Deze 'Ellen Show'-gasten hebben misschien spijt van hun interviews

Inhoudsopgave:

Deze 'Ellen Show'-gasten hebben misschien spijt van hun interviews
Deze 'Ellen Show'-gasten hebben misschien spijt van hun interviews
Anonim

Eerder dit jaar kondigde Ellen DeGeneres aan dat ze haar contract als presentatrice van The Ellen DeGeneres Show niet zou verlengen als die in 2022 afloopt. eigenlijk van plan was om te vertrekken aan het einde van haar vorige contract, maar toen ze eenmaal had verlengd, bleef ze onvermurwbaar dat dit haar absoluut laatste contract zou zijn.

Er werd veel gespeculeerd dat de beslissing om weg te lopen was geïnspireerd door controverses rond de show als een 'giftige werkplek', geruchten dat ze er erg op gebrand was om onmiddellijk te stoppen. Maar terwijl ze terugkijkt op een reis van bijna twee decennia bij NBC, zijn het niet alleen haar medewerkers die verhalen hebben over slechte ervaringen in de show.

Ellen is vrij onvoorwaardelijk in haar interviewbenadering en heeft een reputatie opgebouwd dat ze haar gasten zich tijdens haar ambtstermijn ongemakkelijk voelt. Van het stellen van uiterst persoonlijke vragen tot het bang maken van mensen op de nationale televisie, hier is een lijst met gasten die zich hun optredens bij Ellen niet zo graag zullen herinneren.

9 Michelle Obama's schouderuitslag

In de laatste maanden van de tijd van voormalig First Lady Michelle Obama in het Witte Huis, nam Ellen een fragment op waarin ze haar meenam naar een CVS-apotheek om benodigdheden te kopen. Terwijl ze door de winkel liepen, nam de cabaretier het op zich om de rest van de klanten aan te kondigen dat Obama uitslag had.

De first lady zei dat het alleen een schouderuitslag was, maar Ellen - op megafoon - riep: "Eh, een beetje lager dan dat!"

8 Ellen Ghosted Dakota Johnson's verjaardagsfeestje

Tijdens een optreden op Ellen in 2019 merkte actrice Dakota Johnson dat ze door de presentatrice werd gegriefd over waarom ze dat jaar niet was uitgenodigd voor haar verjaardagsfeestje. Het bleek dat Johnson haar inderdaad had uitgenodigd, maar ze kwam niet opdagen. Ellen probeerde dit te verifiëren, terwijl haar gast klaagde: "Ik wist niet eens dat je me leuk vond!"

Koop een paar seconden ongemakkelijke stilte.

7 Elisabeth Moss kan niet twerken

Elisabeth Moss tijdens een aflevering van 'The Ellen DeGeneres Show&39
Elisabeth Moss tijdens een aflevering van 'The Ellen DeGeneres Show&39

The Handmaid's Tale-ster Elisabeth Moss bezocht Ellen in april 2018. Helaas voor haar besloot de komiek om bonnetjes van haar te trekken bij een eerder optreden. Daarin zou Moss aan het twerken zijn, maar in plaats daarvan deed ze een raar soort jazzhand breakdance.

Ze kreeg een rood gezicht toen Ellen de band opnieuw liet afspelen, maar ze kon zichzelf tenminste verlossen met een meer accurate versie van een twerkdans.

6 Hassan Minhaj roept Ellen op

Hassan Minhaj maakte van de gelegenheid gebruik om zijn collega-comic te roepen toen ze zijn naam in april 2019 verkeerd uitsprak. Op typisch komische wijze legde hij uit hoe mensen dit vaak doen: "Mensen spreken het altijd verkeerd uit. 'Hasseen Minaja! Hussein! Het spijt me zo dat ik het niet kan uitspreken, maak kennis met mijn zoon, Hixbie Witherthrottle III.'"

Met zijn ouders in het publiek, moest hij het proces doorlopen om iedereen te leren hoe ze het correct moesten uitspreken.

5 Meghan Markle zit thuis

Meghan Markle's vreselijk saaie interview met Ellen DeGeneres
Meghan Markle's vreselijk saaie interview met Ellen DeGeneres

De hertogin van Sussex was onlangs te zien in een segment waarin ze een aantal verkopers op straat in de maling moest nemen, op strikte instructies van Ellen via een verborgen microfoon. De capriolen zouden veel fans van de koninklijke familie niet onder de indruk hebben achtergelaten.

De daaropvolgende reactie maakte Markle blijkbaar zo overstuur, dat ze naar verluidt bijna nooit het huis verlaat.

4 Taylor Swift is niet aan het daten met Zac Efron

Muzikant Taylor Swift bevond zich aan de ontvangende kant van Ellen's grappen toen de gastheer bleef volhouden dat ze een relatie had met Zac Efron. Ondanks Swift's aandringen dat ze dat niet was, bleef Ellen verdubbelen totdat het leek alsof haar gast op het punt stond te huilen.

Het was ook niet de eerste keer dat Swift dit deed, nadat ik haar eerder had geplaagd: "Laten we praten over je tijd in de gevangenis."

3 Celine Dion zal niet iedereen tevreden stellen

In haar begindagen in de show maakte Ellen de fout zich af te vragen waarom zangeres Celine Dion nooit het zeer lange haar van haar zoon, René-Charles Angélil, afsneed. "Heb je daar een probleem mee?" vroeg Celine aan Ellen, want de stemming sloeg al snel om.

"Wat ik ook ga doen, ik zal niet iedereen tevreden stellen", zei de Canadese muzikant.

2 Ellen had moeite met dansen van Cardi B

Ellen had kritiek op het dansen van Cardi B op Coachella
Ellen had kritiek op het dansen van Cardi B op Coachella

Nogmaals had Ellen een probleem met het dansen van een van haar gasten. Ze liet video's zien van Cardi B die danst op Coachella en zei: "Het lijkt erop dat je je klaarmaakt om daar te bevallen!" Dit was in april 2018, drie maanden voordat Cardi haar dochter Kulture ter wereld bracht.

De rapper probeerde in ieder geval de onhandigheid te verzachten toen ze antwoordde: "Nou, weet je, ze zeggen dat hoe meer je beweegt, hoe makkelijker het eruit zal komen."

1 Channing Tatum Angst voor porseleinen poppen

Ellen had haar onderzoek naar Channing Tatum gedaan voordat hij in september 2014 naar haar show kwam. Ze ondervroeg hem over een echte angst die hij nog steeds koesterde, en de acteur gaf toe dat hij absoluut doodsbang was voor porseleinen poppen. Het was niet verwonderlijk dat de gastheer er twee speciaal voor Tatum had klaargemaakt en ze bracht ze naar buiten, waardoor hij in zijn stoel opkrulde.

Toen ze klaar was met hem te plagen, antwoordde Tatum sarcastisch: "Dat was helemaal niet erg. Ik heb er zo van genoten!"

Aanbevolen: