Ralph Macchio speelde bijna een van de meest geliefde filmpersonages aller tijden

Inhoudsopgave:

Ralph Macchio speelde bijna een van de meest geliefde filmpersonages aller tijden
Ralph Macchio speelde bijna een van de meest geliefde filmpersonages aller tijden
Anonim

In het leven brengen veel mensen tijd door met zich af te vragen wat er had kunnen zijn. Hoe zou hun leven anders zijn als ze die persoon gewoon mee uit vroegen of als ze die baan kregen die ze altijd al wilden. Hoewel het interessant kan zijn om na te denken over hoe je leven had kunnen veranderen als de dingen anders waren gelopen, kan dat ook behoorlijk deprimerend zijn om over na te denken.

In tegenstelling tot nadenken over hoe dingen in je eigen leven kunnen veranderen, is het volkomen ongevaarlijk om je andere acteurs in gedenkwaardige rollen voor te stellen. Bovendien is het erg leuk om je voor te stellen hoe anders een film zou zijn met een andere acteur in een hoofdrol. Om die redenen zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat mensen de neiging hebben om gefascineerd te zijn om te leren over beroemde acteurs die amper een grote rol hebben gemist.

Hoewel mensen over het algemeen buitengewoon geïnteresseerd zijn in de castingkeuzes in Hollywood die dat hadden kunnen zijn, lijkt vrijwel niemand iets te weten over een rol die Ralph Macchio bijna speelde. Gezien het feit dat het personage dat Macchio in de race was om te spelen een van de meest geliefde aller tijden is, is dat echt ongelooflijk.

Macchio's carrière

Wanneer mensen lijsten samenstellen met de grootste filmsterren uit de jaren '80, worden bepaalde namen bijna altijd met een goede reden vermeld. Aan de andere kant zou de overgrote meerderheid van de mensen Ralph Macchio van zo'n lijst laten zonder erover na te denken. Ondanks dat feit verdient Macchio veel lof voor zijn carrière, aangezien hij overal een behoorlijk stempel heeft gedrukt op bioscoopbezoekers.

Het meest bekend om zijn hoofdrol in de Karate Kid-franchise, zorgde Ralph Macchio's vertolking van de ultieme underdog ervoor dat het publiek over de hele wereld zijn karakter Daniel LaRusso koesterde. Als gevolg van Macchio's gemakkelijk inleven in de weergave van LaRusso, is het personage de headliner geworden van drie films en een schokkend goede moderne serie. Met dat in gedachten is het logisch dat Macchio volgens rapporten een klein fortuin heeft verdiend met de Karate Kid-franchise.

Hoewel sommige mensen Ralph Macchio alleen herinneren van zijn kenmerkende franchise, bleef Macchio druk bezig tussen The Karate Kid en Cobra Kai. Macchio speelde bijvoorbeeld een jonge man die zijn ziel verkocht in de ondergewaardeerde film Crossroads uit 1986. Macchio speelde ook een centrale rol in de klassieke film My Cousin Vinny en hij verscheen in een lange lijst van andere films en shows.

In The Running

Het jaar nadat The Karate Kid Ralph Macchio in een grote ster veranderde, werd Back to the Future een gigantische hit. Naast het ongelooflijk goed presteren bij de release, werd Back to the Future beschouwd als een van de beste sci-fi-films aller tijden. Verbazingwekkend genoeg, als de dingen anders waren gelopen, had Ralph Macchio twee bannerjaren op rij kunnen hebben. Macchio kwam immers dicht bij het volgen van The Karate Kid met Back to the Future.

In 2019 sprak Ralph Macchio met People terwijl hij zijn hitshow Cobra Kai promootte. Tijdens die discussie bevestigde Macchio dat hij op een gegeven moment in de race was om te schitteren in Back to the Future. "Ik heb elkaar ontmoet en een paar gesprekken gevoerd voor Marty McFly." In tegenstelling tot sommige acteurs die bitter zouden zijn geweest dat ze de hoofdrol in een geweldige film van alle tijden hadden gemist, lijkt Macchio een zeer gezonde kijk op de situatie te hebben. "Maar de juiste man werd gecast… net zoals de juiste man het geval was voor Daniel LaRusso."

Een andere acteur

Hoewel er veel redenen zijn waarom de Back to the Future-franchise zo geliefd is, is het moeilijk om het belang van de vertolking van Marty McFly door Michael J. Fox te overschatten. Fox is er tenslotte in geslaagd om een personage dat zich in een reeks gekke situaties bevindt, lief te hebben en gemakkelijk in de omgang.

Hoewel Michael J. Fox de perfecte keuze lijkt om Marty McFly te spelen, is Ralph Macchio niet de enige die het personage bijna speelde. In feite werd een andere opmerkelijke acteur uit de jaren '80, genaamd Eric Stoltz, ingehuurd om McFly te spelen en hij bracht zelfs vijf weken door met het filmen van scènes voor Back to the Future. Helaas hebben de producers van Back to the Future na al dat werk de pijnlijke beslissing genomen om Stoltz te ontslaan. Gelukkig werd Fox toen ingeschakeld om de hoofdrol van Back to the Future over te nemen en de rest is geschiedenis. Toch is het verbluffend om te beseffen hoe dicht Back to the Future een heel andere en waarschijnlijk inferieure film is geworden. Bovendien is het belangrijk om te weten dat Stoltz het verdient herinnerd te worden als een getalenteerde acteur, gebaseerd op alle andere personages die hij tot leven heeft gebracht.

Aanbevolen: