op te komen tegen onwettige paparazzi, staat ze open om over Rose te praten in talkshows.

In 2018 verscheen Johansson in The Ellen Show en vertelde ze over haar dochter. Ze onthulde dat Rose, die toen nog maar drie jaar oud was, ervan hield zich te verkleden, vooral als haar outfits te maken hebben met Disney-prinsessen.

“Ze is heel, heel, heel meisjesachtig. Zoals, pijnlijk meisjesachtig,' merkte Johansson lachend op. Het is gek. Ik dacht dat ik meisjesachtig was, maar ze is - ze wil de prinsessenjurk graag naar bed dragen, en ze wil hem naar school dragen, en het is zo van, smerig. New York is niet de beste plek om stof achter je aan te laten slepen. Maar ja, ze is een prinses-geobsedeerd meisje.”

Wat betreft haar reis door het moederschap, Scarlett kon niet gelukkiger zijn!

“Ik waardeer het echt dat mijn dochter daar ook is”, zei Johansson. “Als ik naar haar kijk, voel ik me vol hoop en positiviteit. Het is goed om even te wentelen. En dan moet je jezelf optrekken.”

Johansson verwees opnieuw naar dit inspirerende gevoel in een Extra TV-interview in oktober 2019, toen ze JoJo Rabbit promootte.

“Moeder zijn en een jong kind hebben was zo nuttig,” begon ze. "Dat gaf me veel om uit te putten."

Rose denkt dat haar moeder een echte superheld is

Op The Ellen Show in 2018 bekende Johansson dat haar dochter niet helemaal begrijpt dat haar moeder een actrice is.

"Dus, weet ze dat je een superheld bent?" vroeg DeGeneres. "Begrijpt ze dat?"

“Nou, ze denkt dat ik dat doe,” zei Johansson.“Als je haar vraagt wat ik voor de kost doe, zegt ze: ‘mama is een superheld.’ En toen op een dag … ging ik naar kantoor alsof ik niets met film te maken had. Ik had zoiets van, 'oke, ik zie je later lieverd, mama moet gaan werken.' En ze had zoiets van, 'met wie vecht je?'"

DeGeneres lachte en vroeg of Rose denkt dat Johansson "voor de kost" vecht.

"Ja, ik weet niet of dat een goede zaak is, maar ja," gaf Johansson toe. "Ze denkt dat ik met mensen vecht voor de kost."

Scarlett en Colin verwachten hun eerste kind

Nou, het lijkt erop dat felicitaties op hun plaats zijn, want Rose Dorothy staat op het punt een grote zus te worden! Scarlett Johannson en Colin Jost hebben onlangs aangekondigd dat het duo hun eerste kind samen verwacht.

Terwijl deze baby ScarJo's tweede markeert, is Colin op weg om voor het eerst vader te worden, en fans zijn super enthousiast over het gelukkige paar!

Het nieuws brak eerder vandaag uit, maar er doen al geruime tijd geruchten de ronde na de afwezigheid van de actrice bij een aantal Black Widow-evenementen en optredens. Dus het blijkt dat het gesprek waar was, aangezien Scarlett Johansson naar verluidt "binnenkort" wordt verwacht, zegt Page Six.

Scarlett heeft in plaats daarvan gekozen voor interviews op afstand en/of virtuele interviews om haar nieuwste MCU-film, die deze maand werd uitgebracht, te promoten! Hoewel er geen details over het geslacht of de naam van het kind zijn vrijgegeven, is het duidelijk dat ScarJo en Colin meer dan gelukkig zijn, en we zijn er zeker van dat Rose Dorothy ook net zo opgewonden is!

Aanbevolen: