Hoe kon Ted Bundy een dochter verwekken terwijl hij in de dodencel zat?

Inhoudsopgave:

Hoe kon Ted Bundy een dochter verwekken terwijl hij in de dodencel zat?
Hoe kon Ted Bundy een dochter verwekken terwijl hij in de dodencel zat?
Anonim

De beruchte seriemoordenaar Ted Bundy is een vader van één en griezelig genoeg werd zijn dochter verwekt terwijl hij in de dodencel zat voor zijn moorden.

Bundy staat bekend om het aanvallen en vermoorden van meerdere jonge vrouwen in meerdere staten. Hij had een type en de meeste van zijn slachtoffers hadden lang bruin haar met een scheiding in het midden.

Zijn aanvallen waren gruwelijk en vandaag heeft hij een niveau van schande bereikt dat niet gewenst is. Wat Bundy zo'n populaire seriemoordenaar maakt, was zijn behoorlijk knappe uiterlijk en charmante manieren.

Mensen hebben de neiging om moordenaars als afschuwelijk en angstaanjagend te beschouwen. Maar Bundy niet. Hij was conventioneel aantrekkelijk en gebruikte zijn persoonlijkheid om vrouwen met hem mee te lokken.

Bundy leek een productieve burger en leidde wat leek op een stabiel leven. Hij had zelfs romantische relaties met vrouwen terwijl hij andere vrouwen in het geheim vermoordde.

Hij pleegde zijn misdaden tussen 1974 en 1978 en werd na zijn proces in 1979 ter dood veroordeeld en gaf uiteindelijk toe 36 vrouwen te hebben vermoord.

Deskundigen denken echter dat dit aantal meer dan 100 vrouwen kan zijn. Dus hoe slaagde een seriemoordenaar met zo'n gruwelijke geschiedenis erin om een kind te verwekken terwijl hij in de dodencel zat?

Ted Bundy stelde zijn vriendin voor tijdens zijn proces

Bundy had vijf jaar een relatie met een vrouw genaamd Elizabeth Kendall terwijl hij enkele van zijn moorden pleegde. Ze kreeg argwaan jegens hem en gaf zelfs bewijs aan de politie wat leidde tot zijn arrestaties.

Maar na hun breuk bleef Bundy niet lang vrijgezel.

Tijdens zijn proces, was Bundy in staat een andere vriendin te pakken te krijgen en haar tijdens zijn proces zelfs ten overstaan van een rechter ten huwelijk te vragen. Ze trouwden diezelfde dag.

Bundy ontmoette Carol Ann Boone jaren voor zijn proces toen ze allebei werkten bij het Department of Emergency Services in Washington. Hun relatie was aanvankelijk platonisch, maar om de een of andere reden begon Boone met Bundy te daten voordat zijn procesmoord begon en bleef hij gepleegd.

Boone verhuisde zelfs naar Florida om dichter bij haar man te zijn nadat hij was veroordeeld. Bundy was in Florida omdat hij was aangeklaagd voor de moord op studenten van de Florida State University en voor de poging tot moord op een ontsnapt tienermeisje.

Bundy zat gevangen in de staatsgevangenis van Florida voor de moord op drie van zijn slachtoffers. Boone mocht Bundy zien terwijl hij in de dodencel zat en kon echtelijke bezoeken regelen en zelfs drugs en geld naar hem smokkelen.

Het is duidelijk dat het paar de regels overtrad, wat suggereert dat mensen in de gevangenis wisten wat er aan de hand was.

Ted heeft zijn dochter verwekt dankzij omkoping

Echtelijke bezoeken zijn zeker niet goedgekeurd voor gevangenen in de dodencel, maar Ted Bundy was niet zomaar een gevangene. Hij had geld, charme en roem.

Het leek erop dat Bundy en zijn vrouw privébezoek konden krijgen door correctionele officieren om te kopen.

Volgens de Ted Bundy-tapes zei Boone dat bewakers zelfs een paar keer bij hen binnenkwamen en dat het ze gewoon niets kon schelen. Boone raakte tijdens een van deze bezoeken zwanger en beviel op 24 oktober 1982 van een meisje.

Bundy zat sinds 1980 in de gevangenis in afwachting van zijn executie en zat een jaar in de gevangenis voordat hij zwanger werd van zijn kind.

Rose Bundy heette vaak Rosa en ontmoette haar vader zelfs meerdere keren. Carol had eigenlijk een zoon uit een eerder huwelijk, en hij werd ook meegenomen voor deze onconventionele familietijd.

Ze speelden spelletjes, namen foto's en probeerden een schijn van normaliteit te hebben, ondanks dat dit helemaal niet normaal was. Boone had de hele tijd gedacht dat Ted Bundy onschuldig was en had niet geloofd dat hij een echte seriemoordenaar was.

Hij belde haar op een dag en bekende in wezen door te suggereren dat hij meer locaties van lichamen zou opgeven om executie voor een langere periode te voorkomen. Boone was duidelijk geschokt.

Ze scheidde van hem in 1986, verhuisde terug naar Washington en verbrak alle contact. Ted Bundy werd geëxecuteerd op 24 januari 1989.

Waar zijn Rose Bundy en haar moeder Carole Boone nu?

Zoals we zouden verwachten, heeft Rose Bundy een stil profiel gehouden. Het gerucht gaat dat Carole haar naam en Rose's naam heeft veranderd om geen aandacht te krijgen. Er wordt ook gezegd dat Rose haar eigen naam veranderde als volwassene, maar niemand weet het zeker.

Een bron beweert dat Rose Bundy nog leeft, maar haar naam heeft veranderd en in Engeland woont met een man en drie kinderen. Rose zou vandaag 39 jaar oud worden en zal waarschijnlijk niet graag iedereen vertellen dat ze de dochter van Ted Bundy is.

Zijn schande is sinds zijn dood gegroeid doordat er meerdere films over hem zijn gemaakt, waaronder een waarin Zac Efron in de seriemoordenaar veranderde.

Sommigen suggereren ook dat You van Netflix is geïnspireerd door Bundy.

Carole Ann Boone leefde ook een rustiger leven na haar zeer openbare huwelijk. Er is geen openbare informatie over haar leven, en waarschijnlijk wil ze dat ook zo. Er is echter gemeld dat ze in 2018 is overleden terwijl ze in een verpleeghuis zat.

Aanbevolen: