Waarom heeft coach 'New Girl' meer dan eens verlaten?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft coach 'New Girl' meer dan eens verlaten?
Waarom heeft coach 'New Girl' meer dan eens verlaten?
Anonim

De pilot van New Girl werd bijna 10 jaar geleden uitgezonden op 20 september 2011. De show liep tot 2018 op televisie en fans waren er kapot van toen de serie eindigde na seizoen 7. Zelfs 3 jaar na de laatste aflevering is het nog steeds een Netflix-favoriet. Terwijl Zooey Deschanel de ster van de show is met haar schattige uiterlijk en eigenzinnige persoonlijkheid, was wat de show speciaal maakte de band tussen de personages. Jess, Nick (Jake Johnson), Cece (Hannah Simone), Schmidt (Max Greenfield), Winston (Lamorne Morris) en Coach (Damon Wayans Jr.) wonen af en toe samen in een klein loft-appartement. In de loop van vele jaren ervaren de vrienden het leven in Los Angeles samen als jongvolwassenen.

Coach staat bekend als een zelfverzekerde, atletische man die werkte als personal trainer en parttime ladies man. Hij kan worden gezien met een fluitje en een trainingspak, vaak onnodig. Maar, zoals fans van New Girl weten, was Coach niet de hele show aanwezig, en dit is waarom:

7 Wie is Coach?

Zoals eerder vermeld, wordt Coach gespeeld door Damon Wayans Jr., een acteur uit Vermont. Volgens IMBD volgde hij "zijn vroege passie voor beeldende kunst en animatie op de middelbare school voordat hij werd toegelaten tot de Otis School for Art and Design." In de vroege jaren 2000 volgde Damon in de komische voetstappen van zijn vader en werd schrijver voor sketchcomedy's. Zijn eerste grote film was in 2009, Dance Flicks, voordat hij begon met Happy Endings en New Girl in 2011 en Let's Be Cops in 2014.

6 Na de piloot

Coach is te zien in de pilot-aflevering waarin Jess interviewt om een nieuwe kamergenoot op het hok te worden met Nick, Schmidt en Coach. Maar in aflevering 2 is Coach weg en neemt nieuwe kamergenoot Winston zijn kamer over nadat hij is teruggekeerd van basketballen in het buitenland. Volgens Distractify is de reden voor zijn abrupte vertrek dat hij "al onder contract stond bij de show Happy Endings." Hij nam de rol van coach op zich en geloofde dat Happy Endings niet voor nog een seizoen zou worden verlengd, maar toen het zover was, moest hij terugkeren naar zijn vorige rol van Brad Williams.

5 Seizoen 3

Coach werd in verschillende afleveringen van de show genoemd en er wordt aangenomen dat hij in die tijd bij zijn vriendin Malia woonde. Dit was om hem in staat te stellen terug te keren naar de show wanneer zijn schema dit toeliet. De première van seizoen 3 was getiteld "Coach" toen hij terugging naar het hok nadat Schmidt door de hal was verhuisd. Hij was toen een prominent lid van de cast die een baan kreeg op Jess' school om gymles te geven en kort met CeCe te daten. Deze periode duurt echter niet lang, want aan het einde van seizoen 4 verhuist hij met vriendin May naar New York.

4 New York

Fans waren op zijn zachtst gezegd in de war toen Coach de show voor de tweede keer verlaat na slechts anderhalf seizoen te zijn teruggekeerd. Damon noch de producers van New Girl gaven een reden voor zijn terugtrekking, maar het lijkt niet om een negatieve reden te zijn. In een verklaring aan Variety zei hij: Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gehad om in seizoen drie terug te keren naar 'New Girl' om de rol van Coach opnieuw op te nemen. Het werken met deze ongelooflijk getalenteerde en grappige cast en crew is een van de beste ervaringen in mijn carrière geweest.”

3 Laatste verschijningen

Coach verscheen een paar laatste keren voor de seriefinale in 2018 en werd hier en daar genoemd door personages. Volgens Screenrant weerspiegelde het komen en gaan van Coach "de veranderingen in het leven van jonge volwassenen, iets wat de producenten in de serie wilden laten zien." Hij keerde terug naar de show voor twee afleveringen in seizoen 5 voor de bruiloft van Schmidt en Cece en opnieuw in seizoen 7 voor de begrafenis van Furgeson de kat.

2 Beste Coach Momenten

Veel fans beschouwen Coach als onderschat omdat hij tijdens de show een aantal hilarische scènes heeft. Ten eerste, het implementeren van de douchebag-pot met Schmidt in de pilot waar elk van hen een dollar moet plaatsen als er iets stoms wordt gezegd (vrij vaak). In seizoen 3, wanneer Coach Nick in vorm probeert te krijgen en besluit dat Britney Spear's 'Work Bh' het beste nummer is voor de baan, is klassiek. Ook in seizoen 3 besluit Coach om een schoolfeest te begeleiden, een taak die hij veel te serieus neemt, waardoor hij hoofd van de chaperonne wordt en rollen toewijst. Ten slotte wordt zijn competitieve karakter getoond in zijn bakduel met Winston in pogingen om een verrassende verjaardagstaart voor Jess te maken.

1 Laatste gedachten

Hoewel Coach niet bij elke aflevering aanwezig was, was hij een heel belangrijk onderdeel van New Girl. Zijn karakter laat zien dat vriendschappen gedurende verschillende seizoenen van het leven kunnen voortduren en er kunnen zijn voor de belangrijkste momenten. Terwijl hij weg was, werd hij nooit vergeten, en de show zou niet hetzelfde zijn geweest zonder hem.

Aanbevolen: