Dit is het rijkste 'Glee'-castlid in 2021

Inhoudsopgave:

Dit is het rijkste 'Glee'-castlid in 2021
Dit is het rijkste 'Glee'-castlid in 2021
Anonim

Het populaire muzikale komediedrama Glee ging in 2009 in première op Fox en werd meteen een enorme hit. Fans over de hele wereld konden geen genoeg krijgen van alle tieners die naar de Glee Club op William McKinley High School gingen en het is veilig om te zeggen dat ze er kapot van waren toen de show eindigde na het uitzenden van zijn laatste zesde seizoen in 2015.

Vandaag bekijken we wie het rijkste voormalige Glee-castlid is. Hoewel de meesten van hen succes hadden na de show, is er maar één castlid dat het rijkst is, dus blijf scrollen om erachter te komen wie!

10 Jayma Mays - Nettowaarde $3 miljoen

De aftrap is Jayma Mays die Emma Pillsbury speelde in de populaire Fox-show. Naast deze rol staat Mays ook bekend om zijn optreden in shows als Heroes, The League en Trial & Error, evenals films als Red Eye, Paul Blart: Mall Cop en The Smurfs. Momenteel wordt de actrice geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

9 Heather Morris - Nettowaarde $ 4 miljoen

De volgende op de lijst is Heather Morris die Brittany S. Pierce speelde in Glee. Naast deze rol is Morris vooral bekend door zijn rol in films als Folk Hero & Funny Guy, Spring Breakers en Most Likely to Die, evenals shows als Pretty Little Stalker, The Troupe en LA LA Living. Volgens Celebrity Net Worth wordt Heather Morris momenteel geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen.

8 Dianna Agron - Netto waarde $4 miljoen

Laten we verder gaan met Dianna Agron die Quinn Fabray speelde in het populaire muzikale comedy-drama. Naast deze rol is Agron vooral bekend door zijn rol in films als I Am Number Four, Hollow in the Land en Shiva Baby, evenals in shows als Veronica Mars, Heroes en Celebrities Anonymous.

Dianna Agron wordt momenteel ook geschat op een vermogen van $ 4 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Dit betekent dat Agron en Morris hun plek op de lijst van vandaag delen

7 Jenna Ushkowitz - Netto waarde $4 miljoen

Jenna Ushkowitz die Tina Cohen-Chang speelde op Glee, de volgende op onze lijst. Naast deze rol is Ushkowitz vooral bekend door zijn optreden in shows als The Suite Life of Zack & Cody en Little Bill, maar ook in films als 1 Night in San Diego, Hello Again en Twinsters. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jenna Ushkowitz momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Dianna Agron en Heather Morris.

6 Darren Criss - Nettowaarde $5 miljoen

De volgende op de lijst is Darren Criss die Blaine Anderson speelde in Glee. Naast deze rol is Criss vooral bekend door zijn rol in films als Superman: Man of Tomorrow, Midway en Girl Most Likely, evenals in shows als The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, Hollywood en Roy alties. Volgens Celebrity Net Worth wordt Darren Criss momenteel geschat op een nettowaarde van $ 5 miljoen.

5 Chris Colfer - Netto waarde $8 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door Chris Colfer die Kurt Hummel speelde in de Fox-hit. Afgezien van deze rol staat Colfer ook bekend om zijn verschijning in films als Struck by Lightning en Absoluut Fabulous: The Movie, evenals de show Hot in Cleveland. Op dit moment schat Celebrity Net Worth dat Chris Colfer een nettowaarde heeft van $ 8 miljoen.

4 Matthew Morrison - Netto waarde $10 miljoen

Laten we verder gaan met Matthew Morrison die speelde in het populaire muzikale comedy-drama. Naast deze rol is Morrison vooral bekend door zijn rol in films als Tulip Fever, What to Expect When You're Expecting en Underdogs, evenals shows zoals American Horror Story: 1984, Grey's Anatomy en As the World Turns.

Matthew Morrison wordt momenteel geschat op een nettowaarde van $ 10 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

3 Lea Michele - Netto waarde $14 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is Lea Michele die Rachel Berry op Glee speelde. Naast deze rol is Michele vooral bekend door zijn rol in films als New Year's Ev e en Legends of Oz: Dorothy's Return, maar ook in shows als The Mayor, Scream Queens, Sons of Anarchy. Volgens Celebrity Net Worth wordt Lea Michele momenteel geschat op een nettowaarde van $ 14 miljoen.

2 Harry Shum Jr. - Netto waarde $14 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Harry Shum Jr. die Mike Chang speelde in het populaire muzikale comedy-drama. Naast deze rol is de acteur vooral bekend door zijn rol in films als Crazy Rich Asians, Step Up 2: The Streets en Revenge of the Green Dragons, maar ook in shows als The Legion of Extraordinary Dancers, Tell Me a Story en Schaduwjagers. Harry Shum Jr. wordt momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 14 miljoen - volgens Celebrity Net Worth - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Lea Michele.

1 Jane Lynch - Netto waarde $16 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is Jane Lynch die Sue Sylvester speelde in Glee. Naast deze rol is Lynch vooral bekend door zijn optreden in shows als Two and a Half Men, Criminal Minds en The Good Fight, evenals films als The 40-Year-Old Virgin, Role Models en The Three Stooges. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jane Lynch momenteel geschat op een nettowaarde van $ 16 miljoen.

Aanbevolen: