George Clooney heeft ooit onthuld dat hij deze interessante hobby heeft

Inhoudsopgave:

George Clooney heeft ooit onthuld dat hij deze interessante hobby heeft
George Clooney heeft ooit onthuld dat hij deze interessante hobby heeft
Anonim

Als je naar de films van George Clooney kijkt, zie je fans één kant van zijn persoonlijkheid en dat is het portretteren van zowat elke persoonlijkheid. Aan de andere kant gaf het zien van George's relatie met Amal Alamuddin de fans inzicht in een ander aspect van hun favoriete voormalige vrijgezel.

En toch is er nog veel dat fans niet weten over George, omdat hij veel stukken van zijn persoonlijke leven goed geheim houdt. Maar George onthult soms details over zijn persoonlijke leven die fans nooit hadden verwacht, en dat deed hij bijna tien jaar geleden in een Reddit AMA.

George Clooney heeft een interessante hobby

Hoewel veel beroemdheden hobby's hebben, zoals het verzamelen van dure auto's of het gooien van geld naar hun 'passieprojecten' in de film, heeft George andere dingen die hij graag doet die niets met Hollywood te maken hebben. Of in ieder geval heel weinig met Hollywood te maken.

Maar hij had geen hechtingservaring zoals Brad Pitt en Leonardo DiCaprio met hun gedeelde interesse.

In een AMA vroeg een fan George om een hobby van hem te onthullen die de meeste mensen niet kennen. Als reactie legde George uit dat hij een schoenmaker is en graag schoenen maakt. Het is een interessante onthulling van iemand die duidelijk een flink bedrag uitgeeft aan designerschoenen (of ze in ieder geval draagt als merken hem freebies aanbieden), maar George leek eerlijk te spreken.

Een andere fan vroeg Clooney gekscherend of hij of Daniel Day-Lewis de betere schoenmaker was, en George had een grappig verhaal als antwoord.

Hij beweerde dat terwijl Daniel Day-Lewis veel tijd besteedde aan het leren spelen van Lincoln, George zelf "gefocust bleef - met de overall en de hamer."

Fans hielden van George's openhartigheid, maar het was duidelijk dat hij de schoenmakershobby serieus nam, op basis van latere opmerkingen in dezelfde AMA.

George heeft andere hobby's, maar neemt zijn schoenen mee

Een andere fan die wat meer wist over wat George in zijn vrije tijd doet, vroeg hem of hij beroemde vrienden had met wie hij graag motorde. George antwoordde dat hij van paardrijden houdt en noemde een (niet-celeb, of mogelijk Quaid?) vriend genaamd Randy met wie hij jaarlijks uitstapjes maakt.

Maar dat is niet het enige wat George doet als een "hobby en een hoofdopruiming". Hij ging dieper in op zijn motortrippen door te zeggen: "Ik doe dat, geloof het of niet, terwijl ik eigenlijk aan het keien ben."

Het is niet duidelijk of George grappig probeerde te zijn, of dat hij gewoon zei dat hij zijn schoenprojecten mee op pad neemt terwijl hij rondreist. Het is bijna zoals mensen die hun breiwerk overal mee naartoe nemen; misschien brengt George zijn lopende schoenen op de weg om te blijven slijpen tijdens zijn downtime.

Aanbevolen: