The Richards Sisters: welk familielid is het rijkste in 2021?

Inhoudsopgave:

The Richards Sisters: welk familielid is het rijkste in 2021?
The Richards Sisters: welk familielid is het rijkste in 2021?
Anonim

Als het gaat om beroemde broers en zussen in de entertainmentwereld - vooral degenen die al tientallen jaren succesvol zijn - denken velen meteen aan de Richards-zussen. Kathy Hilton en Kim en Kyle Richards werden in de jaren '60 en '70 beroemd als kindactrices en sindsdien zijn ze bekende namen in de entertainmentindustrie. Tegenwoordig kennen de meeste mensen ze als reality-tv-sterren, zoals ze allemaal zijn verschenen in The Real Housewives of Beverly Hills.

Vandaag bekijken we welke zus eigenlijk de rijkste is. Hoewel ze zich zeker geen zorgen hoeven te maken over geld, is er nogal een groot verschil in hun huidige vermogen!

6 Kim Richards is de middelste zus die tegenwoordig de neiging heeft om uit de schijnwerpers te blijven

Laten we beginnen met de middelste zus - de 57-jarige Kim Richards. Hoewel sommigen haar misschien herinneren als een kindactrice van haar rollen in projecten als Nanny and the Professor, Escape to Witch Mountain en Return from Witch Mountain, kent het merendeel van het jongere publiek Kim van de reality-tv-show The Real Housewives of Beverly Hills. In de show zou de actrice vaak vechten met haar jongere zus Kyle en velen vragen zich nog steeds af hoe hun relatie vandaag is. Kim was een hoofdrolspeler in de show van seizoen één tot seizoen vijf, waarna ze als gast verscheen in een paar van de latere seizoenen. Tegenwoordig heeft Kim Richards echter de neiging om uit de schijnwerpers te blijven, ook al houdt ze haar fans op de hoogte van haar leven via sociale media.

5 Momenteel heeft Kim naar schatting een nettowaarde van $400 duizend

Hoewel Kim al tientallen jaren in de branche zit, is haar vermogen vandaag niet zo indrukwekkend. Volgens Celebrity Net Worth wordt Kim Richards momenteel geschat op een nettowaarde van $ 400.000.

Kim verdiende $ 100.000 per seizoen van The Real Housewives of Beverly Hills, maar het lijkt alsof ze veel van dat geld heeft opgebruikt.

4 Kyle Richards is de jongste zus en ze is 'echte huisvrouwen' Roy alty

Laten we verder gaan met de jongste zus in de familie - de 52-jarige Kyle Richards. Net als Kim verwierf Kyle ook bekendheid als kindactrice met rollen in projecten als Little House on the Prairie, The Car, Tobe Hooper's Eaten Alive, The Watcher In The Woods en Halloween. Een jonger publiek leerde Kyle echter kennen dankzij The Real Housewives of Beverly Hills, waar ze sinds het eerste seizoen een hoofdrolspeler is. Zoals fans van de show weten, is zij de enige huisvrouw die tot nu toe in alle seizoenen van de show speelde - en daarom is ze de beroemdste dame van de Beverly Hills-show.

3 Kyle wordt geschat op 100 miljoen dollar

Aangezien Kyle elf seizoenen van de show heeft meegedaan, is het zeker geen verrassing dat de reality-tv-ster momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 100 miljoen heeft.

Kyle krijgt maar liefst $ 270.000 per seizoen van de show, dus het is veilig om te zeggen dat ze erg gemotiveerd is om een castlid te blijven. De ster is ook erg actief op sociale media en degenen die haar volgen op Instagram kunnen veel glimpen van haar leven zien wanneer ze niet aan het filmen is The Real Housewives of Beverly Hills.

2 Kathy Hilton is de oudste zus van Richards en ook de moeder van Parijs en Nicky Hilton

De lijst afronden is de oudste zus in de familie - Kathy Hilton. Terwijl Kathy de meeste seizoenen van The Real Housewives of Beverly Hills uit de schijnwerpers bleef, besloot ze zich bij Kyle Richards te voegen als castlid voor het laatste seizoen van de show die eerder dit jaar werd uitgezonden. Hoewel fans het afgelopen seizoen veel van haar te zien kregen, besloot Kathy om parttime deel te nemen aan de show. Zoals velen waarschijnlijk weten, is Kathy Hilton ook de moeder van reality-tv-ster Paris Hilton en modeontwerper Nicky Hilton.

1 En met een nettowaarde van $ 350 miljoen is ze ook de rijkste zus in de familie

Hoewel Kim Richards geen ongelooflijk indrukwekkend vermogen heeft en Kyle Richards zeker kan opscheppen over het hare, is Kathy Hilton verreweg de rijkste van de drie zussen. Volgens Celebrity Net Worth heeft de oudste zus in de familie momenteel naar schatting een indrukwekkend vermogen van $ 350 miljoen. Het is veilig om te zeggen dat fans Kathy de afgelopen jaren veel beter hebben leren kennen en haar ontspannen houding en onberispelijke humor die ze laat zien in The Real Housewives of Beverly Hills hebben haar zeker tot een favoriet bij fans gemaakt!

Aanbevolen: