Kitchen Nightmares' versus 'Hotel Hell' - Met wie was de slechtste bedrijfseigenaar waarmee Gordon Ramsay ooit te maken had gehad?

Inhoudsopgave:

Kitchen Nightmares' versus 'Hotel Hell' - Met wie was de slechtste bedrijfseigenaar waarmee Gordon Ramsay ooit te maken had gehad?
Kitchen Nightmares' versus 'Hotel Hell' - Met wie was de slechtste bedrijfseigenaar waarmee Gordon Ramsay ooit te maken had gehad?
Anonim

Gordon Ramsay moest zijn deel van incompetente ondernemers op hun plaats zetten. Soms moest hij ze uitschelden omdat ze hun werknemers beledigden, en soms moest Ramsay zijn verliezen beperken en weglopen en het bedrijf laten mislukken. Er is geen gebrek aan inhoud zoals deze in Hotel Hell of Kitchen Nightmares.

Ramsay heeft veel te maken gehad, waaronder een pizzeria-eigenaar die voedselvergiftiging niet begrijpt, een restauranteigenaar met maffia-connecties, een hoteleigenaar die van zijn werknemers stal en in verschillende gevallen disfunctionele gezinnen. Dit zijn enkele van de slechtste ondernemers die ooit de shows van Gordon Ramsay hebben geprezen (of moeten we zeggen schande).

8 The Dead Lobster Fiasco At Sal's Pizzeria

Sal's Pizzeria worstelde met slechte service, een incompetente chef-kok die aan zijn telefoon gekluisterd was en over het algemeen walgelijke voedselbehandeling. Op een moment dat Sal voor altijd had kunnen verwoesten, werd er een stapel dode kreeften in de tank achtergelaten met de levende. Je kunt dode en levende kreeften niet in dezelfde tank houden, omdat dode schelpdieren longontsteking in hun vlees opbouwen, wat dodelijke voedselvergiftiging kan veroorzaken. Een klant van Sal werd vergiftigd omdat de chef de tank niet goed in de gaten had. De eigenaar van Sal was er kapot van toen de klant ziek werd, maar gelukkig overleefde de klant en Sal luisterde naar elk woord dat Ramsay te zeggen had.

7 Denise The 86er Van Café Hon

Denise runde haar restaurant, Café Hon, alsof het een ijdelheidsproject was. Haar naam en gezicht stonden prominent op het bijbelse menu en ijdelheid motiveerde haar ook in de keuken. Elke keer dat een gerecht terug naar de keuken werd gestuurd, wat veel gebeurde, was de reactie van Denise om het gerecht te "86". In plaats van het te proeven en te proberen erachter te komen wat er mis was, schrapte ze het eten van het menu voor die dag, waardoor het voor klanten bijna onmogelijk werd om iets te bestellen en onmogelijk voor haar om erachter te komen hoe ze haar kookkunsten kon verbeteren. Na een pijnlijke interventie met haar staf, zag Denise het licht en veranderde ze ten goede.

6 Het schoonfamiliedrama in de Burger Kitchen

The Burger Kitchen was een pijnlijke aflevering van Kitchen Nightmares. De eigenaren waren veel te duur voor het eten, ze stonden erop dat de gerechten perfect waren, ook al wist hun chef-kok niets van de recepten, en wat nog erger was, was de giftige gezinsomgeving. De eigenaren hadden hun zoon in dienst en op een bijna clichématige manier konden de moeder en de verloofde van haar zoon nooit met elkaar overweg. Soms concurreerde de moeder zelfs met het meisje om de aandacht van haar zoon, en dat was ronduit zielig. De spanning in het restaurant nam toe toen de chef-kok naar buiten stormde en stopte nadat hij genoeg had van de idiote ruzies van de familie.

5 The Hippie Hotel

Hoewel cannabis nu legaal is in verschillende staten, kan onverantwoordelijk gebruik zelfs de meest slimme bedrijfseigenaren schaden. Dat gezegd hebbende, de eigenaren van de Applegate River Lodge in Oregon waren niet slim, althans niet totdat Ramsay tussenbeide kwam en hen leerde hoe ze een bedrijf moesten runnen. Dit Hotel Hell begon met de eigenaar die pronkte met zijn cannabisvoorraad, wat Ramsay als een enorme rode vlag beschouwde, en Ramsay was woedend toen de eigenaar pronkte met verantwoordelijkheid en de plaats gebruikte als locatie voor een psychedelisch hippiefeest. De eigenaren dachten dat het feest hielp bij het genereren van omzet, maar Ramsay rekende uit en nee, dat was niet zo.

4 De buikdanseres bij het verbodsrooster

De eigenaar van de Prohibition Grille wist duidelijk niet wat ze aan het doen was. Rishi Brown toerde regelmatig langs de tafels en nam klachten over het eten nooit serieus, en ze liet zien dat ze weinig tot geen verstand had van het runnen van een restaurant. Toen Ramsay haar vroeg naar de Soup De Jour (soep van de dag) had de eigenaresse geen idee waar Ramsay het over had. Dat schokte Ramsay niet zo erg als toen ze met haar buikdansgroep opsprong en optrad voor hem en de gasten.

3 De hoteleigenaar die werknemers letterlijk tot slaaf maakte

Wat de eigenaar van de Juniper Inn zijn werknemers heeft aangedaan, is onvergeeflijk en illegaal. Toen Ramsay zijn onderzoek deed en het hotelpersoneel interviewde, ontdekte hij dat de eigenaar de fooien van het personeel oppotte en niet alleen dat hij ze niet betaalde. Het personeel werd alleen betaald met kost en inwoning, hoewel het eten in het hotel volgens Ramsay ook vrijwel oneetbaar was. Er is een woord voor deze vorm van bedrijfsvoering: slavernij. Ondernemers let op, u moet uw werknemers met echt geld betalen. Als je ze alleen kost en inwoning geeft, raad eens, je hebt geen werknemers, je hebt slaven. Zoals je je kunt voorstellen, toonde Ramsay geen genade in deze aflevering.

2 Gordon Ramsay kon bijna niets doen om de mafioso-restaurateur te helpen

Woedebeheersingsproblemen komen niet eens in de buurt van het beschrijven van de giftige operaties die achter de schermen plaatsvinden in Peter's Italian Restaurant, een klassiek Italiaans eetcafé dat Ramsay vrijwel niets kon doen om te helpen redden. De eigenaar begon zo snel met gevechten, letterlijke vuistgevechten trouwens, dat fans van de show geloven dat de eigenaar in de maffia zat. Die bewering werd niet geholpen door het feit dat tijdens het opnemen van de aflevering een echte schuldenaar naar het restaurant kwam, waardoor de eigenaar opnieuw een gevecht begon dat hij gedoemd was te verliezen.

1 Amy's Baking Company was het eerste bedrijf waar Gordan Ramsay vanaf moest lopen

Dit is misschien wel de meest beruchte vreselijke zaak waar Gordon Ramsay ooit het ongenoegen van heeft gehad om in te stappen. Amy Bouzalgo en haar man Samy sloegen hun bedrijf de grond in en waren de eerste showdeelnemers waarvan Ramsay moest weglopen. Ze volgden zijn advies niet op en Ramsay werd uit de eerste hand onderworpen aan hun afschuwelijke gedrag. Samy beledigde zijn hele staf emotioneel, waardoor ze allemaal moesten stoppen, en Ramsay was woedend toen hij ontdekte dat Samy de fooien van het personeel stal. Het paar was ook erg verontrustend, Amy noemde haar katten 'haar kinderen', ze hadden een leeftijdsverschil van minstens 20 jaar en Amy huilde elke keer dat Gordon Ramsay haar probeerde te confronteren. Het bedrijf liep uiteindelijk jammerlijk mis en het echtpaar woont nu in Israël.

Aanbevolen: