Nick Carter is niet het rijkste Backstreet Boys-lid (hier is wie het is)

Inhoudsopgave:

Nick Carter is niet het rijkste Backstreet Boys-lid (hier is wie het is)
Nick Carter is niet het rijkste Backstreet Boys-lid (hier is wie het is)
Anonim

The Backstreet Boys maakten naam na hun debuut in 1993 en brachten een totale revolutie teweeg in de boybands zoals we die kennen! Hun heerschappij in de jaren '90 en het begin van de jaren 2000 bevestigde hun status in de industrie, maar ze concurreerden niet alleen!

De band, waaronder Nick Carter, AJ McLean, Brian Littrell, Kevin Richardson en Howie Dorough, bevond zich tegen hun grootste concurrentie, NSYNC! Hoewel de twee groepen niets dan liefde voor elkaar hebben, is het vanzelfsprekend dat ze vochten voor die nummer één plek!

Gelukkig voor de jongens overtrof hun heerschappij die van NSYNC of een andere groep, waardoor ze de best verkopende boyband aller tijden konden worden! Met meer dan 100 miljoen verkochte platen is het duidelijk dat de jongens het grote geld binnenhaalden. Hoewel Nick Carter altijd vooraan stond, is hij niet het BSB-lid met het hoogste vermogen, maar hier is wie dat wel is!

8 The Backstreet Boys waren oorspronkelijk een trio

Hoewel de Backstreet Boys berucht zijn omdat ze een jongensband zijn die uit 5 leden bestaat, was de groep eigenlijk oorspronkelijk bedoeld als trio! Howie Dorough en AJ McLean waren de eersten die samenkwamen, aangezien ze allebei in Orlando, Florida woonden. Het duo ontmoette elkaar via een wederzijdse vocale coach en kwam later Nick Carter tegen tijdens audities in 1990. De drie realiseerden zich dat ze perfect konden harmoniseren en begonnen de beginfasen van hun trio te schetsen.

Pas toen neven, Kevin Richardson en Brian Littrell, die regeerden vanuit Lexington, Kentucky, naar Florida verhuisden. Twee jaar later was Lou Perlman op jacht naar de nieuwste boyband, en nadat hij Howie, AJ en Nick had ontmoet, duurde het niet lang voordat Kevin en Brian op de foto kwamen en officieel hun reis begonnen als de Backstreet Boys.

7 Lou Perlman Controverse

Lou Perlman was een gerespecteerde producer in de muziekindustrie. Perlman creëerde niet alleen Backstreet Boys, maar hij was ook het brein achter NSYNC! Ondanks zijn reputatie in de biz stortte Lou's wereld in toen werd onthuld dat hij geld had verduisterd en witgewassen via zijn verschillende muzikale acts, inclusief BSB!

Later werd bekend dat Perlman eigenhandig een van de grootste Amerikaanse Ponzi-schema's in de geschiedenis heeft georkestreerd voor een bedrag van $ 300 miljoen. Lou werd veroordeeld naar aanleiding van de aantijgingen van 2006 en hij zit sindsdien zijn gevangenisstraf van 25 jaar uit.

6 Heeft het schandaal hun nettowaarde beïnvloed?

Lou Perlmans acties hadden niet alleen invloed op zijn vele investeerders, maar ook op zijn bedrijven, waaronder een groot aantal muzikale acts. Terwijl Backstreet Boys maar liefst $ 200 miljoen waard blijven, vragen veel fans zich af of ze zonder Lou Perlman meer waard zouden zijn geweest? Het blijkt dat de band niet te veel geld heeft misgelopen, maar ze hebben nog steeds wat verloren!

Volgens rapporten heeft de band Perlman aangeklaagd na zijn proces, en hoewel ze bijna $ 3,5 miljoen van hem eisten, hebben ze sindsdien in plaats daarvan in totaal $ 99.000 in contanten gekregen. Gelukkig voor de Backstreet Boys, hebben hun individuele vermogens niet echt geleden, en hoewel ze misschien een gezamenlijke $ 200 miljoen waard zijn, wie komt er als de rijkste uit de bus?

5 AJ McLean - $30 miljoen

AJ McLean komt binnen met een nettowaarde van $ 30 miljoen, voornamelijk gemaakt van zijn tijd die hij doorbracht met optreden met de Backstreet Boys. AJ is bij de groep gebleven sinds hun start in de jaren 90, en hoewel ze halverwege de jaren 2000 misschien een tijdelijke onderbreking hebben genomen, weerhield dat AJ er niet van om muziek na te streven.

McLean bracht in 2010 zijn allereerste single 'Have It All' uit, die volledig los stond van de BSB. AJ besloot ook om de naam "Johnny No Name" te gebruiken als hij solo speelde, om zichzelf van de band te scheiden. Hoewel hij meer waard had kunnen zijn, hebben zijn vele periodes in de afkickkliniek, die dateren uit 2001, zeker een prijs betaald!

4 Nick Carter - $35 miljoen

Ondanks dat Nick Carter een van de grootste namen van de Backstreet Boys is, is hij niet het rijkste lid! Hoewel hij op de tweede plaats komt, is er echt geen verlies als je $ 35 miljoen waard bent! Nick slaagde erin om met de jongens wat geld te verdienen, maar het was zijn solocarrière die hem echt zijn miljoenen opleverde.

Terwijl de andere jongens er allemaal op eigen houtje vandoor gingen na de onderbreking van de band, was het Nicks solocarrière die hem echt naar grote hoogten katapulteerde. Carter landde ook zijn eigen reality-serie naast zijn jongere broer, Aaron Carter. Naast zijn muziek hield Nick Carter ook van acteren, waar hij rollen kreeg in 8 Simple Rules, The Hollow en American Dreams.

3 Kevin Richardson - $40 miljoen

Kevin Richardson was gemakkelijk een favoriet bij de fans binnen de Backstreet Boys, waardoor hij een behoorlijk lucratieve carrière in de entertainmentbusiness had na de hiaat van de groep in 2003. Datzelfde jaar speelde Kevin de rol van Billy Flynn in de Broadway-musical Chicago! Drie jaar later keerde de zanger terug naar New York City om zijn rol opnieuw op te nemen voor de 10e verjaardag van de show.

Het was in deze tijd dat Kevin Richardson dol was op theater en acteren, en een reeks rollen scoorde in The Bloody Indulgent, The Casserole Club en Unwound, om er maar een paar te noemen. Gelukkig voor Kevin zorgde zijn werk in muziek, theater en acteren ervoor dat hij een nettowaarde van $ 40 miljoen kon vergaren!

2 Howie Dorough - $45 miljoen

Howie Dorough heeft een nettowaarde van $ 45 miljoen verzameld, het hoogste van de hele groep! Hoewel zijn tijd bij de Backstreet Boys hem zeker in staat stelde zijn miljoenen te verdienen, waren het zijn solocarrière en zakelijke ondernemingen die hem echt het grote geld opleverden. Dorough bracht zijn eerste soloalbum uit, Back To Me, in 2011, hetzelfde jaar dat hij samen met Britney Spears op haar Femme Fatale-tournee ging.

Howie heeft ook Sweet D Inc opgericht, een vastgoedontwikkelingsbedrijf dat hem zeker tot een van de rijkste BSB-leden heeft gemaakt. Vorig jaar investeerde Howie in een condominiumgebouw van $ 35 miljoen in Floriday dat een behoorlijke hotspot zal worden, dus het is veilig om te zeggen dat zijn vermogen vanaf nu alleen maar stijgt.

1 Brian Littrell - $45 miljoen

Brian Littrell heeft een band met mede BSB-lid, Howie Dorough voor het hoogste vermogen met maar liefst $ 45 miljoen! Brian, die altijd het meest conservatieve lid van de boyband was, merkte dat hij een solocarrière nastreefde tijdens de pauze van de band.

Terwijl hij zich bij Backstreet Boys voegde bij hun reünie, had Littrell een behoorlijk indrukwekkende solocarrière, vooral binnen de christelijke muziekwereld. Zijn vakantiealbums verkochten redelijk goed, waardoor hij de eerste plaats op de Amerikaanse Christian Inspirational-hitlijst belandde, en nee. 3 op de christelijke albumcharts.

Aanbevolen: