Keanu Reeves heeft zijn oude team misschien verlaten toen hij geen prioriteit meer voelde

Inhoudsopgave:

Keanu Reeves heeft zijn oude team misschien verlaten toen hij geen prioriteit meer voelde
Keanu Reeves heeft zijn oude team misschien verlaten toen hij geen prioriteit meer voelde
Anonim

Zelfs tijdens enkele van zijn eerste openbare interviews met David Letterman, was het duidelijk dat Keanu Reeves een geweldig mens was, die altijd als gezond overkwam, zelfs in de begin jaren 90.

Vanuit een carrièreperspectief heeft hij onderweg een aantal gewaagde beslissingen genomen. Misschien wel de meest impactvolle was lid worden van The Matrix toen anderen het script niet begrepen. Hij deed echter ook de juiste beslissing om projecten als Speed 2 af te wijzen, ondanks het feit dat hem een bootlading aan contanten werd aangeboden.

Die beslissingen werden geholpen door zijn oude manager Erwin Stoff. De twee deelden een langdurige samenwerking, hoewel het lijkt alsof de zaken in 2012 zijn verzuurd, volgens Deadline. Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Keanu Reeves beschouwt River's Edge als de film die zijn carrière lanceerde

Tijdens zijn interview met Total Film meer dan tien jaar geleden, onthulde Keanu Reeves dat hij als tiener op het podium de acteermicrobe begon te krijgen.

"Ik herinner me dat ik Mercutio speelde op de middelbare school in Romeo en Julia en dat was gewoon leuk. En ik ben er een beetje in opgegroeid: oorspronkelijk was mijn moeder kostuumontwerper en mijn stiefvader was regisseur op Broadway. Hij ook deed wat films, dus ik werkte als productie-assistent toen ik 15 was. Rond die leeftijd zei mijn moeder dat ik naar haar toe kwam en zei: "Vind je het erg als ik acteur word?"

Hoewel het geen bioscoopsensatie was, schrijft Reeves de film River's Edge toe omdat hij zijn carrière in 1986 veranderde. "Het was een geweldig script. Ik herinner me dat ik naar de auditie ging, waar ik Crispin Glover ontmoette. Dat was een spannende dag. En toen kreeg ik de rol en dat was een nog betere dag! Werken met Crispin, Dennis Hopper ontmoeten… Het was een van mijn eerste banen in Los Angeles en een geweldige artistieke ervaring."

Vanaf dat moment bloeide Keanu en een groot deel daarvan was zijn oude manager Erwin Stoff. Volgens Deadline begon de langdurige samenwerking echter rond 2012 te verzuren.

Keanu Reeves en oude Erwin Stoff beleefden hobbelige tijden in 2012

Professioneel gezien geeft Deadline aan dat het achter de schermen niet goed ging tussen Keanu en Erwin. Deadline stelt dat, gezien Stoff de productiewereld betrad, zijn tijd beperkt werd. Dit kan de reden zijn geweest dat hij mogelijk een van zijn grootste klanten verloor.

"Dit is een waarschuwend verhaal voor elke Hollywood-manager die veel tijd aan het produceren besteedt. Dat is het geval met Erwin Stoff. De president van 3 Arts Entertainment heeft Keanu Reeves ongeveer 32 jaar vertegenwoordigd."

Er wordt aangenomen dat Keanu probeerde het 3 Arts Entertainment-bureau helemaal te verlaten, maar was ervan overtuigd om te blijven en zich bij verschillende vertegenwoordigers aan te sluiten.

"Keanu Reeves verliet heel stilletjes 3 Arts. Toen was hij onlangs overtuigd om bij 3 Arts te blijven, maar met andere vertegenwoordigers", zegt een van mijn bronnen. "Tom Lasally, Nick Frenkel en David Miner hebben hem nu Het is een poging om de cliënt te redden.” Ik heb dit ook met verschillende andere insiders bevestigd, ook al ontkende Stoff enige breuk met mij. Er is mij onafhankelijk verteld dat "er geen rancune is", verklaarde de deadline.

Uiteindelijk produceerde Stoff veel projecten, waarbij de meerderheid Keanu niet betrokken was. Geen van beide partijen heeft ooit een aankondiging gedaan over wat er aan de hand was. In 2016 nam Reeves echter een belangrijke beslissing over de toekomst van zijn carrière.

Keanu Reeves trad in 2016 toe tot WME

In 2016 besloot Keanu Reeves van baan te veranderen en zich aan te sluiten bij het WME-bureau voor alle aspecten van zijn carrière. Variety bevestigde de verhuizing van een paar jaar geleden.

"Acteur, producer en regisseur Keanu Reeves heeft op alle gebieden getekend bij WME."

"Reeves was eerder bij CAA. De advocaat van Reeves is Melanie Cook van Ziffren Brittenham."

Keanu's carrière blijft in de nabije toekomst zonder einde rollen. Hoewel hij zwijgt over zijn persoonlijke leven, heeft de acteur onthuld dat hij op 40-jarige leeftijd worstelde achter de schermen.

"Ik had de klassieke 40-meltdown. Ik had. Het is gênant. Het was best grappig. Maar toen herstelde ik. Voor mij was het als een tweede adolescentie. Hormonaal veranderde mijn lichaam, mijn geest veranderde, en zo kwam mijn relatie met mezelf en de wereld om me heen tot deze aanval van eindigheid."

Dat is duidelijk iets uit het verleden, want op 57-jarige leeftijd blijft de Matrix-ster rijpen als een goede wijn, vooral professioneel.

Aanbevolen: