Dit zijn de rijkste 'Degrassi'-castleden in 2021 (naast Drake)

Inhoudsopgave:

Dit zijn de rijkste 'Degrassi'-castleden in 2021 (naast Drake)
Dit zijn de rijkste 'Degrassi'-castleden in 2021 (naast Drake)
Anonim

Nu was Degrassi in meer dan één opzicht iconisch, maar als iemand moest raden wie de populairste ster was om uit dat rommelige middelbare schooldrama te barsten, houden we er allemaal van om te haten? Dat klopt, het was de enige echte Aubrey Graham, in de wereld beter bekend als Drake. Maar aangezien niet elke beroemdheid die uit onze favoriete Canadese klassieker komt, een coole $ 70 miljoen per jaar kan verdienen, is de echte vraag wie er op de tweede plaats komt na onze rapsensatie.

Het is gek om te geloven dat, hoewel Drake's nettowaarde op dit moment ongeveer 200 miljoen dollar is vanwege zijn muziek, hij deze start kreeg met een tienerdrama. Maar ook al kan niet iedereen zo hoog stijgen, dat betekent niet dat ze niet stijgen. Hier is een lijst met de rijkste Degrassi: The Next Generation-sterren om ons scherm te sieren.

8 Stacey Farber - Nettowaarde $1 miljoen

Om te beginnen hebben we Stacey Farber die de donkere maar verrassend kwetsbare Ellie Nash speelde. Naast deze rol staat Farber bekend om haar optredens in tal van televisiefilms en het spelen van hoofdrollen in shows als 18 to Life, Saving Hope en Diggstown. Farber speelde ook een gastrol in verschillende shows, waaronder Animal Kingdom, Schitt's Creek en meer. Ook heeft ze recentelijk terugkerende rollen geboekt in hits als Superman & Lois en Virgin River. Er wordt gezegd dat ze een nettowaarde van $ 1 miljoen heeft.

7 Cassie Steele - Netto waarde van $1,5 miljoen

Cassie Steel portretteerde de eens zo schattige, toen hete Manny Santos. Na haar vertrek is ze sindsdien vooral bekend geworden door haar rol als Abby Varagas in The LA Complex. Steele heeft ook meerdere rollen geuit in de populaire show, Rick and Morty. Sindsdien heeft Steele ook muziek in haar carrière geïntroduceerd, aangezien ze momenteel in een band zit die "psychocandy" heet. Haar vermogen is een beetje moeilijk vast te stellen, maar lijkt rond de $ 1,5 miljoen te zijn.

6 Lauren Collins - Nettowaarde $3 miljoen

Lauren Collins speelde het gemene meisje waar je voor wilde rooten, Paige Michalchuck in Degrassi: TNG. Sindsdien verscheen ze in tal van korte films en had ze bijrollen in films als Charlie Bartlett en Take the Lead. Sindsdien heeft ze ook gastrollen gespeeld in shows als The Kroll Show, The Strain, Impulse, The Hot Zone en meer. Haar nettowaarde is $ 3 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

5 Miriam McDonald - Nettowaarde $3 miljoen

Miriam McDonald speelde de rol van de steeds groeiende milieuactiviste Emma Nelson en moest het kinderachtige uiterlijk van haar personage waarmaken in de originele Degrassi Junior High uit 1987. Sinds haar vertrek uit de show, ploeterde Miriam in zowel stemacteren als op het scherm. Ze heeft ook in onroerend goed gewerkt. Volgens Celebrity Net Worth is ze ongeveer $ 3 miljoen waard.

4 Christina Schmidt - Nettowaarde $3-4 miljoen

Terwijl ze niet lang in de show was, speelde Christina Schmidt het lieve plus-sized model Terri. We waren diepbedroefd toen ze na slechts drie seizoenen onze schermen verliet om een carrière als model na te streven. Het is dus geen wonder dat deze koningin het modelleringsspel heeft vermoord. Hoewel ze het acteren achterliet met Degrassi, heeft ze een nettowaarde van ongeveer 3 tot 4 miljoen dollar verzameld.

3 Shenae Grimes - Netto waarde $4 miljoen

De volgende op de lijst is Shenae Grimes, die de aardige christelijke brave meid Darcy Edwards speelde. Nadat ze de rol verliet om de iconische Annie Wilson te spelen in 90210 (CW's spin-off van Bevery Hills 90210), is ze sindsdien in tal van televisiefilms verschenen. Ze is vooral bekend van haar optredens in Picture This, Blood Honey, True Confession of a Hollywood Starlet en The Detail. Haar vermogen is vastgesteld op ongeveer $ 4 miljoen.

2 Jake Epstein - Nettowaarde $3-5 miljoen

Nadat Jake Epstein de vals spelende en giftige maar op de een of andere manier sympathieke Craig Manning speelde, heeft hij zich met veel verschillende aspecten van acteren beziggehouden. Hij verscheen in films als Charlie Bartlett en Mouthpiece. Hij heeft ook gastrollen gespeeld in tal van shows zoals Good Witch, My Babysitter's A Vampire, Murdoch Mysteries, Suits, Star Trek: Discovery en meer. Hij speelt ook in seizoen 3 van Umbrella Academy als Alphonso. Epstein heeft ook de wereld van Broadway verkend toen hij Will speelde in de eerste tour van American Idiot, verscheen als een plaatsvervanger voor Spiderman: Turn off the Dark en de originele Gerry Goffin was in Beautiful: The Carole King Musical. Zijn vermogen varieert van site tot site, maar de schatting v alt tussen de $ 3 en $ 5 miljoen.

1 Nina Dobrev - Netto waarde $ 11 miljoen

Nu is deze celeb absoluut de leider met een mijl. Nina Dobrev kreeg haar start als de rustige maar opzwepende tienermoeder Mia Jones. Dobrev verliet haar rol in Degrassi om de jonge, onlangs wees Elena Gilbert te spelen die verliefd wordt op een broeierige vampier in de tv-bewerking van The Vampire Diaries-boeken. Ze speelde ook zes jaar de rol van Katherine Pierce in dezelfde show. Ze staat ook bekend om haar bijrollen in films als The Perks of Being A Wallflower en The Final Girl. Ze heeft ook hoofdrollen gepakt in films als Then Came You, Lucky Days en Run This Town. Dobrev zal ook een uitvoerend producent zijn in de aankomende film Fin en Sick Girl (waar ze zal verschijnen als hoofdrolspeelster Wren). Ze is ook ingesteld om zowel ster als producer te zijn voor de aanstaande bewerking van de boekenreeks Women 99. Tot nu toe ligt het geschatte vermogen van Dobrev op een mooie en koele $ 11 miljoen.

Aanbevolen: